Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scudo
@Albatros_65 Tam o modele bakıyordum birde Kron Tx 450 aklıma yattı gibi o nasıl ?

@Yldrm07 hocam peki kalite olarak çok fark olur mu gövde tipleri sağlamlık açısından ? eğrilip bükülme gibi sizce hangi marka daha iyi mosso mu kron mu ikiside türk markası sanırım ? @SeYaP hocam öneri için teşekkürler şu mosso ve kron aklıma daha çok yattı gibi

Son düzenleme:
Mosso güzel bir bisiklet cavalier 700 modeline bir ara takılı kalmıştım. Tek bir noktadan genelde şikayet ediyorlardı oda boya.

@Hatchway hocam mosso benim bildiğim tayvan da üretiliyor.Ümit bisiklette montajını yapıyor.Bende Mosso legarda 1921mdm v var.3-4 defa sert düşüş yaptım.1-2 küçük çizik oluştu sadece.Bir kere düştüğümde baktım ön teker aşağı doğru yuvarlanıyor o derece 😊😊Kadrosu taş gibi yani.Ben nedense krona hiç ısınamıyorum. Yabancı marka almak bence daha iyi.Bisiklette en önemli şey kadrodur zaten.

@Yldrm07 hocam peki kalite olarak çok fark olur mu gövde tipleri sağlamlık açısından ? eğrilip bükülme gibi sizce hangi marka daha iyi mosso mu kron mu ikiside türk markası sanırım ? @SeYaP hocam öneri için teşekkürler şu mosso ve kron aklıma daha çok yattı gibi
Ben 2014 yılında aldım. Carraro 224. Oldukça memnunum. Ama Mosso da çok güzel. İkisi de aynı bence. Donanımı daha iyi olan, modelini ve rengini daha çok beğendiğiniz hangisi ise bence onu alın.

Herkese selamlar. MTB bisikletimin yanında bir tane yol bisikleti almak istiyorum. Bütçem maksimum 2500-3500 TL arası. Buralar biraz rampalı, ahım şahım rampalar olmasada genellikler her yer rampa, buna istinaden nasıl bir bisiklet seçmeliyim? Bisiklet önerilerinize açığım. Btwin ve Salcano marka istemiyorum. Boyum 1.80 kilom 73. Normal'de koşucu olduğum için fazla pedallamayacağım. Haftalık maksimum 100 kilometre. Koşu yarışları başlamadan birazcık bisikletin tadını çıkartayım diyorum.

Bir de tavsiye edebileceğiniz araç üstü bisiklet taşıyıcılar var mı uygun fiyatlı ?

Uzun yola çıkmak istiyorum, şehirde de nadir olsa sürerim, genellikle pikniğe gitmek ve spor amaçlı düşünüyorum, mtb bisikletim var, bunu satıp yol bisikleti mi gezi bisikleti mi almalıyım (sanırsam gezi ve tur bisikleti aynı şey)? Ne tavsiye edersiniz?

Bisan modellerinin bayiye ulaşmaması nedeniyle carraro 052 tiagra modeli ile sora setli mosso cavailer alternatifleri öne çıkmaya başladı. Carraro 052 2019 model hakkında yorumlarınızı paylasirmisiniz.

Gençler şimdi Instagram reklamında çıktı bu.
Belki birinin işine yarar son 1 adetmiş.

MERIDA REACTO 300 7.620,00 TL yerine 6.705,60 TL
(link)

• Beğen
Tepkiler: amasseia
merhabalar boyum 179 cm iç bacak da 79 cm bu ölçülerle 54 kadro mosso cavalier alsam kullanmam zor olur mu arkadaşlar ne dersiniz.

merhabalar boyum 179 cm iç bacak da 79 cm bu ölçülerle 54 kadro mosso cavalier alsam kullanmam zor olur mu arkadaşlar ne dersiniz.
52 kadro almanız lazım. Benim bacak boyum sizden bir kaç santim daha uzun 52 kullanıyorum.

tekrar merhaba dün birkaç bayi ye gittim mosso bakmaya yoktu bayideki adam bana Carraro sportive 224 önerdi bu iyi dedi disk fren olsun diyince ağırlık olur gerek yok dedi mosso fabrikadan gelmiyor falan dedi carraro nasıl marka ?sanırım accell bisiklet gibi bir bayii den seçim yapacağım gibi duruyor @Yldrm07 @SeYaP @Albatros_65

@celotr iç bacak 80, boy 175, 54 kadro Cavalier kullanıcısıyım.

@Hatchway merhaba. Ben carraro 224 ü 2014 yılında aldım. Açıkçası yazları 3-5 defa bindim ama bu sene Bir ayda en az 20 kere bindim ve çok daha uzun yol yaptım. Benim aldığım yıldan bu yana bazı güzel değişiklikler olmuş. Ben memnunum. Ama diğer markaları kullanmadım. Bisiklet keyfini alınca biraz daha akıcı bir şey istedim ve dün carraro 022 aldım. İlk defa yol bisikleti deneyeceğim. Ama 224 ü de satmayı düşünmüyorum. Çünkü 6 senedir lastiği bile patlamadı. Bir sürü çukura girdik çıktık. Asfalt olmayan yollarda gittim. Bu tarz sürüş için ideal. Ama tabiki bir cross değil. Bence arada çok fark yok diğer markalarla. Gözünüze hoş geliyorsa alın biran önce sürün derim.

@Yldrm07 bugün tekrar bi denizliye gidip bakmayı planlıyorum çünkü oturduğumuz ilçede bisiklet bayii si yok :) hidrolik frenli bir model bakıyorum eşime de ona göre bir bisiklet alıp pedallamaya başlıyacağız hayırlısıyla :) carraro 223 te hidrolik var 24 te yok garip

@Hatchway ben aldığım da da 224 ve 227 vardı. Yine fiyat farkı vardı aralarında. Bence alternatif olması güzel. Mesela 223 te viteslerde alt segment kullanmışlar. Bu farkı hidrolik fren ile kapatıp alternatif bir model oluşturmuşlar. Yani bazen şunu düşünmemiz lazım. Evet şuda olsun buda olsun hem de ucuz olsun. Yani böyle bir şey yok tabiki 😊 Bence carraro çok alternatif sunarak bize iyilik yapmış.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@Hatchway
Geç mi oldu cevap için bilmiyorum ama, ihtiyaçlarınız ve belirttiğiniz kullanım amacı sizin için tüm kapıları hibrit (kimi markalarda trekking, kimilerinde şehir ya da başka adlarla geçer) bisiklete çıkartıyor bence. Kilitlenebilir amortisörlü ön maşası olan, mümkünse hd frenli, zırhlı lastik sahibi modeller işinizi görecek, asfalt ve hafif arazide sizi üzmeyecektir. Carraro'nun Sportive, Mosso'nun Legarda, Bisan'ın Trx serileri bu kategoride. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun olmak kaydıyla en iyi kombinasyonu sunanı alıp pedallamaya başlayın bence.

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
Geri