Scudo Sports

Yol Bisikleti Tavsiye

Ben olsam temiz 2.el alırdım bu markalara bu fiyatlar bence fazla

Scudo
@alwaysace
Haklı [emoji106]

Amblemi S olan sarı temalı siteye bak. İsim verip reklam yapmayayım

Yinede bu bisikletler arasında ya da baska bi marka vs önerisi olan varsa bekliyorum

@luminax
032 görememeniz normal çünkü 2014 yılında üretimi bitirildi.

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
@Berke peki bunlardan hangisini önerirsiniz sizin yazılarınızı takip ediyorum çok iyi yorumşar yapmışsınız hep bir yorumda bulunursanız sevinirim

@luminax
Bende 052 var 022'de de aynı kadro mevcut bir tek vites takımı farklı, ben memnunum 2014 Mayıs ayında almıştım halen kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. 022 tercih edilebilir.

Kadroda tek fark karbon maşa sanırım sıraladığım bisikletler arasında sadece triban 520 de karbon var ama nedense 022 daha çekici geliyor bana @Berke

@luminax
Evet Triban'da karbon maşa kullanılmış ve vites seti bir seviye daha üst.
Bu durumda seçim size kalıyor ya maşa ve vites takımını seçeceksiniz ya da güzel olanı seçeceksiniz.

@Berke peki bu bisikletlerle 100km ye yanın hatta fazla yol gidilebilirmi

@luminax
Bisikletten ziyade bu durum sizin kondisyonunuza bağlı. Daha düşük bisikletlerle şehirlerarası tur yapanlar bile var...

Dikkatimi çeken bir konu da ağırlıkları ne kadar olmalı konusu sanırım 022 daha hafif ama bi bilgim yok sadece tribanın 11kg olduğunu biliyorum @Berke

18kg dağ bisikletini şehirde kullanıyorum şu an bence kondisyonum vardır :)

@luminax
022'nin ağırlığını ben de bilmiyorum o konuda yardımcı olamayacağım ama tahminimce o da 10.5/11 civarıdır.

@Berke yani bu durumda triban daha iyi bir tercih olucak ?

@luminax
Triban daha mantıklı duruyor evet, ama görüntüsünü hiç beğenmedim doğrusu.

@Berke bence hoş gözüküyor tüm yorumlarınız için teşekkürler. Bi sorum daha var sizin 052 karbon maşamı ve karbon maşanın artıları nelerdir

@alwaysace hocam doğru söylüyorsunuz başlangıçta 2.el tercih etmelisin bisiklete alışma sürecinde düşecen kıracan o yüzden 2.el daha kaliteli bir bisiklet bulabilirsiniz

Geri