Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Aynı rota 1 bir yıl ara ile. ilk sürüş aero bisiklet 7.3 kg ağırlığında. (power verileri malesef yanlış powermetrenin pili zayıfladığı için sapıttı) Bu sürüşte bol yağmur ve yerine göre arkadan, kafadan, yandan vs rüzgar vardı.

20200603_183944.jpg

Screenshot 2023-01-30 at 17-14-20 Bergen - Voss 2021 Ride Strava.png

Buda ikinci sürüş, bunda hız verisi daha iyi zira rüzgarsız bir gündü ve yağmurda yoktu. Kullanılan bisiklet all round 8.1 kg ağırlığında. 2 kere lastik patladı, tamirden sonra aradaki açığı kapatmak için bayağı efor sarfetmiştim..

20220120_203141.jpg

Screenshot 2023-01-30 at 17-12-46 Bergen - Voss. 2022 Ride Strava.png

Kısacası daha hafif bisikletin elbette faydası var ancak bütün iş sizde bitiyor, antrenman durumunuz iyi ise 1-2 kilonun pekte etkisi yok.

Son düzenleme:
Scudo
Aynı rota 1 bir yıl ara ile. ilk sürüş aero bisiklet 7.3 kg ağırlığında. (power verileri malesef yanlış powermetrenin pili zayıfladığı için sapıttı) Bu sürüşte bol yağmur ve yerine göre arkadan, kafadan, yandan vs rüzgar vardı.

300184 dosyayı görüntüle

300182 dosyayı görüntüle

Buda ikinci sürüş, bunda hız verisi daha iyi zira rüzgarsız bir gündü ve yağmurda yoktu. Kullanılan bisiklet all round 8.1 kg ağırlığında. 2 kere lastik patladı, tamirden sonra aradaki açığı kapatmak için bayağı efor sarfetmiştim..

300185 dosyayı görüntüle

300183 dosyayı görüntüle

Kısacası daha hafif bisikletin elbette faydası var ancak bütün iş sizde bitiyor, antrenman durumunuz iyi ise 1-2 kilonun pekte etkisi yok.
Birinde nabzın 143 diğerinde 155 birinin ortlaması Zone ikinin tepesi diğeri Zone 3 bence fark efordan oluşmuş

Merhabalar uygun fiyatlı endurance kadro bir yol bisikleti önerisi olan varmı?

Elimde mosso cavalier var kadromu triban 100 kadrosu ile değiştirsem uzun yola daha uygun hale gelirmiki 🤔
Şuanki kadrom agresif boşa uğraşmı olur yoksa. Faydası olurmu?

Dosyalar

• IMG_20221028_151703.jpg
    IMG_20221028_151703.jpg
    124 KB · Okunma: 31
Son düzenleme:
Merhabalar uygun fiyatlı endurance kadro bir yol bisikleti önerisi olan varmı?
yerli de Bisan grand tour .
İthal de Giant Contend veya Merida scultura
Mosso Tharsis de olabilir .
Triban 500 yeni adıyla van rysel rc500

• Beğen
Tepkiler: Kayabey
Merida reacto 4000 almayı düşünüyorum fiyatları 25.000 seviyesinde ve son kalan “s” bedeni elimden kaçırdığım için şuan hala bakınma aşamasındayım, bu fiyatlara başka tavsiyelerde almak istiyorum, fikir verebilecek forumdaşım var mi?

Merida reacto 4000 almayı düşünüyorum fiyatları 25.000 seviyesinde ve son kalan “s” bedeni elimden kaçırdığım için şuan hala bakınma aşamasındayım, bu fiyatlara başka tavsiyelerde almak istiyorum, fikir verebilecek forumdaşım var mi?
Reacto muadili olarak giant propel var. Onlara bakabilirsin. Neden aero bisiklet ?

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Özellikle aero diye aramadım açıkçası, s beden ve fiyat olarak bulabildiğim en yüksek componente sahip kurulum bu idi. Bana cüssece büyük bir Peugeot r16 ım var ve bel ağrım giderek artıyor. Bir değişim şart oldu gibi duruyor.
Reacto muadili olarak giant propel var. Onlara bakabilirsin. Neden aero bisiklet ?
Aero olmayan tavsiyenizi de dinlemek isterim, 🙏

300184 dosyayı görüntüle

300182 dosyayı görüntüle

300185 dosyayı görüntüle

300183 dosyayı görüntüle

Bütün değerler hemen hemen aynı. İlkinde nabız: 143, kalori: 8118. İkincisinde nabız: 155, kalori: 4258. Kalorinin bu kadar farketmesi normal mi? Daha çok efor ama daha az kalori yakılmış

Bütün değerler hemen hemen aynı. İlkinde nabız: 143, kalori: 8118. İkincisinde nabız: 155, kalori: 4258. Kalorinin bu kadar farketmesi normal mi? Daha çok efor ama daha az kalori yakılmış
Powermetre verilerine göre alıyor kalori değerlerini ilkinde Semih Bey'in de belirttiği gibi powermetre pili zayıf olduğu için sapıtmış. Kalori ve Power verilerini ilk sürüşte gözardı edin.

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.
Powermetre doğru ölçme yapamadığı için fark. O sürüşün sonunda 15.8 w/kg FTP çıkmıştı 🤣

• İnanılmaz
Tepkiler: M.İhsan
Powermetre doğru ölçme yapamadığı için fark. O sürüşün sonunda 15.8 w/kg FTP çıkmıştı 🤣
Bir kez benim de Powermetre sapıtmıştı ve FTP 500Wattlarda çıkmıştı. Bi türlü Garmin hesabından silemedim bu datayı. Bu konu sizinde başınıza geldi mi?

Bir kez benim de Powermetre sapıtmıştı ve FTP 500Wattlarda çıkmıştı. Bi türlü Garmin hesabından silemedim bu datayı. Bu konu sizinde başınıza geldi mi?
Garminden silinmesi için o sürüşü bulup komple silmeniz gerekiyor

Bizim G....y abi var. Antrenman yüklüyor o da Strava'ya. Bir bakıyorsun adam 400Wat ortalama basmış 60 km boyunca. En az 350 basıyor zaten. Ara sıra öyle maşallahlar geliyor.

Özellikle aero diye aramadım açıkçası, s beden ve fiyat olarak bulabildiğim en yüksek componente sahip kurulum bu idi. Bana cüssece büyük bir Peugeot r16 ım var ve bel ağrım giderek artıyor. Bir değişim şart oldu gibi duruyor.

Aero olmayan tavsiyenizi de dinlemek isterim, 🙏
Tırmanış yada endurans modellere yönelsen daja iyi. Giant tcr /defy. SCOTT addict / speedstar
İkinci el cube attain pro GTC. Bunlar iyi seçenekler. Aero bisikletin bel ağrıma iyi geleceğini pek sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Geri