Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Tepki
1
İsim
Hakan Akgül
Bisiklet
Sedona
Yaklaşık 1500-2000tl arasında bisiklet almak istiyorum. Şuan hali hazırda kullandığım bisiklet ise sedona 325. Salcano xrs 030 tiagra hoşuma gidiyor ama tamda emin değilim. Bu bisikleti Salcano bayisine sorduğum zaman bana 15-20 gün içinde bütün bisikletlere yaklaşık olarak %20 zaman geleceğini söyledi. Acaba elindeki stokları mi eritmeye çalışıyor da böyle mi diyor yoksa gerçekten haklı mı bilemiyorum. Sonuç olarak bana önerebileceğiniz yol/yarış bisikleti var mı?:D

Scudo
Suan 1500 2000 arasina xrs 030 tiagra alabiliyorsan cok iyi ben kasimda 1890 a yk bisikletten aldim. Suan onlarda fiyati 2600 civarina cekmisler.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Hakanakgüll 2016 model için söylemişlerdir. kurdan dolayı hemen hemen tüm bisiklet markalarında %20-25 zam olacak deniyor.

Sedona 610 veya carraro 032 alabilirsin. Bu arada isim ve soyisimlerimiz aynı :)

Sahibindende mağazalar tarafından 1899 liraya 030 tiagra satılıyo ''0''

@Ulaş Çavuşoğlu Sahibindene baktım da bulamadım örnek bi link atabilir misin acaba ?

Bu arada salcano 030 3000tl 040 2000tl civarına yükselmiş. Salcanodaki adam 2015 kataloğunu gösterdi ve 1600tl gibi bi fiyatı vardı 040ın. Bu fiyata bulabilirsen kaçırma al ben sana en az 2000 civarından satabilirim fiyatlar zamlandı dedi.

image.jpgGeçen 2 hafta falan önce 1890 liraydı zamlamışlar o fiyatında ss ini almıştım ama galeri çok dolu bulamadım.

Merhabalar,

Değerli bir kardeşimize full karbon 105 grup setli 50-51 kadro bisiklet aramaktayız.

25 bin nakit - 15 bin kredi kartından çekim (taksitli) yapacak şekilde ödememiz olacak. Bu denli alışveriş yapabileceğimiz bir yer tavsiyesinde ve bisiklet marka/modelinde bulunursanız çok mutlu olurum.

Arkadaşlar bisikletim geldi 1-2 haftadir kullaniyorum :). Peugeot r14'den geçiş yaptım. Sipariş sürecinde açıkçası bu kadar para bayılmaya gerek var mıydı, ne kadar fark edecek ki diye çok kafama takmıştım ama bindikten sonra iyiki de almışım dedim :)

Model: Orbea Orca M20, 51 kadro. Bisiklet siparişi ile beraber 50 mm karbon jant setide sipariş vermiştim.

Bisiklette hissettiğim en önemli farklar, peugeot'ya göre kuvvetin aktarımı çok daha rijit. Bunu net farkettim. aynı güçle kesinlikle daha hızlı. Onun dışında alüminyum kadro Peugeot ya kıyasla titreşimler hissedilir derecede az. Bu açıdan daha konforlu. Bisikleti ilk sürdüğümde ön çarprazdan saatte 30-50 km/s arası hızda değişen rüzgar vardı. Karbon jantlar baya zorladı. Kuvvetli rüzgar bisikletin ciddi dengesini bozuyor. Bu sadece bir kere başıma geldi ama yazmak istedim. Hub sesi resmen gürültü kirliliği :D tabiki bu sese bayılıyorum, pedal kesince şehir geçişlerinde zil görevi görüyor :D

Bisikletin ağırlığıyla ilgili olarak net bilgileri de vereyim.

Pedalsız bisikletin net ağırlığı stok jant ve lastikler ile toplam 9,1 kg. Ekstra olarak satın aldığım 50mm karbon jant (1615 gr), GP5000 (462 gr) ve inner tube (210gr) değişimiyle beraber bisikletin toplam agırlığı 8,25 kg'a düştü. ES600 pedallarla ile beraber şuanda ağırlığı 8,5 kg. Orijinalla stok jant seti toplam 2091 gr idi. Açıkçası bunları bu kadar detaylı yazmamın sebebi biraz da bu bilgileri arayıp internette bulamamamdı.

Son olarak yorumlarımı şu görselle tamamlamak isterim :D
MicrosoftTeams-image (6).png

Herkese kazasız, sağlıklı sürüşler :)
3.jpg2.jpg1.jpg

Merhabalar,

Değerli bir kardeşimize full karbon 105 grup setli 50-51 kadro bisiklet aramaktayız.

25 bin nakit - 15 bin kredi kartından çekim (taksitli) yapacak şekilde ödememiz olacak. Bu denli alışveriş yapabileceğimiz bir yer tavsiyesinde ve bisiklet marka/modelinde bulunursanız çok mutlu olurum.
bike35 sitesinde 44 k ya ktm revelator var 105 hd full carbon belki iş görür

Geri