Scudo Sports

Yol Bisikleti Tavsiye

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu

Merhaba Serkan dediğin gibi Giant SCR 2 edindim olağandışı bir heyecan içersindeyim :)

Umarım tüm arkadaşlarımız doğru kararları vererek istediği ve ihtiyacı olan bisiklete kavuşurlar.

hayırlı uğurlu olsun. sizin adınıza çok sevindim. allah kazasız belasız pedallamayı nasip etsin. inşallah sizinde dediğiniz gibi tüm arkadaşlarımız gönüllerinde yatan bisiklete kavuşur. bisikletinizin fotograflarınıda paylaşmanızı bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
@ömer karan

Teşekkürler evet şuan edindiğim bilgiye göre forumun adetleri böyleymiş (naçizane fikrim işin gösteriş boyutuna kaçmamaktı esasında) en kısa zamanda fotoğrafları sizlerle paylaşacağım :)

Rica ederim Orçun bey.Yeni bisikletiniz hayırlı ugurlu olsun bol pedallamalar

carraro 224 225 derken yol bisikletlerine kaydı aklım fikrim..
o kadar çok bilgili arkadaş var ki saolsunlar çok iyi bilgilendiriyorlar.
maaşı bütçesi belirli seviyede olanlar için benim gibiler için yani. Triban iyi gözüküyor. Microshift bilinmeyen marka filan ama triban 3 gercekten hoş bisiklet.
Sedona 610 neredeyse yarı yarıya daha pahalı.

çıldırmamak elde değil :)

Triban 3 kullanıyorum tavsiye ederim. Fiyat/performans ürünü, net!

@Bekir T.

sürüş konforu açısından nasıldır yol bisikletleri?
vites değiştirme frenleme vesaire..
birde microshift ufak dokunuşlarla vites değştiriyormuş bir arkadaş çok açıklayıcı ve anlaşılır bir şekilde anlatmıştı.
mesela dezavantajları nelerdir.?

Triban 3 tavsiye ederim yalnız 2012 model (kırmızı olan, beyaz değil) olan bulabilirsen daha iyi olur.
eskisinde: karbon maşa, shimano fren/vites kolu + ön ve arka vites attırıcılar var
yenisinde: alüminyum maşa, microshift marka vites attırıcı var
şöyle de bi sıkıntı var eski modelin sıfırı bulunmuyor o yüzden ben 2. el buldum rahatım sana tavsiyem önce bi eskisini araştır

Merhaba,1 yıldır yol bisikleti yapıyorum.Kron active bisikletim var ve 3165 km yol yaptım artık değiştirmeyi düşünüyorum.Bi kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.
Bu bisikleti 2.el satabilirmiyim? Satarsam ne kadar tutar?(Üstünde Schwalbe lastik var)
2000-3000 tl arası bütçem var.Ne marka önerirsiniz,modeli felan.Ve 2.el mi almalıyım 1.el mi?

@Aykut Aykaç

Selam, bende de Kron Dynamic var. İkinci elde 700-750 lira civarı gidiyor. Active i de ona göre düşünebilirsin. Tam fiyatını ben de kestiremem ama 500-550 lira civarı olur sanırım.

Öncelikle her bisikletin bir ikinci el pazarı vardır ve tabii ki satabilirsin. Fiyat olarak, sahip olduğun bisikletin durumuna göre 400-600 TL civarına gidebilir diye tahmin ediyorum. 2000-3000 TL'lık bir bütçe ile Merida Scultura 903, Sedona 650, Salcano XRS 030 Apex, hatta biraz daha zorlarsan KTM Strada 2000 bakabilirsin.

@Aykut Aykaç

Salcano XRS 030 Apex alabilirsiniz o fiyat aralığındaki en iyi donanımlı bisiklet.

Merida güzelmiş.Ben strada 1000 düşünüyodum,annemler sorun işte vermiyolar para.Salcanoda olabilir.Merida ne kadar?

Şimdi baktım meridaya.Nerden bulabilirim?

@Aykut Aykaç

1470 dolar (3050 TL) sitesinde belirtilen satış fiyatı. Pazarlıkla 2700 TL'ye kadar düşürülebilir sanırım.

(link)

Sağ üstteki bayi listesinden satış yerlerini bulabilirsin.

@Aykut Aykaç

Orası öyledir, elimiz mahkum, biz dışarıdan pahalıya almak durumundayız hep :mad:

Geri