Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@MertV 4 gündür kafam gümledi. Bu bisikleti beğendim ben bakalım aksilik olmazsa gelecek artık. Yaptık bir hata veya sevap belli olacak artık. Sonuçta ABD bisikleti kötü olmaz herhalde bilemedim. Valla kimse şunu al diye direkt tavsiyede bulunmadı beğendiğini al dedi. Beğendiğimi aldım tek tek tavsiyeler gelmeye başladı :D Hayırlısı olsun bakalım.

schwinn-fastback-3-men-yol-bisikleti-kirmizi-53cm__0716245677591167.jpgschwinn-fastback-3-men-yol-bisikleti-kirmizi-53cm__1157791848814610.jpgschwinn-fastback-3-men-yol-bisikleti-kirmizi-53cm__1187041844118769.jpg

Scudo
Hayırlı uğurlu olsun Hocam

• Beğen
Tepkiler: bonder76
hayırlı olsun, kazasız belasız binin

@bonder76 Haydi hayırlı olsun. Sıfır mi aldınız, fiyati nedir?

• Beğen
@Eray736 @MertV Teşekkürler üstatlar. Bakalım genel olarak ağırlık bilgilerini hiçbiryerde bulamadım ama gözü kapalı yaptık birşey :D
@amasseia Sıfır kargo dahil 3200
n11 de aynı firmanın aynı bisikleti 3990 TL sitesini buldum havale ile 3200 e geldi. :D

@bonder76 10, olsun olsun 11

ağırlık takıntısını boşverin, bisiklet size yetersiz kaldığı zaman daha güzel bişey alcaksınız zaten :)

• Beğen
Beyler bisikletin ağırlığı 9,7 kg mış iyi galiba.

Carraro 062 2019 yol bisikletini almayı düşünüyorum.kullanan var mı? Nasıl bir bisiklet

@Eray736 @MertV Teşekkürler üstatlar. Bakalım genel olarak ağırlık bilgilerini hiçbiryerde bulamadım ama gözü kapalı yaptık birşey :D
@amasseia Sıfır kargo dahil 3200
n11 de aynı firmanın aynı bisikleti 3990 TL sitesini buldum havale ile 3200 e geldi. :D
Hayirli olsun kırmızı kirmizi simdi bide suluk kafeslerini , aynakol vidalarini, kaski , formanin bagğzı kısımlarinida kirmizi secersin efsane olur . Bu konuda Çetin arkadasim size aşırı yardimcı olur :D @trainspotting35 hshshs

Merhaba! Forumda ve baska kaynaklarda cok birsey bulamadığım icin buraya yazmak istedim. Aşağıdaki bisikletin kadrosu hakkinda bilgi verebilecek kimse var midir? Hem geometrik hem de malzeme olarak?

(link)

Teşekkürler.

Merhaba! Forumda ve baska kaynaklarda cok birsey bulamadığım icin buraya yazmak istedim. Aşağıdaki bisikletin kadrosu hakkinda bilgi verebilecek kimse var midir? Hem geometrik hem de malzeme olarak?

(link)

Teşekkürler.
Böyle yaziyor açıklamada
Aerodinamik performans kablosuz vites sistemi ile bir araya geldi Carraro 3.3 Di2 yeni yıl koleksiyonumuzda yerini aldı!

Uçak kanatlarından esinlenerek tasarlanmış aero karbon kadroyu yeni nesil Shimano Ultegra Di2 grup set ile Carraro Fire üzerinde bir araya getirdik. Uzun sürüşler ve antrenmanlarda konforunu da unutmadık ve Carraro FIRE'ı Pro Peloton'un en çok tercih edilen sele markalarından biri olan Fi'zi:k 'in Antares R7 selesi ile donattık. Son dokunuşlar ise Mavic Cosmic Elite Ust Tubeless teker seti ve Mavic Yksion Pro Ust 700x25c Tubeless lastik ve Fi'zi:k sargı tercih edilerek yapıldı. Carraro FIRE ile güç seninle!

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
Herkese selam
Ben yeni katıldım. Bir iki gündür takip ediyorum. Yazılarınızı fikir alışverişinizi. Hoşuma gidiyor. Deneyimleriniz ve fikirleriniz ile bende sporu hayatıma düzenli bişekilde sokacam inşallah. Şimdi yaşım 37 en son galiba 15 yaşında falan kullanıyordum bisikleti. Şurada 3 4 aydır oğluma aldığım b twin rockrider 340 ile işe gidip geliyorum. O kadar keyif alıyorum ki işe spor ile başlamak ve spor ile günü tamamlamak. Bu tarafı çok keyifli ok. Fakat kollarımda 3 senedir (tenisçi dirseği) denilen bir kas rahatsızlığı var. Bu bana bazı zamanlar zorluk çıkarıyor. Egzersizler ve fiziktedavi ile şimdilik bir sorun görünmüyor. Yıllarca çeşitli sporlar yaptım ve bırakmak zorunda kaldım. Acaba böyle bir rahatsızlığı olup bisiklet kullanan veya bir doktor önerisi olan ne bileyim uyguladığı bir egzersizde olabilir. Varsa deneyiminiz paylaşırsanız sevirim. Başta da söylediğim gibi burada olmak iyi hissettiriyor. Emeğinize sağlık.

@Hammerkull merhaba. Tenisçi dirseği bende de olmuştu. Ama bisiklet kullanmaktan değil tabiki😊 ben de yeni başladım. Eswt ile tedavi olduktan sonra iyileşti ve Allah a şükür tekrar etmedi. Siz nasıl bir tedavi uyguladınız? 3 yıldır diyince geçmemiş gibi algıladım.

Böyle yaziyor açıklamada
Aerodinamik performans kablosuz vites sistemi ile bir araya geldi Carraro 3.3 Di2 yeni yıl koleksiyonumuzda yerini aldı!

Uçak kanatlarından esinlenerek tasarlanmış aero karbon kadroyu yeni nesil Shimano Ultegra Di2 grup set ile Carraro Fire üzerinde bir araya getirdik. Uzun sürüşler ve antrenmanlarda konforunu da unutmadık ve Carraro FIRE'ı Pro Peloton'un en çok tercih edilen sele markalarından biri olan Fi'zi:k 'in Antares R7 selesi ile donattık. Son dokunuşlar ise Mavic Cosmic Elite Ust Tubeless teker seti ve Mavic Yksion Pro Ust 700x25c Tubeless lastik ve Fi'zi:k sargı tercih edilerek yapıldı. Carraro FIRE ile güç seninle!

O kısmı okudum ama acilardan cok anlamadigim icin gerçekten Aero bir yapisi mi var yoksa Carraro nun bazi kadrolarinda oldugu gibi ortaya karisik mi yoksa endurance a mi yakin onu merak ettim. MAVI fiyaskosundan sonra bu defa iyi bir is cikardar mi acaba daha uygun bir fiyata?

Merhaba,
Yeni yol bisikletine başlayacağım. 2.el düşünmüyorum. 2020 model aşağıdaki 2 bisiklet arasında kaldım. Kadro olarak mosso full Carbon olarak önde fakat diğer donanımlarda carraro daha iyi. Fiyat olarak da aralarında 3.000 tl fark var. Hangisini tavsiye edersiniz? İşin başlangıcında olan biri için sadece Carbon kadro için 3000 tl fazla vermeye değer mi?

Carraro’nun kadrosunda sorun yaşarmıyım. Sanki önceden birisi kadroda sorun var gibi yazmış fakat sonra silinmiş.

CARRARO CR 062 — 6.500 tl
Alu kadro, Carbon maşa
Full 105 R7000 set
FSA Visiom team 30 jant
fi:zi:k ANTARES sele
FSA GİDON-GİDON BOĞAZI, AERO SELE BORUSU, FİZİK SARGI
SCHWALBE ONE RACEGUARD 700X25C lastiklet

MOSSO REBORN aero 105 — 9.500 tl
Full Carbon kadro
Full 105 R7000 set
SHIMANO WH-RS11 SET jant
ARROW R16 25-622 lastik

• Beğen
Tepkiler: ERCEYLAN
Merhaba,
Yeni yol bisikletine başlayacağım. 2.el düşünmüyorum. 2020 model aşağıdaki 2 bisiklet arasında kaldım. Kadro olarak mosso full Carbon olarak önde fakat diğer donanımlarda carraro daha iyi. Fiyat olarak da aralarında 3.000 tl fark var. Hangisini tavsiye edersiniz? İşin başlangıcında olan biri için sadece Carbon kadro için 3000 tl fazla vermeye değer mi?

Carraro’nun kadrosunda sorun yaşarmıyım. Sanki önceden birisi kadroda sorun var gibi yazmış fakat sonra silinmiş.

Alu kadro, Carbon maşa
Full 105 R7000 set
FSA Visiom team 30 jant

Full Carbon kadro
Full 105 R7000 set
SHIMANO WH-RS11 SET jant
ARROW R16 25-622 lastik
Jantlarda önde 062 de karbon maşa ve Jant zaten başlangıç için bu fiyata güzel bence . Bi de 6500 çok 4.500 TL ye geçen arkadaşım 0 a yakın bi ikinci el buldu ki o zaman 0 ı da 5400 TL idi
mosso nun karbon kalitesini bilmiyorum ama çok iyi olacağını düşünmüyorum

Merhaba,

Alu kadro, Carbon maşa
Full 105 R7000 set
FSA Visiom team 30 jant

Full Carbon kadro
Full 105 R7000 set
SHIMANO WH-RS11 SET jant
ARROW R16 25-622 lastik

062 2019 kullanıyorum, bisiklet gayet güzel. 2020 de pek değişiklik yok diye biliyorum kadro harici, tavsiye ederim.

@Yldrm07 bende çalışırken zarar vermiştim. Daha sonra fizyoterapistler fiziktedavi merkezleri bayağa dolaştım. Öğrendiğim bir kaç hareket var. Kolları rahatlatmak adına. Yeterli olacağını sanmıyorum.bu uzun sürüşler yapmama izin vermeyecek diye endişeleniyorum. Şuan yarım saat sabah yarım saat akşam kullanıyorum bisikleti. hergün esnetme hareketi masaj ve buz uyguluyorum biraz olsun gerginliğini alıyor. Belkide yanlış doktorlara fiziktedavi merkezlerine başvurdum. Yavaşta olsa artık kesin bir sonuca ulaşmak istiyorum.

Merhaba,

Alu kadro, Carbon maşa
Full 105 R7000 set
FSA Visiom team 30 jant

Full Carbon kadro
Full 105 R7000 set
SHIMANO WH-RS11 SET jant
ARROW R16 25-622 lastik

Hocam karbon kadro olan aero. O bisiklette rahat edemezsiniz. Mümkünse endurance kadrolu aletlere bakın. Cr062 daha uygun yeni başlayana bu iki seçenekten. Ama bence daha çok araştırıp endurance kadrolu modellere yönelin.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve CNC
Geri