Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@undefined

çok teşekkürler. Bisiklet modeli konusunda sizin de fikrinizi alabilir miyim? Reacto'nun tipini beğenmiştim açıkcası:)
Hocam şehir bisikletimi satıp reacto 5000 aldım , aynı yoldan geçmişim sizinle . 6ay kullandım ve aero kadro bana göre değilmiş dedim endurance kadro bisiklet aldım. Tavsiyem reacto yerine endurance kadro bi model bakman olurdu.
Hala merida görsel olarak daha güzel gelse de uzun sürüşlerde endurance farkını hissediyorum. 9E8D1AC5-8A73-4DA8-8205-8155CAEC2A66.jpeg45DD09ED-0F04-4773-B5AA-567A3F210A57.jpeg

Scudo
@ridermachine Hayırlı olsun şimdiden, 2700 anlaştık 100 TL iskonte yaptı 2600, e geldi.
Görünüşü duruşu Olarak çok beyeneceğine eminim, Sağlamlığı kendini sürmeye başladığın da hissettiriyor. Kadro ya baktığın da ilk göze çarpan yerlerde, kaynak izi olmaması daha al beni li yapıyor. Vites geçişleri gayet akıcı, İşin en kötüsü yaşadığım sorunu okuduysan. Toplam da 10 km yapmadım ve 3 ay daha süremiycem, öylece evde kenarda bekliyor. En çok bu koyuyor, Var ama yok. 😔

@undefined

çok teşekkürler. Bisiklet modeli konusunda sizin de fikrinizi alabilir miyim? Reacto'nun tipini beğenmiştim açıkcası:)
Bu konu çok karmaşık bir konu. İçinde bir çok değişkenler barındırır. Yüzlerce sayfa yazılmıştır :)
Öyle modeller özelinde çok geniş fikrim yok ancak yol bisikletlerinde bütçeye göre donanım ve kadro kalitesi paralellik gösteriyor. 105 set ve üstü ve işi bisiklet olan tüm bisikletler işinizi fazlasıyla görür. Sonuçta profesyonel kullanım yada hayatınızın ne kadarını geçireceğiniz detayları bu konuyu netleştirir. Endurance tercih sebebidir.

@Serkan-tetova evet hocam malesef gördüm sorunu ufak işler ama üzücü durumlar.
Bakalım yarın bizde bir pazarlık aşamasına geçeceğiz :) muhtemelen bende yarın alırım. Umarım bende aynı memnuniyeti yaşarım.

• Beğen
Tepkiler: Serkan-tetova
(link) Şehir bisikletinden geçiş için uygun mudur? Bu fiyat segmentinde alınabilecek bir bisiklet mi?

Carraro CR RACE 022 28 Jant Bisiklet | Bisikletcim.com[] Şehir bisikletinden geçiş için uygun mudur? Bu fiyat segmentinde alınabilecek bir bisiklet mi?
Yol bisikleti bana uygun mu sorusunun cevabını verebilmek için kısa vadeli işinizi görecektir. Devamında imkan dahilinde gözünüz hep dışarıda olacaktır eğer cevabınız evet olursa.
Bisikletin üzerinde claris grupset var, bunun en az tiagra olması tavsiye ediliyor ki tiagra ile abisi 105 grupset arasındaki farkı ben bizzat test ettim çok ciddi fark var clarisi düşünemiyorum :)
Bisiklet ağırlığı 12kg civarındadır. Bir yol bisikleti için çok yüksek bir ağırlık sizi bu noktadan ilerde rahatsız edecek.
Hiç mi olumlu yanı yok? Olmaz mı, ithal markaların sora grupsetli bisikletlerinin 7-8 bin olduğu bir piyasada Carraro parasını riske atmak istemeyen, hiç yok bisikleti tecrübesi olmayan bisikletçiler için güzel bir opsiyon sunuyor. Bu açıdan çok kıymetli bence yapılan iş.
Gönül rahatlığı ile alın 10 sene sizi götürür demek isterdim ama 200-300km yapınca bu bisiklet ile bir de Strava'dan segment falan bakmaya başlarsanız gözünüz başka bisikletlerde olacak :)

Arkadaşlar bu bisiklet alınırmı sizce ?? Bu fiyata alınırmı? Lütfen biri yazsın ona göre yarın alıcam

(link)

Veya bu mosso cavalier sorayımı alırdınız üsttekini arada 400 var sora olduğu için mossonun..
(link)

Son düzenleme:
@Nevfell Ben olsam Mosso yu alırım üzerinde ki yeni Sora kablolar içeriden geçiyor. Ağırlık olarak fazla bile olsa üst segmente geçerken yıl itibari ile yeni olduğundan elden çıkartman kolay olur.

@silahsor3 Şu anki şehir bisikletim ile aynı kıvamda yani:) Hiç almayalım madem.

@Nevfell Ben olsam Mosso yu alırım üzerinde ki yeni Sora kablolar içeriden geçiyor. Ağırlık olarak fazla bile olsa üst segmente geçerken yıl itibari ile yeni olduğundan elden çıkartman kolay olur.
Giantta 500 liralık maraton lastiklerde var seleside 250 liralık sele hocam son kararınız yine mossoyumu almamdan yana ?

Bu bisikletle ilgili bir yorum/kullanıcı bilgisi alabildiniz mi? Bir süredir bakıyorum ben de hiç kullanan yada bilgi paylaşan görrmedim.
İnanın ben de ne kullanan gördüm ne yorum...

IMG-20200822-WA0001.jpg
Bisan rx9200 ümü bugün aldım ilk olarak bir 40 km sürüş yaptık arkadaş grubumuz ile sürüş yaptık vites ayarlarım (bazı vitesle re geçmesi sıkıntı ve ön dişli 2.kademe de iken ufak bir sürtme sesi geliyor) konusunda ufak sorunum var onları yarın bayiye gidip düzelteceğim onun dışında çok memnun kaldım içimdeki heyecan tarif edilemez :)

Selamlar. 15 k - 20 k TL arası alınabilecek karbon fiber yol bisikleti tavsiyelerinizi alırım. Almanya'dan getireceğim.

Ben şunların arasında kaldım. Öneride bulunursanız sevinirim.

- Scott Addict 20 Disc - 2020 - 2.046,08 €
- Wilier GTR Team Disc - 105 - RS170 - 2020 - 1.999,- €
- Ghost Road Rage 2.8 LC - 2019 - 1.685,41 €
- Giant Propel Advanced 2 - 2018 - 1.399,- €,
- BMC Teammachine SLR03 One - 2020 - 1.851,13 €

Son düzenleme:
@ridermachine hayırlı olsun. Boyunuzu, bacak iç ölçünüzü ve kadro boyunu söyler misiniz?
Teşekkürler kadro boyum 53 boyum 180 cm iç bacak boyunu tam bilmiyorum fakat bayide test ederek kadro bana uygunluğuna karar verdim.

Arkadaşlar Boyum 189 iç bacak 89-88
Çok heveslendim trivor 4 aldım cahillikten 20inch hemde iadesini gerçekleştirdim sonra goat 1 alıyordum 54 kadro en büyük o yüzden vazgeçtim herkes 60 kadro öneriyor ama nasıl bulucam bilmiyorum bütçem 4000 liralara çıkar en fazla yardımcı olabilirseniz çok sevinirim kaskımı bile aldım ama bisikletim yok 😂

28 Carraro Race 062 Aero 22v K. Fren Yarış Bisikleti modelini düşünüyorum.
Fiyatı 6889 TL görünüyor. Bu fiyata başka ne önerebilirsiniz.
52 kadro bana uygun olur mu. Stokta 50 ve 51'de var. Daha önce bir siteden ölçüp bunu çıkarmıştım
İzmit yokuşlu bir yer olduğundan yokuşlarda biraz rahat ettirecek özellikte olmasını istiyorum. 11-32 dişli bulamadım. Ön aynakol ölçüsü ne olmalı ayrıca. 52X36T - 11-28 arka dişli görünüyor Carraro 062
2013 yılından beri Bianchi SLR 200 kullanıyorum. Onu evde Trainer bisikleti olarak kullanacağım. Dışarıda da yeni alacağım bisikleti kullanmak istiyorum.

Dosyalar

• bisiklet Olculeri.jpg
    bisiklet Olculeri.jpg
    53,1 KB · Okunma: 16
Son düzenleme:
@ridermachine Allah kazasız belasız sürüş nasip etsin. Keyif, li sürüş ler dilerim.Fiyat olarak ne kadar indirim yaptılar, Sele nasıl.

Arkadaşlar merhaba. Eğer yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. Forumda yeniyim. Şehir bisikleti kullanıyorum ve yol bisikleti almak istyorum. Yokuşlarda çok zorlanmak istemiyorum. Performansım pek iyi değil. Hafta sonları 50-100 km lik turlara çıkıyorum. Başlangıç için maksimum 5 bin tl lik bir bütçe ayırmayı düşünüyorum. Marka model önerebilir misiniz

Geri