Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@M.İhsan 1.750 TL yol bisikleti için uygun bir fiyat.
Eğer yeni Claris(r2000) set ise, kompak dişli oranları ile (50/34-30/11) sizi yol bisikletine gerek düz yol, gerekse rampalarda iyice adapte eder.
Handikap olarak maşasinin hi-ten çelik olması ve jantları gereği bisiklet 11'li kilolardadir diye düşünüyorum. Ama 15 kilodan 11 kiloya düşmek sizi yine de mutlu edecektir.

Son düzenleme:
Scudo
52 kadro kullanıyorum. Boyum 1.75 iç bacak 79 cm. TT sanırım 54 cm civarı. Bana tam oluyor.

Hocam monza modelini ne kadar fiyata alsak iyidir ikinci el. 2019 model olduğunu söylüyor ama ben o yılda var mı bilmiyorum bu model

@Contolaf benim sıkıntım olmadı gayet heybetli yani bir küçüğü bile olurdu o manada

@amasseia Galiba 2400 seri Claris set. Bakalım alıp deneyimleyip göreceğim nasipse.

• Beğen
Tepkiler: Daytona
Arkadaşlar merhaba, bu konuda çok bilgi sahibi değilim o yüzden sormak istedim. Şehir bisikleti kullanıyorum ve yol bisikleti almayı düşünüyorum. Hafta sonları yaklaşık 100-200 km arası turlar için. Asfaltta kullanacağım. İki modele baktım 2020 Scott speedster 10 ve 2019 model Scott speedster 20. Bu modeller bahsettiğim turlar için uygun mudur? Aralarında 2 bin TL civarında fark var. (8500 TL-10.500 TL) Bütçe olarak o rakamlara çıkabilirim ancak 2 bin Tl fazla ödemeye değecek kadar fark var mı aralarında sizce?
Teşekkürler😊

@KuzeyEdiz1967 sadece vites farkı var o tercih size kalmış. Hafif araziye bile çıkar. Endurance_comfort geometri olduğu için uzun turlara uygundur

Bu fiyatlar ınanilir gibi değil. Tiagra setli bisiklet 8500 olmuş. Çok değil bikaç sene önce 2-3 bin TL Ye alınabiliyordu. Sonumuz hayrolsun diyor ve kaçıyorum.

Bu fiyatlar ınanilir gibi değil. Tiagra setli bisiklet 8500 olmuş. Çok değil bikaç sene önce 2-3 bin TL Ye alınabiliyordu. Sonumuz hayrolsun diyor ve kaçıyorum.

Çok değil geçen sene bu vakitler 10 liraya aldığım 30'lu koli yumurta 25 lira olmuş durumda. Ayçiçek yağı ve beyaz peynir de ellerinizden öper. Bu ortamda Tiagra donanımlı bisikletlerin fiyatları normal bana göre. :)

Çok değil geçen sene bu vakitler 10 liraya aldığım 30'lu koli yumurta 25 lira olmuş durumda. Ayçiçek yağı ve beyaz peynir de ellerinizden öper. Bu ortamda Tiagra donanımlı bisikletlerin fiyatları normal bana göre. :)
Haklısınız zam görmeyen bişey kalmadı. Buna göre bisiklet fiyatlarının artmamasini beklemek anlamsız. Maaşlar aynı oranda yükselmiyor malesef üzücü olan bu.

@KuzeyEdiz1967 Başka konularda 105 setin Tiagra’ya üstün olduğu konuşulmuştu. Bütçeniz müsait olduğuna göre grup seti üstün olanı tercih etmenizi öneririm, fiyat farkına değdiğini düşünüyorum.

@KuzeyEdiz1967 Başka konularda 105 setin Tiagra’ya üstün olduğu konuşulmuştu. Bütçeniz müsait olduğuna göre grup seti üstün olanı tercih etmenizi öneririm, fiyat farkına değdiğini düşünüyorum.
Teşekkür ederim.
@KuzeyEdiz1967 sadece vites farkı var o tercih size kalmış. Hafif araziye bile çıkar. Endurance_comfort geometri olduğu için uzun turlara uygundur
Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar. 2000-3000 TL bütçe ile dosta gidecek bir yol bisikleti arıyoruz. Arkadaşımız askere gideceği için bisikletini sattı olay ertelenince bisiklet arayışına girdi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Muhteşem
Tepkiler: OrhanOzkaya
@Muhammet Ağrı Ben geçen sene idare etmelik Mosso Legarda MDM V 2021 almıştım, işimi gördü. İşim bitince de aldığım paraya yakın bir fiyata sattım uğraşmadan. İstesem bekleyip daha pahalıya da satardım, piyasanın durumu malum. Üzmedi yani, bulunuyorsa tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Deneyin de bulunmaz yani, kadro boyu falan size göre seçecek halı yok ya. Bir de kışın ortasındayız, virüs falan.
Çok temiz sora setli 042 carraro vardı 2 gün önce 3000 liraya verdim. 2019 kasasiydi. İki gün içinde satıldı.

Herkese selam,

Açıkçası çok toparlayamadığım, ucu bucağı olmayan detayları olan bu konuda yardımınızı rica edeceğim. Yapabilirsem uzun trail koşularına destek olması için güç antrenmanlarımı bir yol bisikleti alarak yapmak istiyorum. En sağlıklı darbesiz güçlenme şekli benim için bu şimdilik.

Yeterli ama uzun süre kullanacağım bir marka model için öneride bulunabilir misiniz. Açıkçası limitim 10K. Ama derseniz ki 12 verirsen alacağın bu alet çok fark yaratır o zaman zorlayabilirim.

Karbon kadro tercihim.

Boy:1.87
Bacak uzunluğu:90 cm
KG:89

Geri