Albatros_65
Daimi Üye
- Tepki
- 281
- İsim
- Mert Can
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bazen çatal genişliği, bazen ön maşa, genellikle de fren bacakları. Hepsi etki ediyor. 700*15 jantlara 28-30 mm e kadar lastik takılırken 700*17 jantlara 35-38 mm lastik takılabiliyor.@amasseia peki olmamasının nedeni janttan dolayı mı yoksa kadronun çatallarına lastiğin sığmaması mı?
Hocam ben de 2 bisikleti inceleyenlerdenim. Set olarak birisi tiagra diğeri ise 105 set. Bence bunun haricindeki en bariz Fark kadroda ortaya çıkıyor. Birisi aero sele yapisi ve agresif kadro yapısıyla öne çıkarken birisi de biraz daha sakin ve genele hitap eden yapıyla göze carpiyor. Tercihinizi ne beklediğiniz belirlemeli. 2 si de çok güzel bisiklet.Merhabalar! ilk defa yol bisikleti alacağım ve yol bisikleti arıyorum bisan rx9400 ve bisan grand tour arasında kaldım 100-120 km yol yapmak için hangisi daha uygun olur ?
İkiside yeterli değilse 5000-6000 tl'lik başka hangi bisikletler alınabilir .
Hocam daha önce MTB tarzında kullandim. Yol bisikleti için tecrübeli insanların yorumları dinlenen faydalı olur. Ben de ilk defa yol bisikleti alacağım.@Yasuoman normalde günlük 60 veya 80 km yaparım ama yeni bisiklet alınca 100-120 km yol yapmayı planlıyorum 120 km'lik yolda rx 9400 agresif kadro yapısı sebebiyle rahatsız eder mi ?
Açıkcası benim kararımı etkiliyecek olan etken bu.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bu bisiklet daha içime sindi.
Metin bisiklet o bölgede bayağı eskiymiş, zaten Metin bey de bayağı orta yaş üzeri işini severek yapan biri.
Metin Bisiklet bir aile şirketi.
Oğlu bisiklet konusunda yardımcı oldu.
Kızı hesaplama, indirim, fiyatlama.
Gülay hanım (eşi) taksit oranları ve güler yüzüyle.
Metin bey bisikleti A'dan Z'ye elleriyle ayarlayıp jant akorduna kadar hazırlayıp.
Aldığım km saatini, suluk kabını, zili vb elleriyle binbir titizlikle monte edip binip test edip bana teslim etti.
Hatta okadar ilgilendiler ki hiç aklımda olmayan, eldiven, jelli tayt (merida) ve forma bile aldım.
Bir tek kaskım kaldı. Zaten far, arka stop, suluk vb mevcuttu önceden almıştım.
Bir tek kask kaldı onuda Decathlondan alacağım.
Bugün çok mutlu ve huzurlu bir alışveriş oldu benim için.
Çok fazla sürme şansım olmadı ama umarım en kısa zamanda onu da kıvıracağım![]()
Kron tx100 kullanan çok var kimseden de şikayet duymadım.
Hayırlı olsun boyunuz kaç 56 kadro diyorsunuz da selesiz sanki 50 kadro gibi duruyor. Nedense gözüme küçük geldi.3. Ve son kez bi hayırlı olsun alırım ;D
Carraro race 022 2020 model
56 kadro
230628 dosyayı görüntüle230629 dosyayı görüntüle230630 dosyayı görüntüle
Merhabalar başlık açamıyorum bu yüzden cevapla ile yazdım.
Max 5000Tl bütçem var internetten sipariş vericeğim bu ay içerisinde kesinleştirip alıcağım yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.