Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Carraro ve mosso aynı kalitede millet bellemiş kafada aynı şeyleri papağan gibi. Mosso yeni serisi bence hoş . Sava markası aslında ulkeye mosso olarak giriyor dilerseniz izleyin ben olsam gerçekten düşünürdüm bu bisikleti

sizin beğendıgınız modelın ıncelemesi
Mosso kadrolarını Konya Büyükşehir Bisiklet takımı kullanıyor, bisikletleri incelediğimde gayet iyiydi, sorduğumda çok memnunlardı, ve mosso kadrolarını zaten SAVA üretiyor, taiwan malı. Ben türk üreticiler içinde açık ara Mosso derim.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Scudo
Mosso algımı bambaşka yere evirdiniz 🧐

• Beğen
Tepkiler: Ozan Duran
Bir yakınım 35 yaşında uzun süredir bisiklet kullanmıyor ve benim yol bisikletim hoşuna gitmiş. Kendisine de almayı düşünüyor.

Bütçe sorunu yok.

Ben karbon almasına yanaşmıyorum çünkü kondisyonu da düşük, uzun süredir sürmüyor ve yol bisikletine yeni adım atacak.

Ben kafamda carraro 063d düşündüm. 105 set olsun diyorum çünkü bütçe sorunu yok. Her türlü öneriye açık kendisi. Sizce ona uygun ne almalıyız

Arkadaşınızın vücut esnekliğinin ve yapısının agresif yol bisikletlerini ne kadar kaldırabileceğini bilmiyorum. Ama bu durumu biraz yumuşatan Endurance tipi kadrosu olan yol bisikletleri ile başlamasını önerirdim. Bir de çatallarının geniş teker desteği olan allrounder tarzı. Geniş teker desteğini de önerme sebebim, yol bisikletlerinin diğer bisikletlere nazaran daha sert yapısını yumuşatması içindir. Yol bisikletlerinin ince tekerleri, yoldaki en ufak bozuk yüzeyi olduğu gibi sarsıntı olarak sürücüsüne iletir. Arkadaşınızın da hiç alışkın olmadığı yol bisikletine, uzun bir süre başka hiç bir bisiklet binmeden birden atlamış olması ona zorluk çıkaracak. Bu durumda ilk zamanlarda hissedeceği şey "tahta üzerinde binmiş te onu sürüyor gibiyim" hissi olacaktır. İşte bu durumu biraz yumuşatmak için endurace kadroya sahip, bir nebze kalın lastiklere (32 - 38) izin verebilen bir bisiklet tercih etmesinden yanayım.

Arkadaşınızın vücut esnekliğinin ve yapısının agresif yol bisikletlerini ne kadar kaldırabileceğini bilmiyorum. Ama bu durumu biraz yumuşatan Endurance tipi kadrosu olan yol bisikletleri ile başlamasını önerirdim. Bir de çatallarının geniş teker desteği olan allrounder tarzı. Geniş teker desteğini de önerme sebebim, yol bisikletlerinin diğer bisikletlere nazaran daha sert yapısını yumuşatması içindir. Yol bisikletlerinin ince tekerleri, yoldaki en ufak bozuk yüzeyi olduğu gibi sarsıntı olarak sürücüsüne iletir. Arkadaşınızın da hiç alışkın olmadığı yol bisikletine, uzun bir süre başka hiç bir bisiklet binmeden birden atlamış olması ona zorluk çıkaracak. Bu durumda ilk zamanlarda hissedeceği şey "tahta üzerinde binmiş te onu sürüyor gibiyim" hissi olacaktır. İşte bu durumu biraz yumuşatmak için endurace kadroya sahip, bir nebze kalın lastiklere (32 - 38) izin verebilen bir bisiklet tercih etmesinden yanayım.
Evet ben de sertlik konusunu özellikle belirttim kendisine.

Bisiklet olarak öneriniz var mı peki? Epey istekli kendisi her şeyi göze almış

Ben her hangi bir marka bisiklet önerebilecek kadar çeşit kullanmadım. Ama çok uzun süre şehir ve sonrasında yol bisikleti deneyimledim. Daha fazla bisiklet deneyimlemiş arkadaşlar, mesajlarınızı gördüklerinde öneride bulunacaklardır.

Başlangıç için ikinci el aluminyum bir bisiklette acemiliğini atsın derim ben önce. İllaki sıfır istiyorsanız 063d yerine via nirone 7 disc 105 24 vites modeline bir bakın derim.

Alternatif karbon olarak grupta da bi kaç tane alanı olan indirimde tiagra setli Van rysel ncr cf tiagra modeli var 65 bine.

(link)

Maddi olarak sorunu yoksa Trek fx3 alsın bir süre kullanır devam etmek isterse karbon bir yol bisikleti alır, hevesi geçerse de arada sürer fx serisi dayanıklı uzun süre kullanır.

Başlangıç için ikinci el aluminyum bir bisiklette acemiliğini atsın derim ben önce. İllaki sıfır istiyorsanız 063d yerine via nirone 7 disc 105 24 vites modeline bir bakın derim.

Alternatif karbon olarak grupta da bi kaç tane alanı olan indirimde tiagra setli Van rysel ncr cf tiagra modeli var 65 bine.

(link)
063d çok agresif mi olur? Açıkçası karbon alması çok mantıklı gelmiyor bana düşüp kalkabilir. Kadro çatlar falan diye korkuyorum.

Nirone 7 kullanan varsa tecrübesini dinlemek isterim
Maddi olarak sorunu yoksa Trek fx3 alsın bir süre kullanır devam etmek isterse karbon bir yol bisikleti alır, hevesi geçerse de arada sürer fx serisi dayanıklı uzun süre kullanır.
Sanki yol bisikleti gibi değil o ama ben mi yanlış baktım

063d çok agresif mi olur? Açıkçası karbon alması çok mantıklı gelmiyor bana düşüp kalkabilir. Kadro çatlar falan diye korkuyorum.

Nirone 7 kullanan varsa tecrübesini dinlemek isterim
Evet nirone 7'ye göre daha agresif kadrosu ama arkadaşınıza göre "çok mu agresif olur" bilemeyiz. Arkadaşınızın esnekliği çok iyidir yada belki agresif kadro daha çok sevecektir. Tercih meselesi. İmkanı varsa deneyerek alsın yada çevrenizde varsa denesin. Denediği yol bisikleti modeli neydi? NCR CF'yi decathlon mağazasında denetirler muhtemelen. Yakınlarınızda varsa görmeye gidin kesin.

defy bakabilir, sürüşü daha rahat olur. sürdükçe de sever

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Evet nirone 7'ye göre daha agresif kadrosu ama arkadaşınıza göre "çok mu agresif olur" bilemeyiz. Arkadaşınızın esnekliği çok iyidir yada belki agresif kadro daha çok sevecektir. Tercih meselesi. İmkanı varsa deneyerek alsın yada çevrenizde varsa denesin. Denediği yol bisikleti modeli neydi? NCR CF'yi decathlon mağazasında denetirler muhtemelen. Yakınlarınızda varsa görmeye gidin kesin.
Spor salonuna gidiyor epeydir esnek olduğunu düşünüyorum.

Decathlonda tanıdık yok ama yine de denetirler mi? Karbondan dediğim gibi acemi olduğu için korkuyorum

Denediği benim bisiklet carraro 062

Spor salonuna gidiyor epeydir esnek olduğunu düşünüyorum.

Decathlonda tanıdık yok ama yine de denetirler mi? Karbondan dediğim gibi acemi olduğu için korkuyorum
Denetirler neden denetmesinler eğer bisikletten sorumlu elemanları varsa.

Ben de o yüzden ikinci el aluminyum öneriyorum zaten acemiliğini atması için :D

Uzun süre sonra bisiklete dönen birine fazla profesyonel kaçmaz mi? Yol bisikleti daha önce sürmedi
Fazla profesyonel diye bir şey yok. 20 b inlik yol bisikleti mekaniği de aynı 200 binlik bisikletin de. Önemli olan pahalı olan bisiklet ile hata yaptığı zaman sakin kalabilecek mi :D

Fazla profesyonel diye bir şey yok. 20 b inlik yol bisikleti mekaniği de aynı 200 binlik bisikletin de. Önemli olan pahalı olan bisiklet ile hata yaptığı zaman sakin kalabilecek mi :D
İşte ondan korkuyorum. Hiçbir şey bilmeden bisikleti mahvetmesini istemem.

bir ürünü almak için kişinin uygunluğunu göz önünde bulundurmayı geçip karbon kadroyu düşürüp kırar mıyım diye düşünen birisi gidip mtb almalı.

bir ürünü almak için kişinin uygunluğunu göz önünde bulundurmayı geçip karbon kadroyu düşürüp kırar mıyım diye düşünen birisi gidip mtb almalı.
O öyle düşünmüyor, ben onun için seçim yaptığım için öyle düşünüyorum.

O öyle düşünmüyor, ben onun için seçim yaptığım için öyle düşünüyorum.
Giant Defy en mantıklı iki tercihten biri, diğeri de nirone bu anlattıklarınıza göre. Ben olsam o şartlarda Defy den başlardım.

Giant Defy en mantıklı iki tercihten biri, diğeri de nirone bu anlattıklarınıza göre. Ben olsam o şartlarda Defy den başlardım.
Evet sanırım Bianchi de karar kıldım kendisi ile de görüşeceğim. Uzun uzun anlatıp kararı ona bırakacağım

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Geri