Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Fiyatın sürekli artacağını düşündüğümde evet kesinlikle haklısınız. Söylenen modellere bakıp taksitle de olsa bisikleti önden almak karlı olacaktır. Başlangıç ve başlangıç sonrasında da kullanacağım için öncelik sizce aero olmalı mı? Yoksa giant contend 3 bu konuda beni mutlu eder mi mosso modellerine karşılık olarak?
Claris setli giant alacağıma,105 setli bisan,carraro yada Peugeot alırım hocam. Şimdi baktım fiyatına da çok be ya claris setin harcı o fiyat değil. Sırf giant marka olduğu için 8 bin vermem şahsen.

Scudo
Claris setli giant alacağıma,105 setli bisan,carraro yada Peugeot alırım hocam. Şimdi baktım fiyatına da çok be ya claris setin harcı o fiyat değil. Sırf giant marka olduğu için 8 bin vermem şahsen.
Aklınızda belirli bir model var mı benzer bütçede? İnternet üzerindeki fiyatlara baktığımda 6k-8k hatta esnetebilirsem 9k civarında 105 set bulamadım maalesef.

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Fiyatın sürekli artacağını düşündüğümde evet kesinlikle haklısınız. Söylenen modellere bakıp taksitle de olsa bisikleti önden almak karlı olacaktır.
Şu anda kullandığım bisikleti almak için yüklüce (Yüklü derken kendi bütçem için. Yoksa haşa :) ) bir krediye girdim. Geri ödemem 12 aydı. 2022 şubatında bitecek.
Oturduk bizim şirketin muhasebecisi ile hesapladık. Kredi çektiğim parayı dolara yatırmış olsam bugün itibariyle 300 küsür türk lirası karda oluyomuşum :D

Fiyatın sürekli artacağını düşündüğümde evet kesinlikle haklısınız. Söylenen modellere bakıp taksitle de olsa bisikleti önden almak karlı olacaktır. Başlangıç ve başlangıç sonrasında da kullanacağım için öncelik sizce aero olmalı mı? Yoksa giant contend 3 bu konuda beni mutlu eder mi mosso modellerine karşılık olarak?

Başlangıç için endurans önerilir genelde ama sizin vücudunuz esnek, kadronuz size uygun ise neden olmasın. Aero olunca beliniz dümdüz olmayacak sonuçta, aero kullanıp rahat edenleri de gördüm tabii kişisel bir yaklaşım bu. Fırsatınız varsa 2 modeli denemekte fayda var. Endurans ya da aero değil arası olsun derseniz tırmanış(Bu tanımı sevmesem de, hafif kadrolar için deniliyor genelde örnek emonda sl6 safkan yoldur ama tırmanışta derler. ) ya da safkan dedikleri modellere bakabilirsiniz. Ben sizin söylediğiniz rakama göre ilk dikkatimi çeken modelleri attım sadece. Ülke ekonomisinin sorunlu olduğu ve yakın zaman da yeni bisiklet alamayacağınızı ya da değiştiremeyeceğinizi düşünmeniz doğru olabilir, tabii ekonomik gücünüzü bilemediğim için böyle diyorum.

Merhabalar ben bu foruma yeni katıldım.Bende şuan 6000 TL bütçem var yol bisikleti tavsiyesi alabilirmiyim.Şuan dağ bisikleti kullanıyorum bazen arkadaşımın salcano yol bisikleti kullandım alıştırma yapmak için aklımdaki model Triban rc500 şuan 6000 TL olması lazım bu ay almak istiyorum çünkü zam gelicekmiş.

• Beğen
Şu anda kullandığım bisikleti almak için yüklüce (Yüklü derken kendi bütçem için. Yoksa haşa :) ) bir krediye girdim. Geri ödemem 12 aydı. 2022 şubatında bitecek.
Oturduk bizim şirketin muhasebecisi ile hesapladık. Kredi çektiğim parayı dolara yatırmış olsam bugün itibariyle 300 küsür türk lirası karda oluyomuşum :D
O 300 lira kârla aynı ya da muadili bir bisikleti alabiliyor muydunuz peki?

Yok işte ben de onu diyorum. Alamıyoruz. O yüzden bir şey alınacaksa direk almak gerekiyor. (Ki 300 lira kar, kredi faizini ödedikten sonra doları liraya çevirdiğim zaman cebimde kalan direk kar parası...)
2 ay önce eve gıda ve temizlik malzemesi yığınağı yapmıştım. Hayatımda verdiğim en doğru kararlar sıralamasında ilk 10'a girer.

Aklınızda belirli bir model var mı benzer bütçede? İnternet üzerindeki fiyatlara baktığımda 6k-8k hatta esnetebilirsem 9k civarında 105 set bulamadım maalesef.
İlla sıfır mı olacak milletin bir hevesle alıp 50 km sürmeden sattığı yüzlerce ikinci el kaliteli bisikletler var. Ben Mayıs ayında 50 yaşındaki doktor bir abiden Bisan grandtour 105 almıştım. 4500 e. Balkona atmış 5 aydır yatıyor bisiklet dedi. Aldım sürdüm baktım kontrol ettim. Yanında da yine bir hevesle 1000 tl lik aldığı aksesuarları bedava verdi.

İkinci el düşünmez misiniz? Bazen iyi fırsatlar çıkıyor. 10 gün önce Merida Cyclocross 300 bisikleti 4000 liraya aldım. Bir heves alınıp kullanılmamış gayet temiz bir bisiklet.

dostum merhaba . gönlünden geçen bisiklete kavuşmanı dilerim .
bütçen müsaitse 105 setli Bisan rx 9500 modelini kaçırma .
(link)

(link)

ellerinde kalan son ürünmüş

niyeti olan varsa hemen alsın
Merhabalar ben bu foruma yeni katıldım.Bende şuan 6000 TL bütçem var yol bisikleti tavsiyesi alabilirmiyim.Şuan dağ bisikleti kullanıyorum bazen arkadaşımın salcano yol bisikleti kullandım alıştırma yapmak için aklımdaki model Triban rc500 şuan 6000 TL olması lazım bu ay almak istiyorum çünkü zam gelicekmiş.
kardeşim merhaba . hangi kadro boyu senin için uygun olur . boy ve bacak uzunluğunu söylermisin
Bisan rx 9500 bütçe olarak zorlarsa sora setli Bisan grand tour modelini de önerebilirim . inanılmaz seri ve konforlu bir yol bisikletidir.
(link)
bunlar son fırsat ürünleri . düşünen arkadaşlar kaçırmasın
Giant güzel marka ama bunlar varken aynı paraya claris setli contend önermem

Son düzenleme:
İkinci el düşünmez misiniz? Bazen iyi fırsatlar çıkıyor. 10 gün önce Merida Cyclocross 300 bisikleti 4000 liraya aldım. Bir heves alınıp kullanılmamış gayet temiz bir bisiklet.

Bu tarz temiz bir fırsat çıkarsa tabi ki ancak, 7000-8000TL gibi bir ücreti tek seferde bugün çıkaramam. Sıfır alırsam da taksitli almayı düşünüyorum.
dostum merhaba . gönlünden geçen bisiklete kavuşmanı dilerim .
bütçen müsaitse 105 setli Bisan rx 9500 modelini kaçırma .

ellerinde kalan son ürünmüş

niyeti olan varsa hemen alsın

kardeşim merhaba . hangi kadro boyu senin için uygun olur . boy ve bacak uzunluğunu söylermisin
Bunu hemen ekledim listeye ancak yetişebilir miyim bilmiyorum. Yetişmezse de alan arkadaşa hayırlı olsun güzel bir bisiklete benziyor. Çok teşekkür ederim :)

• Beğen
merhabalar...salcano xrs033 almayı düşüüyorum önerirmisiniz?
akıcılığı ve yol tutuşu nasıl bilenlerin yardımını rica ediyorum

• Beğen
güzel bisiklet ama 105 setli bisan rx 9500 varken , sıfır fiyatı sitede 12350 tl olqn salcano yu önermem dostum. bir de salcano nun sitesinde fren kaliperleri tektro yazıyor .

hamza abi boyum 174 iç bacak 79

• Beğen
rc500 stokta aylardır yok diye biliyorum. kontrol ettiniz mi siteyi ?

• Beğen
Tepkiler: ssafak
stokta sadece ankarada varmış 2 gün önce istanbulda adını hatırlamıyorum bir avmdeki mağzada vardı oda alınmış

• Beğen
stokta sadece ankarada varmış 2 gün önce istanbulda adını hatırlamıyorum bir avmdeki mağzada vardı oda alınmış
ankara ulaşım imkanın varsa kaçırma derim tr deki son bisikleti :)

• Beğen
Tepkiler: ssafak
Şafak kardeşim sana full sora setli Carraro nun freccia modelini öneriyorum. bence kaliteli fiyat performans ürünü . hem de çok stil sahibi . bir değerlendir derim . ayrıca kadro olarak 52 den büyük almamalısın bence .

(link)

(link)
Şafak decathlon da şimdilik triban rc500 mevcut değil gözüküyor. eğer denk getirirsen bu model daha mantıklı hem yol hem gravel bisikleti olduğundan . ama rc500ü beklerken zamlara kadar geç kalmış olma.
carraro freccia bak derim. rc500 den sonra ikinci tavsiyem

Seçiminiz Bisan olursa diye yazıyorum, sizin boy - bacak benimki ile aynı. Ben Bisan'ın Grand Tour serisinde 52 kadro kullanıyorum. Tam geliyor.
Ancak farklı firmaların, farklı kadro hesaplamaları var. Bazı markaların 52 kadrosu size uyarken, bazı markaların 54 ü uygun gelebiliyor. Ya da tersi. Kadro türleri, şekilleri dışında markalara göre de değişim gösterebiliyor. Bunu da göz önüne almak gerekiyor.

Geri