Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Selamlar, İyi günler

Ben bütçesi 2250-2750 TL olan yeni bir sürücüyum ve normal olarak bisikletleri birbirinden ayıran özellikler konusunda pek bilgi sahibi değilim. Fakat buraya yazmadan önce bir kaç bisiklet modeli kafamda oluşturmuştum,
Kron rc1000

Ve kron erc1000

Bunlar "kron" markası altında düşündüklerim

sedona 610
Bu ise " sedon" markası altında sevdiğim bir model son olarak ise carraro Race ar 011 modeli bulunmakta.

Bunlar az buz özelliklerini beğendiğim ama tam olarak aralarındaki farkı kavrayamadigim bisikletler. Tabiki bunun dışında önere biliceginiz moddeleri dört gözle bekliyorum. Teşekkürler !!

Iyi pedallamalar

Scudo
Selamlar, İyi günler

Ben bütçesi 2250-2750 TL olan yeni bir sürücüyum ve normal olarak bisikletleri birbirinden ayıran özellikler konusunda pek bilgi sahibi değilim. Fakat buraya yazmadan önce bir kaç bisiklet modeli kafamda oluşturmuştum,
Kron rc1000

Ve kron erc1000

sedona 610
Bu ise " sedon" markası altında sevdiğim bir model son olarak ise carraro Race ar 011 modeli bulunmakta.

Bunlar az buz özelliklerini beğendiğim ama tam olarak aralarındaki farkı kavrayamadigim bisikletler. Tabiki bunun dışında önere biliceginiz moddeleri dört gözle bekliyorum. Teşekkürler !!

Iyi pedallamalar
Hocam Sedona bisiklet harici bu söylediğiniz bisikletlerin grupseti Shimano Tourney. Bu saydıklarınız arasından en uygunu sedona. Çünkü grupseti Claris. Tourneyin bir üstü.

İsterseniz size Shimano'nun grupset sıralamasını kaliteliden uyguna doğru sıralayayım;
Dura-Ace
Ultegra
105
Tiagra
Sora
Claris
Tourney

Burada 105 ve üstü biraz daha ciddi kullanıcılara hitap eder sizi ilgilendirmemesi gerektiğini düşünüyorum ŞİMDİLİK.

Eğer bütçeniz yetiyorsa ve uygun temiz bulabiliyorsanız Sedona 610 modelini tercih etmenizden yanayım.
Başlangıç için üst seviye grupsetlerin gereksiz olduğunu düşünüyorum o yüzden sizi ilgilendirmemeli ifadesini kullandım yanlış anlaşılma olmasın hocam 😊

Selamlar, İyi günler

Kron rc1000

Ve kron erc1000

sedona 610

Iyi pedallamalar

54 kadro 2016 model salcano xrs030 düşünürsen bana ulaşabilirsin. Sora setli, beğenirsen Yalova’ya elden teslim Yaparım.

• Beğen
Tepkiler: Serguen
@M.İhsan çok teşekkür ederim, estağfurullah bu arada 😊

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
@bonder76 Hayırlı Bayramlar Tüm Bisiklet.com Ailesine ve size Kısmet olursa bayram dan sonra bende alıcağım,
Bisan RX9200 bacak iç boyum
( 75 ) cm.
53 kadroyu denedim sınırdaydı
51 kadro sizce nasıl olur. Sele gidon mesafesi çok uzun mu? yatırıyor mu sizi öne doğru çok nasıl tarif edersin.
Bisiklet, ten memnun olup yada olmadığın yönleri nedir gözlemlediğin kadar, merak ediyorum. Yanıtlarsan sevinirim

Bu tarz cihazların için bütçe ayrıldıysa yurtdısına gidip alınmalı diye düşünüyorum.
Bisiklete gelirsek, üstündeki teknolojiyle ülkemiz yolları için oldukça uygun.
kaça almış olsam iyidir?

kaça almış olsam iyidir?

Yurtdışında ikinci elde çok değer kaybediyor bu tarz bisikletler, paramızın değersizliğinide hesaba katarsak max 25bin.

Bi yakınım bu hafta dönüş yapıyor ve bisikletle geliyor. Bütçe ve kadro boyunuzu iletirseniz yardımcı olabilirim

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
..

Son düzenleme:
Beyler merhaba, 30 gün sonra askerden döneceğim. 10.000 TL civarı bütçem var. Yol Bisiklet olarak ne almalıyım? Boy 1.92. Aklımda toplama bisiklet yapmak var ama bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
Carraro Race 042 ile Gravel G0 Arasında kaldım agresif sürmeyi seven birisiyim bisiklette görsele çok önem veren biriyim benim için önemli olan görsel sağlamlık ve sürerken güven veren bir bisiklet isterim. bu arada 4 5 yıllık güç sporlarıyla ilgilenen 90 100 arası değişen kilom var tavsiyelerinizi bekliyorum.bütçe olarak 2000 4000 arası haftada 100 km zor yaparım.

Carraro Race 042 ile Gravel G0 Arasında kaldım agresif sürmeyi seven birisiyim bisiklette görsele çok önem veren biriyim benim için önemli olan görsel sağlamlık ve sürerken güven veren bir bisiklet isterim. bu arada 4 5 yıllık güç sporlarıyla ilgilenen 90 100 arası değişen kilom var tavsiyelerinizi bekliyorum.bütçe olarak 2000 4000 arası haftada 100 km zor yaparım.
Bu durumda sağlamlık ihtiyacı ve çok hıza gereksinim olmayışıyla g0 mantıklı

Merhabalar bütçem 3000-3500TL civarı piyasada oldukça model var kendimi yol bisikletinde geliştirmek istiyorum. Önerebileceğiniz bisiklet tavsiyelerine açığım. Dağ bisikletinden geçeceğim birde.. Özelden de mesaj atabilirsiniz :)

Merhabalar bütçem 3000-3500TL civarı piyasada oldukça model var kendimi yol bisikletinde geliştirmek istiyorum. Önerebileceğiniz bisiklet tavsiyelerine açığım. Dağ bisikletinden geçeceğim birde.. Özelden de mesaj atabilirsiniz :)

Bu tarz sorular genelde cok geliyor. Hem de benzer fiyat aralıklari ile. Bu fiyat aralığında bakacağınız markalar aşağı yukarı belli aslında.

Salcano
Mosso
Peugeot
Carraro
Bisan
Corelli

Unuttuğum varsa arkadaşlar da ekler sanırım. Bu markaların sitelerinde fiyatlar da yazmakta. En azından bu siteleri gezip, beğendiğiniz modelleri sebebiyle birlikte sorarsanız daha çok yardim alırsınız. Hemen hepsinde fiyat da yazar. Sizin vesilenizle bu tarz tavsiye isteyen herkese cevap vermiş olayım.

Bu tarz sorular genelde cok geliyor. Hem de benzer fiyat aralıklari ile. Bu fiyat aralığında bakacağınız markalar aşağı yukarı belli aslında.

Salcano
Mosso
Peugeot
Carraro
Bisan
Corelli

Unuttuğum varsa arkadaşlar da ekler sanırım. Bu markaların sitelerinde fiyatlar da yazmakta. En azından bu siteleri gezip, beğendiğiniz modelleri sebebiyle birlikte sorarsanız daha çok yardim alırsınız. Hemen hepsinde fiyat da yazar. Sizin vesilenizle bu tarz tavsiye isteyen herkese cevap vermiş olayım.
En düşük donanım Claris olsun. Tourney’e bakmayın derim. Marka model belirleyip sorarsanız daha çok yardım alabilirsiniz.

Yazdıktan sonra şöyle bir araştırma yaptım da modeller oturdu gibi kafamda. Bisan grand tour Eco, Salcano xrs044, corelli boolva RC 300 ve ve bütçemi aşmalarına karşılık bunlar arasında kalmakla bayiyle pazarlık yoluyla anlaşırım diye ümit ediyorum. Hangisinin artısı eksisi vardır bilemiyorum. Salcano modelde kg bilgisi yok. Gönlüme yakın Bisan grand tour Eco gibi geliyor. Kullanan deneyimleri paylaşmak isteyen olursa sevinirim.

Yazdıktan sonra şöyle bir araştırma yaptım da modeller oturdu gibi kafamda. Bisan grand tour Eco, Salcano xrs044, corelli boolva RC 300 ve ve bütçemi aşmalarına karşılık bunlar arasında kalmakla bayiyle pazarlık yoluyla anlaşırım diye ümit ediyorum. Hangisinin artısı eksisi vardır bilemiyorum. Salcano modelde kg bilgisi yok. Gönlüme yakın Bisan grand tour Eco gibi geliyor. Kullanan deneyimleri paylaşmak isteyen olursa sevinirim.
Sizi soyle alalim: Bisan Grand Tour Satın Aldım

Derya deniz gt/gt eco icin.

Geri