Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

[USER=702]@Anonim_66[/USER] 9.3 kg cok iyi bence benım bısıklet ın ağırlıgı suan cok rahat kullanımı sürüşü alması etmesı kaldırması koyması cok rahat , aama 9 kg altı olursa cok cok ıyı olur 7.5 8 kg arasıda olabilir ama fıyatlar ucuk.. ben yurtdısında yasadıgım ıcın bı nebze ucuza alıyorum tr den ... kg onemli ama hersey degil. 10 kg ağır bısıklet sınıfına gırıyor benım ıcın.. dedıgım gıbı 9.3 ü geçmesın parana yazık yoksa.. grup set de saglam olsun , kadro mumkunse full carbon

Scudo
Karbon bisikletler genelde yol ve yarış bisikleti ben özellikle ilk bisikletimi karbon almak istemedim. Benimki Hybrid City Bike. 2. Bisikletimi karbon ve 8 kilo civarı almayı planlıyorum

Sizinki ne marka nereden ve kaç liraya aldınız?

@ErayHayta2304 İyi güzel demişsin de fakirsek napalım? Yol bisikletine binmeyelim mi? asgari ücretle çalışan adamım neyle alcam karbon bisikleti. dalga mı geçiyorsunuz insanlarla? herkes finlandiyada yaşamıyor sevgili kardeş. millete akıl verirken Türkiye şartlarını düşünerek akıl verin.

@Teksaslı Necmettin özur dılerım kardesım ben para pul zengın fakır ayrımı yapmam. mesaj yalnıs anlasılmıs.. yanı daha ıyı bısıklet e bınmen için demıstım. tabı fıyatlar cok yuksek tr de ozellıkle avrupa dan pahalıya satıyorlar.. sana hak verıyorum . umarım dıledıgın bısıklet e sahıp olursun.

Arkadaşlar bulabiliyorsanız Alman bisikleti alın. Ben 2. El winora laguna aldım. 600 Tl civarı. Arkadaşta Surly var. Benim bisiklete binince hiç fark yok dedi. Biraz bakım yapınca efsane oldu. Uzun turlara çıkıyoruz ve bisiklette hiç sorun yok. Akışkan ve sağlam. Çok fazla marka takiñtiniz olmasın. Almanlar bu işi iyi yapıyor. Kendi bisikletinizi tamir etmeyi öğrenin. Jant ayarı dahil. Şayet uzun tur yapmayı düşünüyorsanız.Hazirandan beri 600-700 km yaptık ve bisiklette sorun yok çok şükür. Tavsiyem marka takıntınız olmasın.

• Beğen
Tepkiler: Ozicu ve mfmayliba
Merhaba,ben 2.el bisiklet arıyorum şehir içi turlar için kullanacağım yolda beni yormayacak hızlı gitmesi önemli değil lakin bütçem kısıtlı 250 liraya kadar,letgo da 1 2 bisiklet gördüm fakat bisikletler nasıldır bir fikrim yok anlayan birisi bana bu konuda yardımcı olabilir mi?

merhaba salcano xrs035 tiagra almayı düşünüyorum fiyat performans için sizce nasıl kullanan varmı şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: M.J.
@Bisiklet sever 93 fiyat bence fazla. Üzerindeki 105 eski versiyon.

@Pherserd 2017 XRS 030 kullanıcısıyım. Sizin sorduğunuz XRS 035 bu yıl çıktı. Artısı üzerinde yeni Tiagra set olması. Eksisi ise maalesef 2015,2016 ve 2017 modellerde olduğu gibi üzerinde Shimano R500 jant setinin olmaması. Bunun ikisinin dışında bisiklet aynı diyebiliriz. Bununla birlikte XRS 035'in kadro renginin daha güzel olduğunu da kabul ediyorum. Bence tam bir fiyat/performans canavarı. Daha önce bir çok markayı kullanmış birisi olarak, karşılaştığım herkese tavsiye ediyorum.

@Oglcnbrt

Şunlar arasında gene bilgi verecek bir arkadaş var mı acaba ? 1 hafta sonra alacağım hala karar veremedim.. 5 model hala aklımda..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Oglcnbrt elbet konu hakkında daha çok tecrübesi olanlar yazacaktır. Listedekilere baktığımda mosso 1 tık önde bence. En basitinden söylemek gerekirse kablolar kadro içinden geçiyor. Hatta forumda incelemesini yapan arkadaşın aldığı bisikletin rengi de çok hoşuma gitti. Tek beğenmediğim yanı profil jantlardaki mosso yazısı olmuş daha sade jant olabilirdi yada siyah beyaz olarak yapabilirlerdi. Çok yanar döner olmuş. Normalde carraro ve bianchi markasının modelleri daha hoşuma gider ama buradaki kablo olayından dolayı bence mosso.
İnceleme - Mosso cavalier 700 sora

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@MakRo

Çok teşekkür ederim. Yapılan incelemeye göz gezdireceğim. Diğer arkadaşlarında bilgisini almak güzel olur.. [emoji1417]

@Kitamichiru

Milyon dolarlık soru. Herkes başka bir şey diyor. Kilona, sürdüğün zemine ve lastikten beklentilerine göre değişiyor. Ben 83 kiloyum; öne 105, arkaya 110 basıyorum. 25mm lastikler.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@Kitamichiru

Üstünde yazan değerden 5-10-15 psi daha az bas

• Beğen
Tepkiler: Kitamichiru
@M.J. peki janttan dolayı bir kötü yanı farkı olurmu

@M.J. bide ilk yol bisikletim daha önce mtb kullanıyordum başlangıç için 3500 vermeye degermi acaba

Geri