Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Çok teşekkür ediyorum cevabınız için... Bu cevap Salcano diyor sanki :)
Marka olarak bakmıyorum aslında ama kafamı çok karıştırıyorlar, kompenatlardan çok kadro kalitesi önemlidir gibisinden... Benim için önemli olan aslında kronik bir sıkıntı yaşamamak ve dayanıklı olması.
Belirttiğim gibi yarış koşmayacağım, yaptığım spordan zevk almak istiyorum sadece.
@Amanita 'nın önerdiği EDR CF 105 en mantıklısı gibi. Salcano-Giant ile EDR CF 105 arasında 50.000 TL fiyat farkı var!

Peki siz 50.000 TL fazla vererek karşılığında 50.000 TL'lik ne alacaksınız?

Verdiğiniz 50.000 TL'nin geçerli bir açıklaması bir dayanağı var mı?

Bunu kendi içinizde bir düşünün derim. Haklı bir sebebi var mı...

Gönül yerli markayı (Salcano) tercih etmenizi isterdi ama o da diğer markalar gibi fiyat noktasında almış başını gitmiş.

Parayı kolay kazanmıyorsak, kolay da harcamamalıyız.

Eğer ödenen fazla miktarın bir açıklaması yok ise emin olun o 50.000 TL ile farklı ihtiyaçlarınızı tamamlarsınız.

Scudo
Eğer ödenen fazla miktarın bir açıklaması yok ise emin olun o 50.000 TL ile farklı ihtiyaçlarınızı tamamlarsınız.
Bi yol bilgisayarı, kask, ön ve arka ışık, forma ve tayt hepsi tamamlanır muhtemelen 50bine.
Ben arkadaşın attığı diğer modelleri incelemedim ama profesyonel olmayıp keyf için sürülecekse EDR CF 105 karbon fiyat olarak çok uygun diye attım. Endurance kadro diye belirtmişler bu da bir artı. Bisiklet hakkındaki tek şikayet sanırım decathlonun servis hizmeti. Onun için de gerekirse extra para verilir kaliteli bir bisiklet servisine gidilir bence gerek duyulursa. Tabii bu işin "içine sinme" tarafı da var. Mekanik olarak hiç bir fark olmasa da edr cf alıp keşke diğerlerinden birini alsaydım diyecekse yada görünüş olarak diğerleri hoşuna gittiyse ve tabii ki para çok sıkıntı değilse diğerleri de alınmaz diyemem.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve amasseia
Van rysel Edr cf lerin karbon kalitesi hakkında bilgisi olanlar var mı? Örnek vermek gerekirse giris seviye karbon materyel ve ust seviye karbon materyel farklilasmalari hakkinda + - ler nelerdir?

Van rysel Edr cf lerin karbon kalitesi hakkında bilgisi olanlar var mı? Örnek vermek gerekirse giris seviye karbon materyel ve ust seviye karbon materyel farklilasmalari hakkinda + - ler nelerdir?
Bu konuda bir çok ayrıntı var ama,lif kalitesi,lif yoğunluğu,örüm şekli, kalıplama makinesi, böyle uzar gider iş, fakat aynı markanın üst düzey karbonu normal seviyeye karbonun dan iki kat daha pahalı,daha sert ve hafif olması nedeniyle, fakat dünya şampiyonasında yarışmıyorsanız gerek yok,genel kullanıcı bu farkı anlamayacaktır ve zaten pek bı faydası da olmayacaktır.Bide Van rysel hafif rijit bir kadro,biz ölümlüler için 10 gömlek fazla bile😂

• Beğen
Tepkiler: enesss
son kullanıcılar için bence bu özellikler çok istisna detaylar kalıyor. bilinen bir marka karbon bisiklet alacaksanız bence karbon kalitesinden endişe etmeyin. vites sistemi-jant, aero-endurance-lighweight gibi özellikler son kullanıcılar için daha önemli bence.

Merhabalar Yurt dışından bir bisiklet getirtme niyetim var hobi kullanıcısıyım hali hazırda elimde Carraro G2 var onun lastiklerini 25mm yapıp granfondolara katılmıştım biraz yordu açıkçası kiloluyum biraz da onun etkisi var tabi ki yine böyle yolda kullanmaya granfondolara katılmaya bir bisiklet istiyorum hafif uzun yıllar bana hizmet edebilecek görünüşü falan göze hitap edecek gibi vesaire fiyat performans hani markaları modelleri önerirsiniz biraz yardımcı olabilir misiniz tavsiyelerinizle şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar Yurt dışından bir bisiklet getirtme niyetim var hobi kullanıcısıyım hali hazırda elimde Carraro G2 var onun lastiklerini 25mm yapıp granfondolara katılmıştım biraz yordu açıkçası kiloluyum biraz da onun etkisi var tabi ki yine böyle yolda kullanmaya granfondolara katılmaya bir bisiklet istiyorum hafif uzun yıllar bana hizmet edebilecek görünüşü falan göze hitap edecek gibi vesaire fiyat performans hani markaları modelleri önerirsiniz biraz yardımcı olabilir misiniz tavsiyelerinizle şimdiden teşekkür ederim.
Bütçe ve hangi ülkeden getirme niyetinde olduğunu yazman, senin için daha fazla tavsiye ve detay almanda yardımcı olacaktır.

Bütçe ve hangi ülkeden getirme niyetinde olduğunu yazman, senin için daha fazla tavsiye ve detay almanda yardımcı olacaktır.
Muhtemelen Almanya olacak 50
Bin ile maksimum 100 bin civarı olmalı açıkçası max 2500 Euro diyebilirim kabaca işte

Muhtemelen Almanya olacak 50
Bin ile maksimum 100 bin civarı olmalı açıkçası max 2500 Euro diyebilirim kabaca işte
Buradan incelemeye başlayabilirsin
(link)
(link)
(link)

Merhabalar,

Ben halen net bir karar veremedim.
Şimdi de aklımı bu bisiklet çeliyor.
Trek fiyatında değil, o kadar da bütçemi zorlamak istemiyorum.
Giant ile aynı paralara alınabiliyor.
Trek'i elersek, Giant ile bunun arasında kaldım diyebilirim.
Sizce Giant mı Salcano mu ?

Not: Bu arada yarışçı değilim, hobi amaçlı kullanıyorum. Karbon hep bir hevesti çok fazla rakamlarda ödemek istemiyorum. F/P olarak arada kaldım.

324614 dosyayı görüntüle

Bianchi sprint bakın. Bek çok beğeniyorum ve anladığım kadarıyla sürüş tarzlarımız aynı ve bu bisiklet de uygun. Salcano biraz aero gibi görünüyor.

Bence aynı fiyat bandında; Şunun tekeri şöyle, vitesi böyle deme. Gözüne hangisi güzel gözüküyorsa onu al. Bence Giant Trek gibi bisikletler yanında Salcano göze hitap etmiyor. Sadece sürerken değil, dururken de sevmek lazım.

Selamlar ilk yol bisikletimi trainer da kullandığım için kendime ikinci el endurance tarzı yol bisikleti arayışına girdim.Sarı sitede bulduğum 2 bisiklet arasında kaldım sizce bu iki bisikletten hangisini seçmeliyim.Bisan mithra 105 disc 2024 vs Giant defy advenced 2019 disc ultegra ,fiyatlar aynı sayılır yalnız giant bu model de sanıyorum ön freni telli sistem kullanmış .Giant ın jantlar dt swiss 1800 bisan da ise vision team 35 var

Selamlar ilk yol bisikletimi trainer da kullandığım için kendime ikinci el endurance tarzı yol bisikleti arayışına girdim.Sarı sitede bulduğum 2 bisiklet arasında kaldım sizce bu iki bisikletten hangisini seçmeliyim.Bisan mithra 105 disc 2024 vs Giant defy advenced 2019 disc ultegra ,fiyatlar aynı sayılır yalnız giant bu model de sanıyorum ön freni telli sistem kullanmış .Giant ın jantlar dt swiss 1800 bisan da ise vision team 35 var
O fren sistemine çok bulaşmayın bence (Giant Defy için yazıyorum ) Parçasını ve ustasını bulmak konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hazneli bir hidrolik sistem var diye biliyorum.

O fren sistemine çok bulaşmayın bence (Giant Defy için yazıyorum ) Parçasını ve ustasını bulmak konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hazneli bir hidrolik sistem var diye biliyorum.
Satıcı fren sisteminin normal hidrolik olduğunu söyledi ,bu şartlarda nasıl sizce ?

Satıcı fren sisteminin normal hidrolik olduğunu söyledi ,bu şartlarda nasıl sizce ?
Resim isterseniz yada ilan numarası paylaşırsanız çok daha güzel bir karşılaştırma yapabiliriz.

Resim isterseniz yada ilan numarası paylaşırsanız çok daha güzel bir karşılaştırma yapabiliriz.

• İlan No 118810465 giant yaşadığım kentde
  • İlan No 1218150391
  • İlan No 1161561205 bir de bu var bana yakın

İlk ilan numarası yanlış muhtemelen diğerlerinde Bisan ın artısı çok ilk başlayan için forma kask herşey var. Diğeri hem disk değil hem de çok eski kadro. İlk ilan numarasını kontrol edin ona da bakayım.

• Beğen
Tepkiler: kaantalya79
İlk ilan numarası yanlış muhtemelen diğerlerinde Bisan ın artısı çok ilk başlayan için forma kask herşey var. Diğeri hem disk değil hem de çok eski kadro. İlk ilan numarasını kontrol edin ona da bakayım.
Selam yanıtlar için teşekkürler doğru ilan kodu 1188104650.

BIANCHI NIRONE 7 DISC 105 vs BIANCHI NIRONE 7 GRX?​

Arkadaşlar selamlar. İlk defa yol bisikleti alacağım. Şehirde ve şehirler arası kullanmak istiyorum ama toprak / bozuk yol ve kaldırımlardan da atlasın mutlaka diyorum. Bütçem ( 55-65 bin tl) alüminyum kadro ve karbon maşaya yetiyor anladığım.
Bianchi nin bir endurance ve bir de gravel bisikletini beğendim. Bunlardan hangisini alayım, ya da başka güncel marka model tavsiyesi alabilirim.

(Decathlon daki 79bin tl indirimdeki bisiklet çok iyi ama L kadro (M kadro kalmamış) bana büyük gelir maalesef)

(Carraro 804 Hd şehir bisikletimde 34 lastik var, gravellerdeki 40 lastikler çok kalın gelir mi, uzun yolda sürtünmeden yorar mı kararsızım. Endurance ta ise malum şehirlerde düzgün yol bulmak zor, kaldırımdan inip çıkarken orası burası dağılırmı bilmiyorum...)

(Yol bisikletinden çok anlamadığım için ikinci ele girmek istemiyorum. )

Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
Geri