Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

30 bin dolarlık bir bisiklet yok bildiğim kadarıyla ne ile toplarsanız toplayın ancak altın kaplama falan olması gerekir bu 1. Kimsenin hayatına kimse karışamaz bu 2. Birisi ucuza aldığı bisiklette arar mutluluğu, birisi 10 bin dolara aldığı bisiklette bulamaz huzuru bu 3. Bizim buradaki görevimiz 10 bin dolarlık bisiklette huzuru bulamayan adamın 5 bin dolara satışa koyduğu 10 bin dolarlık bisiklete çökmek.
işte aradığım vizyon budur :) 44 bine ikinci elini aldığım defy, giantın sitesinde 56 bin iken geçen gün 70 bin üstüne çıkmış bir anda. buradan da anlaşılıyor ki geç kalmadan almak lazım ne alacaksak 😂

Scudo
@altur 30bin dolarlık kalmamış 500bin dolarlık versek abimize :komik: düşünsene altınyolun kenarından bununla gidiyorsun rengareng falan :acpsnr:

Trek Butterfly Madone’in fiyatı 500.000 dolar. Lance Armstrong’un kariyerine devam etmeye başladığı zamanlarda kullandığı bir bisiklet. Armstrong, 2009 yılındaki Tour de France performansında bu ürünü kullanmış. Damien Hirst tarafından tasarlanmış olan bu bisiklet tasarımı ile bilinen en pahalı bisiklet konumuna gelmiş.
trekmadonebutterfly

• Beğen
Tepkiler: altur ve specific
@altur 30bin dolarlık kalmamış 500bin dolarlık versek abimize :komik: düşünsene altınyolun kenarından bununla gidiyorsun rengareng falan :acpsnr:

Trek Butterfly Madone’in fiyatı 500.000 dolar. Lance Armstrong’un kariyerine devam etmeye başladığı zamanlarda kullandığı bir bisiklet. Armstrong, 2009 yılındaki Tour de France performansında bu ürünü kullanmış. Damien Hirst tarafından tasarlanmış olan bu bisiklet tasarımı ile bilinen en pahalı bisiklet konumuna gelmiş.
trekmadonebutterfly

Bu nasıl Madone'muş ya, benim Emonda'yla aynı kadro. Bir de 50 dolar bile vermem sanırım su bisiklete 😂

Teşekkür ederim. Evet memnunum.. orta bir jant seti ama gayet iş görüyor.. akıcılığı rijitliği benim için tatminkâr.. yani şu durumda daha iyisi olabilir.. karbon vs.. artan fiyatlar garip hiperenflasyon kafaları allak bullak etmiş durumda..

sanırım 8.1 8.2 gelir boş hali.. çünkü pedallar suluklar ve aero bisiklet olduğu için triatlerlerin kullandığı sele arkası suluk tutucu taktım.. o da bir ağırlıktır. bunlar üzerindeyken 8.67 geldi.. ölçümü ise biraz Çin işi dijital bir el kantarı ile yaptım. iyi kötü ölçüyordur diye düşünüyorum.. genel anlamda memnun kaldım ben bisikletten.. benim şahsi beklentilerimi karşıladı diyebilirim..
selam hocam.bende inşallah yarın bayiye gidip 105 disc modelinin siparişini vereceğim.
bir arkadaşımda tiagra v frenli modeli var.çok memnun.yeşilköy ataköy yolunda kullandım.merida cw 300 tur bisikletimden sonra resmen formula 1 aracı kullanmılşım gibi geldi :) hızlanması çok iyi.tabiki bunu hayatında sadece 30 yıl önce çelik yarış bisikleti kullanmış biri olarak söylüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bisiklet hobi işi !!

İsteyen istediğini alır, ister dibini sıyırır, isterse bir kere bile binmez duvara asar.

Kişinin bisikletini kaça aldığı ve kaç para harcadığı sadece kendini ilgilendirir.

Fiziksel performansı, bisiklete verilen para ölçenin aklı ile sorunu vardır.

trekmadonebutterfly

trekmadonebutterfly
Bu sıralamanın en üstü denildiği gibi "som altın" 1 milyon , sonrası 500 , 400, 300 diye gidiyor . Yok işin tuhaf tarafı bunları bizim bisikletçilerimiz görsede bilmez , yani hava atma amaçlı değil bence ego tatmini gibi bir şey. Yanlış anlaşılmayalım bu arada istiyen istediğine biner.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Mosso Cavalier Sora alacağım bacak iç boyum 78~ ve boyum 169cm, 52 kadro mu almalıyım? Bir de sizce stoklar ne zaman yenilenir? 2 aydır bekliyorum hala gelmiyorlar :D

Mosso Cavalier Sora alacağım bacak iç boyum 78~ ve boyum 169cm, 52 kadro mu almalıyım? Bir de sizce stoklar ne zaman yenilenir? 2 aydır bekliyorum hala gelmiyorlar :D
Bence o modelin 50 kadrosu varsa ona bakın.

selam dostum bende 54 kadrosu var boyum 175 iç bacak 78 rahat kullanıyorum pek sorun yaşamadım ancak benimki Claristi ben soraya yükselttim seti. Bursada'yım satışa çıkartacağım bu arada 2. el ilgini çekerse görüşelim :)

corelli spurcius 1 kullanan var mı aramızda acaba? ya da bisikleti bilen var mı?

corelli spurcius 1 kullanan var mı aramızda acaba? ya da bisikleti bilen var mı?

Dün spurcius açtık. Sıfır kutusundan. Gerçekten işçiliği vs kötü bir bisiklet. Corellinin bisikletini de kullanmıştım. Gerçekten kullanışsız, işçliği çöp olan bir bisiklet. Hiç mi görmüyorsun etrafı biraz özen be kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: Ferhatteacher
Benim bisikletim paha biçilemez ozaman desenize🤣

Ben şuana kadar kaliteli bir kadro ya sahip corelli bisiklet görmedim. Çevremde bir kaç kişi de var daha çok bim de satılan bisikletlerden biraz daha iyi gibi his veriyor. Özellikle Corelli goat kesinlikle tavsiye etmem, mekanik fren ayrı kadro kalitesi hiç hoş değil. Corelli mtb si ayrı bir sorun kim nasıl tasarladı yaptı bilmiyorum ama ruble ve aynakol oranlarının mtb ile yakından bir alakası yok.

Dün spurcius açtık. Sıfır kutusundan. Gerçekten işçiliği vs kötü bir bisiklet. Corellinin bisikletini de kullanmıştım. Gerçekten kullanışsız, işçliği çöp olan bir bisiklet. Hiç mi görmüyorsun etrafı biraz özen be kardeşim.

15 bin vermeye değmez mi diyorsun üstat?
diğer sorum : 15bin bütçe ile yol bisikleti tavsiyesi alabilir miyim?

Son düzenleme:
Merhaba. Yıllarca Mtb (Ghost Se 1175) kullandıktan sonra ben de 2022 Kasım itibari ile katlanır bisikletimin (Tern Byb P8) yanına bir de yol bisikleti almıştım. Bisan Grand Tour Eco Sora. Bir müddet kullandıktan sonra daha üst seviye bisiklet arayışım devam etmişti ve sonunda kendi bisikletim ile takas yapabileceğim, çok da beğendiğim bir modelle takas yaptım.

Lapierre Sensium 600 Fdj. Komple Ultegra R8000 setli. Normalde 2018 model bir bisiklet ancak ilk alınış tarihi Nisan 2022. Faturası mevcut. Çok da temiz kullanmış benden önceki sahibi. Ramazan ayına denk geldiği için uzun bir tur deneyimim olmadı ancak şöyle 9-10 km lik bir sürüş yaptım. Zaten bu modelle sürüş yapmadan evimde aksesuarmış gibi bile dursa yeridir (bence). Çok hoş görüntüsü olduğunu düşünüyorum.Tern 1.jpgBisan 1.jpgLapiş 1.jpgLapiş 2.jpgLapiş.jpgaaaa.jpg

Dosyalar

• WhatsApp Görsel 2023-03-30 saat 16.00.45.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-03-30 saat 16.00.45.jpg
    155,3 KB · Okunma: 3
Son düzenleme:
Güle güle kullanın, çoook güzel gözüküyor maşallah!!!! Bayıldım görseline cidden tablo gibi 😍

• Beğen
Tepkiler: Plsty ve m.cakici
Çok teşekkür ederim. Ben de çok beğenerek aldım... Herkese güzel bir bisiklet nasip olur İnşallah...
Aslında yeni bir Giant Defy Advanced 2 (Turuncu renk) almayı istiyordum. Giant'la iletişime geçtim. Benim bisikletin fotoğraflarını attım. Bisikleti ölü fiyatına sayabileceklerini belirtince onu almaktan vazgeçtim.defy.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Geri