Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Zireæl Beklediğiniz saniye kadar zarardasınız şu dönemde. Temiz bir şey bulduysanız yapışın. Yeni sene hiç iç açıçı gözükmüyor zira.

Kullanım alanınıza bağlı gravel veya yol bisikleti tercihi. 28 mm lastik ile çoğu yol bisiklet toprak yolda gidebilir. Gravel biraz daha taşlı kayalıklı yani ağır yollara gelebilir fakat yolda da başarılıdır. Yani sürekli yolda sürecekseniz gravelın bir manası yok.
@ademefendi Benim hayalimi süsleyen bisiklettir 735 Tca. Objektif olarak söylediğiniz bisikletler arasından 3 numaralı bisikletle anlaşmanızı tavsiye ederim. 735tca modeline her yönden aşığım ve önümüzdeki sene nasip olursa almak istiyorum hem de çok.
@citk60 Kadrosu nasıl esniyordu biraz daha açar mısınız? Yani çok fazla güç uyguladığınızda mı yoksa ortalama güçlerde mi oldu bu?

Scudo
@Zireæl 58 kadro olursa şu ilana bir bakın derim facebook üzerinden . Carraro rc 042 3200 TL .

(link)

• Beğen
Tepkiler: Zireæl
@Zireæl Beklediğiniz saniye kadar zarardasınız şu dönemde. Temiz bir şey bulduysanız yapışın. Yeni sene hiç iç açıçı gözükmüyor zira.

Kullanım alanınıza bağlı gravel veya yol bisikleti tercihi. 28 mm lastik ile çoğu yol bisiklet toprak yolda gidebilir. Gravel biraz daha taşlı kayalıklı yani ağır yollara gelebilir fakat yolda da başarılıdır. Yani sürekli yolda sürecekseniz gravelın bir manası yok.
@ademefendi Benim hayalimi süsleyen bisiklettir 735 Tca. Objektif olarak söylediğiniz bisikletler arasından 3 numaralı bisikletle anlaşmanızı tavsiye ederim. 735tca modeline her yönden aşığım ve önümüzdeki sene nasip olursa almak istiyorum hem de çok.
@citk60 Kadrosu nasıl esniyordu biraz daha açar mısınız? Yani çok fazla güç uyguladığınızda mı yoksa ortalama güçlerde mi oldu bu?
ortalama hızın üstüne çıkıldığında esnediğini hissedebiliyordum. Yokuş aşağı inişlerde de yüksek hıza çıkıldığında bisikletin altımda titrediğini hissedebiliyordum. Kadrosu çok ince n-bundan kaynaklı bunların sebebi, rijitikten feragat edip hafifliğe vermişler.

tca 735 ile defalarca 200km üzeri 5 - 6 kere de 300km yapmış biri olarak bunlara takılmıyorsanız tavsiye ederim.

@citk60 çok yüksek watt gücü uyguluyorsunuzdur. Kullanmadim ama 735 TCA Mosso'nun Türkiye'ye getirdiği en iyi alüminyum kadro olduğu söylenir ki 7005 Al ile rijitlik de ön planda tutulmuş.

Bende Mosso Cavalier var 6061 Alüminyumdan imal edilmiş, ben bunu bile esnetemiyorum :)

Sizin maşallahiniz var diyeyim.

• Beğen
Tepkiler: citk60 ve M.İhsan
@citk60 Bir kişiden daha duymuştum esnediğini. Hatta o da forum üyesi. Kendisi Kapadokya yarışında yaklaşık 1000 w güç uyguladığı esnada esnediğinden bahsetmişti. Teşekkürler yorumlarınız için.
Ayrıca şuandaki bisikletimde esneye esneye rampa tırmandığımı hesaba katarsam Tca nın kadrosu esnese bile beni etkilemez diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: citk60
@citk60 çok yüksek watt gücü uyguluyorsunuzdur. Kullanmadim ama 735 TCA Mosso'nun Türkiye'ye getirdiği en iyi alüminyum kadro olduğu söylenir ki 7005 Al ile rijitlik de ön planda tutulmuş.

Bende Mosso Cavalier var 6061 Alüminyumdan imal edilmiş, ben bunu bile esnetemiyorum :)

Sizin maşallahiniz var diyeyim.
Kullandıkları teknolojiyi bilemem Tayvan dan geliyor hazır bir şekilde burda montaj yapıp satıyorlar. 2012 model aluminyum scott dan inip ona bindiğimde bile verdiği tepkiyi hissediyordum. Demek ki daha önce ki kadroları daha kötüymüş.

Arkadaslar tekrar merhaba.

Az kullanilmis (<500 km) 2017 model Scott Speedster 30 Tiagra 5150 TL teklifimi kabul etti. Henuz bisikleti gormedim fakat iki gunluk piyasa bilgimle fena bir fiyat yakalamadigimi dusunuyorum. Sizce de makul mu, ne dersiniz?

Yol bisikleti için 2x11 tavsiye ederim, bunun için 3 seçeneğin var Shimano da; 105, ultegra, dura-ace en hesaplısı 105 oluyor, ben Peugeot R13 kullanıyorum, memnunum

Az kullanilmis (<500 km) 2017 model Scott Speedster 30 Tiagra 5150 TL teklifimi kabul etti. Henuz bisikleti gormedim fakat iki gunluk piyasa bilgimle fena bir fiyat yakalamadigimi dusunuyorum. Sizce de makul mu, ne dersiniz?
Düşünmeden alabilirsniz.

• Beğen
Tepkiler: ademefendi
@ademefendi Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim :)

• Beğen

Speedster 30 sora setli olmasi lazim bi yanlislik olmasın. Tiagra ise eğer bencede uygun fiyat.

• Beğen
Speedster 30 sora setli olmasi lazim bi yanlislik olmasın. Tiagra ise eğer bencede uygun fiyat.
Hocam fotograflarda Tiagra oldugu goruluyor. Sora, Tiagra ve 105 setli Speedster 30 ilanlari gordum. Ya sahipleri yanlis yaziyor ilana (10, 20, 30'u) ya da 3 secenek de mevcut 30'da.

Hocam fotograflarda Tiagra oldugu goruluyor. Sora, Tiagra ve 105 setli Speedster 30 ilanlari gordum. Ya sahipleri yanlis yaziyor ilana (10, 20, 30'u) ya da 3 secenek de mevcut 30'da.
10-105, 20-tiagra, 30-sora Speedster serisinde dediginiz gibi yanlış yazılmıştır. Güle güle kullanın şimdiden.

• Beğen
10-105, 20-tiagra, 30-sora Speedster serisinde dediginiz gibi yanlış yazılmıştır. Güle güle kullanın şimdiden.
Yani adam 20'yi 30 diye satıyor. Yazık valla, kimin çocuğuysa 😂

• Beğen
Tepkiler: Theo3232
Arkadaşlar merhaba, Mtb'den Yol'a geçmeyi düşünüyorum. Çok fazla performanslı sürüş yapmayacağım. Bu bisikletlerden hangisini tavsiye edersiniz. Stoklarda bunlar kalmış. Sıfır alacağım.
Salcano Xrs044 Sora 3800
2019Carraro 022 Claris3400
2020Cararo 022Aero Claris 3800

Öncelikle merhaba,
Salcano xrs 044 sora set olarak iyi ancak arka rublesi 11/25 olduğu için çok antrenmanlı değilseniz yokuşta zorlayabilir. Ayrıca kablolama kadro dışından.
Carraro Aero Claris hem görünüş hem ağırlık olarak çok ideal olmayabilir.
Bu üç bisiklet içinde hem estetik olarak hem de kalite olarak sizin ihtiyaçlarınıza en iyi cevabı Race 022 Claris verir diye düşünüyorum.

Öncelikle merhaba,
Salcano xrs 044 sora set olarak iyi ancak arka rublesi 11/25 olduğu için çok antrenmanlı değilseniz yokuşta zorlayabilir. Ayrıca kablolama kadro dışından.
Carraro Aero Claris hem görünüş hem ağırlık olarak çok ideal olmayabilir.
Bu üç bisiklet içinde hem estetik olarak hem de kalite olarak sizin ihtiyaçlarınıza en iyi cevabı Race 022 Claris verir diye düşünüyorum.
Teşekkürler

Geri