Scudo Sports

Yol bisikleti spd ayakkabı için kal ayarı nasıl yapılır?

Herkese selamlar,

Müsadenizle bir konuyu danışmak istiyorum bilgisi olan forumdaşlara.

Bikefit'li ayakkabım eskidiği için yeni bir ayakkabı almayı düşünüyorum. Bu fitli eski ayakkabımdaki ayarlı kal'e göre yeni ayakkabının kal montajını ve ayarını yapabilir miyim acaba? :okyrm:

Scudo
Herkese selamlar,

Müsadenizle bir konuyu danışmak istiyorum bilgisi olan forumdaşlara.

Bikefit'li ayakkabım eskidiği için yeni bir ayakkabı almayı düşünüyorum. Bu fitli eski ayakkabımdaki ayarlı kal'e göre yeni ayakkabının kal montajını ve ayarını yapabilir miyim acaba? :okyrm:

Her ayakkabının altında ölçü çizgileri vardır. Fit ayarlı ayakkabınızdaki ölçülere bakıp diğer ayakkabıda işaret koyup ayarlayabilirsiniz. Veya fit yaptırdığınız yerden size fit ayarlarınızın olduğu dosya verilir. O dosyadaki ölçülere göre ayarlayabilirsiniz.
sidi-sixty-yol-bisikleti-ayakkabisi-yol-ayakkabi-sidi-sixty-51076-17-B.jpg

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Her ayakkabının altında ölçü çizgileri vardır. Fit ayarlı ayakkabınızdaki ölçülere bakıp diğer ayakkabıda işaret koyup ayarlayabilirsiniz. Veya fit yaptırdığınız yerden size fit ayarlarınızın olduğu dosya verilir. O dosyadaki ölçülere göre ayarlayabilirsiniz.
291821 dosyayı görüntüle

Çok teşekkür ederim Yusuf Bey. Raporu çok anlayamadım ama bu ayakkabı altındaki kılavuzu kopyalayarak kal'in konumunu aktarabilirim sanırım dediğiniz gibi. Çok sağolun.

• Beğen
Tepkiler: ysfnrsntrk
Videoda aynakol ucu diyor. Forumda ve çoğu yerde pedal mili ölçü olarak kabul ediliyor. Ikısı farkı hangisini kullanacağız

Geri