Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

2020 Eylül faturalı garantili 5.250TL'ye buldum. Çok temiz durumda. Sora setli, biraz pazarlık yapıp almayı düşünüyorum.
Temizse, bir problemi yoksa ve biraz da pazarlıkla 5.000 TL'ye alınabiliyorsa tadından yenmez 👍

Scudo
Benim de bir önceki bisikletim cavalier SORA idi. Çok ağır bir bisiklet olduğu için bacakları iyi kuvvetlendiriyor. Yokuşlarda hafif bisikletli arkadaşlarına yetişmeye çalışırken bolca küfür edersin.

Benim de bir önceki bisikletim cavalier SORA idi. Çok ağır bir bisiklet olduğu için bacakları iyi kuvvetlendiriyor. Yokuşlarda hafif bisikletli arkadaşlarına yetişmeye çalışırken bolca küfür edersin.
Vallahi gönül isterdi ki karbon maşa 8-9kg bir yol bisikleti alayım ama bütçemi aşıyor. Mosso Cavalier Sora'yı alıp düzenli bakımlarla yaklaşık 2 yıl kullanıp model atlamak var kafamda. Onun dışında şu an günlük kullanımda üzerinde bagajlarla birlikte yaklaşık 20kg MTB sürdüğüm için Cavalier bile tüy gibi gelir diye düşünüyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Selam,

2000 model orjinal İtalyan Bianchi M alloy Pro'nun güncel fiyatına ihtiyacım var. Alma aşamasındayım. Ne kadar eder bilen var mı?

Teşekkürler.

Vallahi gönül isterdi ki karbon maşa 8-9kg bir yol bisikleti alayım ama bütçemi aşıyor. Mosso Cavalier Sora'yı alıp düzenli bakımlarla yaklaşık 2 yıl kullanıp model atlamak var kafamda. Onun dışında şu an günlük kullanımda üzerinde bagajlarla birlikte yaklaşık 20kg MTB sürdüğüm için Cavalier bile tüy gibi gelir diye düşünüyorum. :D
Tüy gibi olacağını garanti ederim. Hatta yokuşta bile uçuyorum diyeceksiniz. :)
Ben de yüksüz 14,5 kg lık şehir bisikletinden 10 kg lık yol bisikletine geçiş yaptığımda uçuyorum demiştim :). Hala daha uçuyorum.

Sora ve Tiagra arasındaki fiyat farkına değer mi? Yol bisikletine yeni başlayacağım. Tiagra grupset almak için bütçemi zorlamama değer mi arkadaşlar? Yardim ederseniz çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
temiz bi sedona 650 süper olur. sram apex setli ve cole rollen elite jantlı bir bisiklet. sedona 640 modeli de olur.
Sora ve Tiagra arasındaki fiyat farkına değer mi? Yol bisikletine yeni başlayacağım. Tiagra grupset almak için bütçemi zorlamama değer mi arkadaşlar? Yardim ederseniz çok sevinirim.
yatırımını kadro maşa ve jant setine yap. claris sora fln aynı. onun yerine akıcı / hafif bi jant seti daha çok fayda sağlar.

Mehmet Ali imkanın varsa elbette Tiagra ancak Sora da gayet yeterli bir set başlangıç için.2 yol bisikletim oldu ikisi de Sora idi.Memnun bir şekilde kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: mhmtlmtn
abi sora gayet akıcı çalışan bir makine pek farkı olmaz bence de. her sistemde olduğu gibi bakımları yapılırsa güzel. bakımları yapıllırsa dağ bisikleti için tourney bile güzel. Bakım her şeydir

Eğer bütçen uygunsa tiagra alman yararına olacaktır,fiyat farkında değecektir.

• Beğen
Tepkiler: kallone ve Plsty
Hobi kullanıcıysanız aradaki fark bütçenizi zorlamanıza değmez, ama bütçeniz uyuyorsa tiagra biraz daha konforludur. Daha kolay geçiyor vitesler. Tiagranın zincir, ruble değişeceği zaman daha pahalıya malolur.

Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar, uzun yol sürüşü için bisiklet önerilerine ihtiyacım var bana bu konuda yardımcı olur musunuz ? Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.Bütçe olarak 1000-2000 Euro arasındayım, kendim Canyon Ultimate CF SL 7 ilk olarak uzun yol bisikleti kullanacağım, ağırlık olarak dağ bisikleti kullanmaktayım.

Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar, uzun yol sürüşü için bisiklet önerilerine ihtiyacım var bana bu konuda yardımcı olur musunuz ? Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.Bütçe olarak 1000-2000 Euro arasındayım, kendim Canyon Ultimate CF SL 7 ilk olarak uzun yol bisikleti kullanacağım, ağırlık olarak dağ bisikleti kullanmaktayım.
sıfır mı ikinci el mi, aero mu endurance mı, yurt içinde mi alacaksınız yurt dışında mı

Merhaba iyi forumlar arkadaşlar. 2001 model bianchi dağ bisikletim var ama bir süredir endurance bisikleti bakıyorum ve baktığım iki model var. Trek Domane AL4, Bianchi infinito xe 105 yani aslında alüminyum ve karbon arasında gidip geliyorum da denebilir. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Bu konuda fikir ve bilgi verebilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim iyi günler dilerim :)

1. el , endurance ve yurtdışı hocam .
yurt dışı fiyatlarına tam olarak hakim değilim hocam
Merhaba iyi forumlar arkadaşlar. 2001 model bianchi dağ bisikletim var ama bir süredir endurance bisikleti bakıyorum ve baktığım iki model var. Trek Domane AL4, Bianchi infinito xe 105 yani aslında alüminyum ve karbon arasında gidip geliyorum da denebilir. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Bu konuda fikir ve bilgi verebilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim iyi günler dilerim :)
ne kadar bütçe ayırmayı düşünüyorsunuz

Bütçe max. 40 bin hocam.

Bir süredir kullandığım yol bisikletini değiştirmek için arayışdayım ve bütçem 15bin civarındaydı. 2. El karbonlardan gözüm korktuğundan aluminyum kadrolu, 54-56 beden, 105setli bir model bakıyorum.
Günlerdir sahibindeni tarıyorum ve bulabildiğim kadrosuna güvendiğim ve hoşuma giden tek bisiklet bu. Ancak fiyatı nedeniyle çok da emin değilim. Sizce bu bisiklet alınır mı arkadaşlar.
(link)

Gönderdiğiniz bisikletlere baktım açıkcası yurt dışı işine hiç girip uğraşmak istemiyorum. çok güzel bisikletler ama fiyatları 3000 euro üzeri fazlasıyla aşıyor bütçemi teşekkür ederim.

Geri