Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

(link)
10 gün olmuş ama bunuda bir değerlendir istersen

Canyonu anlamak gerçekten zor tüm rakipleri koblolamayı gidon içine saklıyor artık bunlar ısrarla ortada bırakmaya devam misal rose markasının alüminyum modellerinde durum bu 302935 dosyayı görüntüle

Canyon DTC çalıştığı için ve bazı bisiklet tamircileri Canyon bisikletleri tamir etmek istemedikleri için, en azından giriş seviyesinde, evde bisikletini kendi tamir etmeyi tercih etmeyecek insanların kullanacağı bisikletleri daha basit tutmak istiyor olabilirler.

Scudo
Canyon DTC çalıştığı için ve bazı bisiklet tamircileri Canyon bisikletleri tamir etmek istemedikleri için, en azından giriş seviyesinde, evde bisikletini kendi tamir etmeyi tercih etmeyecek insanların kullanacağı bisikletleri daha basit tutmak istiyor olabilirler.
1681759576055.png

Bence öyle bir dertleri yok..

(link)
10 gün olmuş ama bunuda bir değerlendir istersen

Canyonu anlamak gerçekten zor tüm rakipleri koblolamayı gidon içine saklıyor artık bunlar ısrarla ortada bırakmaya devam misal rose markasının alüminyum modellerinde durum bu 302935 dosyayı görüntüle

Hocam yakin zamanda canyon alamayacagim gibi zaten surekli stok kovaliyorum ama musteri hizmetleri yaza ya da sonbahara diye bilgi verdi.

O fiyat bandinda cube de dikkatimi cekiyor ama nedense cok fazla konusu yok

Herkese merhaba,
10.000tl bütçemi biraz artırdım;
Mosso Cavalier 700 Claris almaya yoğunlaştım. 13.500 civarı.

172 boy ve 79 bacak boyum var bisikleti deneme şansım yok internetten sipariş edeceğim satıcı 52 de uygun 54 de uygun diyor. 54 olan 2023 model.

Kafam karıştı hangisini almak daha doğru tercih olur bunun için diğer hangi kriterlere bakmam doğru olur?

Herkese merhaba,

172 boy ve 79 bacak boyum var bisikleti deneme şansım yok internetten sipariş edeceğim satıcı 52 de uygun 54 de uygun diyor. 54 olan 2023 model.

Kafam karıştı hangisini almak daha doğru tercih olur bunun için diğer hangi kriterlere bakmam doğru olur?
Hocam, Ankara’da görülüyorsunuz konumunuz.
Bence internetten almayın Ankara’da bir çok yer var.
Ben geçen temmuz’da internetteki ölçülere bakarak Race042 aldım 56 kadro. Mahvetti beni.
Satıp başka bisiklet almak zorunda kaldım.
Öyle 52’de olur 54’de olur değil bu olay.
İllaki daha deneyimli ve bilgi sahibi arkadaşlar da yazacaktır ama öyle bir hata yapmayın derim.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Herkese merhaba,

Bir beden büyük olsun onu telafi ederim deme şansınız yok gibi bisiklet üstünde iken. Önce ölçülerinize göre kadro boyunu tesbit etmeniz ondan gerek. Çeşitli sitelerde hangi boy bacak oranına kaç kadronun uygun olduğunu tesbit edebiliyorsunuz lakin marka marka numaralandırma değişiyor. Size naçizane tavsiyem o satıcıdan alacaksınız bile bir kez bir bayiye gidip bisikletin üstünde hissinizi deneyimlemeniz
Bir beden büyük olsun onu telafi ederim deme şansınız yok gibi bisiklet üstünde iken. Önce ölçülerinize göre kadro boyunu tesbit etmeniz ondan gerek. Çeşitli sitelerde hangi boy bacak oranına kaç kadronun uygun olduğunu tesbit edebiliyorsunuz lakin marka marka numaralandırma değişiyor. Size naçizane tavsiyem o satıcıdan alacaksınız bile bir kez bir bayiye gidip bisikletin üstünde hissinizi deneyimlemeniz

Keza o fiyata Peugeot r16 kullandım tavsiye ederim.

Gizli kablo olması bile benim için yeterli seçim olacaktır. Orbea stok jantlar biraz ağır aklinizda olsun.

@kanbozli @TrEddieMercury

Hala titriyorum, jantlar ile beraber orca m20 siparisini verdim. 3500 eur tuttu. Rose canyon vb diger markalarda iki haftadir stok yoktu. Acikcasi bu biraz etken oldu. 1 haftaya foto atarim insallah :)

Hala titriyorum, jantlar ile beraber orca m20 siparisini verdim. 3500 eur tuttu. Rose canyon vb diger markalarda iki haftadir stok yoktu. Acikcasi bu biraz etken oldu. 1 haftaya foto atarim insallah :)
Hayırlı olsun, güzel günlerde pedallayın 👍
Bir sorum olacak; Orca TR sitesinde (mayavelo) fiyatlar belirttiğinizden biraz daha yüksek görünüyor. Özel indirim gibi bir durumları var mı firmanın satış esnasında uyguladıkları?

Hayırlı olsun, güzel günlerde pedallayın 👍
Bir sorum olacak; Orca TR sitesinde (mayavelo) fiyatlar belirttiğinizden biraz daha yüksek görünüyor. Özel indirim gibi bir durumları var mı firmanın satış esnasında uyguladıkları?

Ben urunu bike24 uzerinden satin aldim hocam. 1.5 yildir Danimarka'da ikamet ediyorum. Ellerinde tek urun kalmisti 51 beden 2022 model, indirimli 2850 euro idi.

Bu arada bu konu araciligiyla tekrar yazmak isterim, isteyen arkadaslara baajda cok yer tutmayacak parcalari her Turkiyeye geldigimde getirebilirim. ozellikle garmin saatlerde ciddi fiyat farki var. Bu durum gercekten cok sinir bozucu

Ben urunu bike24 uzerinden satin aldim hocam. 1.5 yildir Danimarka'da ikamet ediyorum. Ellerinde tek urun kalmisti 51 beden 2022 model, indirimli 2850 euro idi.

Bu arada bu konu araciligiyla tekrar yazmak isterim, isteyen arkadaslara baajda cok yer tutmayacak parcalari her Turkiyeye geldigimde getirebilirim. ozellikle garmin saatlerde ciddi fiyat farki var. Bu durum gercekten cok sinir bozucu
Cevap için çok teşekkürler.

Ben urunu bike24 uzerinden satin aldim

Yeni bisikletiniz hayırlı olsun.
Garmin ürünlerini bike24 üzerinden mi tavsiye ettiniz yoksa danimarkadaki bir satıcıdan mı. Ve Türkiyeye ne zmn gelmeyi planlıyorsunuz.

@Omzu kalabalık Suan TR deyim hocam, Temmuz sonuna dogru bir daha gelecegim :) pricerunner.dk uzerinden fiyatlara bakabilirsiniz. akakce benzeri bir site gibi bu. Danimarkada vergi diger avrupa ulkelerine gore daha fazla, %25. Buna ragmen garmin urunleri Turkiye fiyatinin yarisi olabilir modeline gore

@TrEddieMercury cok tesekkurler :)

• Beğen
Tepkiler: Omzu kalabalık

Güle güle kazasız belasız , sağlıkla kullanın.

Sizi çok iyi anlıyorum . 3-4 aydır süren git gellerim sonunda, ben de az önce checkouta bastım Madone SLR 7 için Bike24 'den. Gidip gelmeye üşenmiştim ama sizin mesajı görünce ani bir kararla uçak biletini 10-11 Mayıs'a alıp, bir süredir sepette bekleyen ürünlerin alımına bastım :) Umarım kazasız belasız, siz de ben de teslim alınca(benim için ülkeye sokunca) fotoğraf ve süreci paylaşabiliriz.

Berlin'de konaklama ve havaalanı ulaşım için tavsiyelerinizi alabilirim :) @TrEddieMercury sizin tavsiyelerinizi not aldım , bir umut Bike24 den de nakliye konusunda yardımcı olup olamayacaklarını sordum, araçları müsait olduğunda oluyorlarmış.

Gürkan

Büyük hizmet. kendi adıma teşekkürler . Çünkü bike 24 de ürünler gerçekten uygun oluyor . oradan bir arkadas bir ürünü TR deki fiyatının %60ına getirince çok minnettar oluyorsun.

Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir bisiklet aldın.
Kazasız belasız sürüşler diliyorum.Jant seçimin ne oldu ?

• Beğen
Tepkiler: Prestor
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir bisiklet aldın.
Kazasız belasız sürüşler diliyorum.Jant seçimin ne oldu ?

cok sagolun hocam, en ucuz 50 mm karbon seti aldim diyebilirim. Yorumlar genelde iyi. Birde gp5000 lastik seti tabi :)
(link)

@gurkan ben hayatimda daha fazla estetik olan bir seyi cok az gordum :) Ilk fotograflari ben atayimda, sizinkinin yaninda sonuk kalmasin :) ben danimarka da ikamet ediyorum, almanyada konaklama vs icin cok fazla fikir veremeyecegim acikcasi. Keske danimarkada da vergi %18 olsaydi, hatta direk benim eve yollardiniz kargoyu :)

• Beğen
Tepkiler: kanbozli
cok sagolun hocam, en ucuz 50 mm karbon seti aldim diyebilirim. Yorumlar genelde iyi. Birde gp5000 lastik seti tabi :)
(link)

@gurkan ben hayatimda daha fazla estetik olan bir seyi cok az gordum :) Ilk fotograflari ben atayimda, sizinkinin yaninda sonuk kalmasin :) ben danimarka da ikamet ediyorum, almanyada konaklama vs icin cok fazla fikir veremeyecegim acikcasi. Keske danimarkada da vergi %18 olsaydi, hatta direk benim eve yollardiniz kargoyu :)

Estağfurullah, ikisi de çok güzel makinalar, hiçbir şart altında sönük kalacağını düşünmüyorum bisikletinizin :)

Konaklamasız çözmeye karar verdim, zaten bir iki gün önden gitsem yine heyecan stresten tadını çıkaramayacaktım. 11 Mayıs'da , sabah 7 uçağı ile gidip, akşam 19:30 uçağıyla döneceğim, en yakın o tarihte uygunluğum oldu. Teklifiniz için çok teşekkür ederim, umarım bir gün fırsatımız olur, birlikte pedallarız :)

Sağlıcakla.

• Beğen
Tepkiler: ali önder
Geri