Erenalpp
Aktif Üye
- Tepki
- 54
- İsim
- Erenalp Topçuoğlu
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
....@alpyas bisan mithra tavsiye ederim.
Hocam çok teşekkürler. İnceledim gerçekten çok güzel bir bisiklet. Fakat benim bütçemi biraz aşıyor sanırım. Belki önümüzdeki dönemde değerlendirebilirim bu öneriyi.@alpyas bisan mithra tavsiye ederim.
herkese iyi günler bisiklet ve sürüşle ilgili pek bir deneyimim yok. 22 yaşındayım ve son bisiklet sürmem üzerinden 10 yıl falan geçmiştir .Şimdi bisiklet sürüşünün keyifli olacağı bir yerde yaşıyorum bu sebeple akşamları keyifli bir sürüş yapabileceğim bir bisiklet istiyorum. İşe de bisikletle gitmek istiyorum evden iş yerine 8 km falan sürüyo ve yollar genel olarak düzgün.
İstediğim bisiklet yaşıma uygun olsun , sportif olsun biraz şekilli şukullu olsun
fiyat olarak max 10 15 verebilirim bana uygun bir bisiklet önerisinde bulunabilir misiniz ?
rockrider st 120 ve 100'e bi yakınlaştım bunlar uygun mudur .Hata ve sorun olduğunda bakımı ve tamiratı da zor olmasa güzel olur çünkü sakaryada decathlon yok izmite gitmem lazım.
şimdiden teşekkür ederim
Hocam cevabınız için çok teşekkürler. 105 setin biraz daha hassas ve bakıma ihtiyaç duyan bir set olduğu ile ilgili bir yazı okumuştum. Sora beni mutlu eder mi acaba vites geçişleri akıcı mıdır?....
Bu işi amatör bir sporcu olarak yaptığım için çok yüksek meblağlar ayırmak istemiyorum.
...
Diye belirtmiş. mithra yüksek gelecektir.
@alpyas iki bisikleti de denemişsiniz. 105 set öneririm. İkisi de güzel bisiklettir. Tabi mithra yeni seri orası da ayrı. Şimdiden hayırlı olsun.
Hocam cevabınız için çok teşekkürler. 105 setin biraz daha hassas ve bakıma ihtiyaç duyan bir set olduğu ile ilgili bir yazı okumuştum. Sora beni mutlu eder mi acaba vites geçişleri akıcı mıdır?
Tam olarak ne istiyorsun? MTB mi Yol mu?
MTB grubuna yakınlaşmışsın.
8 km işe gidip gelmek için tur bisikleti de tercih edilebilir, katlanır da.
mtb olsa daha iyivar mı bir öneriniz acaba marka model olarak
Teşekkürler Hocam.Tabi ki eder, ama sonuçta alınan her ürünün 2. el satış durumunu da düşünmek gerek. Yaşadığınız yerde kaliteli bir bisikletçi varsa gözünüz arkada kalmaz. Eğer 105 ile sora arasında bütçenizi zorlayacak bir durum yok ise 105 alın mutlaka.
Düz yolda mtb yorar ve zaten şehir içinde mtb kullanmanın bir anlamı bulunmuyor. Ucuza satılan mtblerin hepsinde dandik maşalar bulunuyor. Bunun yerine şehir bisikleti tercih edilebilir hem daha hızlı hemde daha hafif.herkese iyi günler bisiklet ve sürüşle ilgili pek bir deneyimim yok. 22 yaşındayım ve son bisiklet sürmem üzerinden 10 yıl falan geçmiştir .Şimdi bisiklet sürüşünün keyifli olacağı bir yerde yaşıyorum bu sebeple akşamları keyifli bir sürüş yapabileceğim bir bisiklet istiyorum. İşe de bisikletle gitmek istiyorum evden iş yerine 8 km falan sürüyo ve yollar genel olarak düzgün.
İstediğim bisiklet yaşıma uygun olsun , sportif olsun biraz şekilli şukullu olsun![]()
fiyat olarak max 10 15 verebilirim bana uygun bir bisiklet önerisinde bulunabilir misiniz ?
rockrider st 120 ve 100'e bi yakınlaştım bunlar uygun mudur .Hata ve sorun olduğunda bakımı ve tamiratı da zor olmasa güzel olur çünkü sakaryada decathlon yok izmite gitmem lazım.
şimdiden teşekkür ederim
Herkese merhaba, 13800 TL'ye Carraro FRECCİA almayı düşünüyorum full SORA setli.
Bu civarda daha iyi alternatifi var mıdır bildiğiniz? Sade tasarımı olması hoşuma gitti ve full sora set olmasına rağmen diğer marka ve modellere göre fiyatı uygun geldi.
178 boyundayım 54 kadro iyi olur diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Yol bisikleti olarak muadili yok sanırım bu fiyatlara. Freccia alırsam kışın ne yapacağım diye düşünüyorum. Düz sıcak asfaltta değil de soğuk ve bozuk asfaltta yani dağ yollarında sürmeyi planlıyorum genelde. İhtiyacım olan eski bisikletim gibi bir gravel sanırım ama fiyatları çok uçtu. Carraro gravel g0'a hiç 17000 vermek gelmiyor içimden.Boyumuz aynı, Freccia 54cm bence de uygun olur.
Alternatifi var mıdır bilmem ama bir yıldır kullanıyorum, Freccia öneririm. Not: benim 54cm Freccia 175mm pedal kollarıyla gelmişti ki 54cm boyutta 175 biraz fazla. Bence ya benim aldığım yer değiştirmiş ya da Carraro hepsine 175mm takıyor.
Ben sonradan 170 ile değiştirdim. Satıcıya sorup gerekiyorsa bu potansiyel ek masrafı da göz önünde bulundurmak lazım
Lastik konusunu unutmuştum. Üstünde gelen lastikler biraz alakasız bence. Ben üzerindeki lastikleri direkt söküp sattım. Michelin Lithion 3 (25) kullanıyorum. En kalın ne takılır bilmiyorum ama 32 zor gibi. 28 olur muhtemelen. Bu kadro eski carraro yol bisikleti kadrolarıyla aynı (2019 model 042, 052 vs). Onlara başkaları ne lastik takmış diye ararsan cevabı daha kolay bulabilirsin.Teşekkür ederim bilgilendirme için. Yol bisikleti olarak muadili yok sanırım bu fiyatlara. Freccia alırsam kışın ne yapacağım diye düşünüyorum. Düz sıcak asfaltta değil de soğuk ve bozuk asfaltta yani dağ yollarında sürmeyi planlıyorum genelde. İhtiyacım olan eski bisikletim gibi bir gravel sanırım ama fiyatları çok uçtu. Carraro gravel g0'a hiç 17000 vermek gelmiyor içimden.
Carraro freccia'ya en kalın kaç dış lastik takılabilir bir bilginiz var mı? Yani 700x32 ya da belki daha yüksek sığma şansı var mı sizce? Siz üzerindeki lastiklerden memnun musunuz ya da yağmur sezonu değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
Lastik konusunu unutmuştum. Üstünde gelen lastikler biraz alakasız bence. Ben üzerindeki lastikleri direkt söküp sattım. Michelin Lithion 3 (25) kullanıyorum. En kalın ne takılır bilmiyorum ama 32 zor gibi. 28 olur muhtemelen. Bu kadro eski carraro yol bisikleti kadrolarıyla aynı (2019 model 042, 052 vs). Onlara başkaları ne lastik takmış diye ararsan cevabı daha kolay bulabilirsin.
Bu arada arazide bu konu da farkedebilir: bu bisikletin maşası alüminyum. Eğer diğerlerine kiyasla ucuzsa bir nedeni de budur
Dolandırıcı değilse güzel fiyat.Şahsı tanımıyorum ama depo ürünü olduğu için çizik ve bu fiyat olduğunu belirtmiş. Aynı facebook grubunda güncel bir kaç ilanı daha var.7500e başlangıç serisi bisiklet alınan şu günlerde yol bisikletine yeni başlayacaklar düşünebilir. Aynı grupta geçmişte de bisiklet satışı yapmış.
(link)
307992 dosyayı görüntüle
Hocam foruma yeni uye olmussunuz, forumda kaldikca akliniza super record yerlesmeye baslicak. Sonucta sora sette calissin kullanilsin diye yapilmis. Sifir yerine ikinci el de bakabilirsiniz.en önemli olay dogru kadro boyu almak. Performans acisindan en önemli kisim jantlar ve lastiklerHocam cevabınız için çok teşekkürler. 105 setin biraz daha hassas ve bakıma ihtiyaç duyan bir set olduğu ile ilgili bir yazı okumuştum. Sora beni mutlu eder mi acaba vites geçişleri akıcı mıdır?