Scudo Sports

Yol bisikleti seçimi

@katran hobi olarak kullanacaksan bence en iyisi cyclocross bisiklet almak

Scudo
@ahmet özgün cyclocros yol ladar hızlı mıdır hocam ? Veya kayda değer fark var mı diyeyim.

@katran Cyclocross konusunda tecrübeli olanlar daha iyi bilir yol bisikleti kadar hızlı değildir ama bir çok bisikletten daha hızlıdır bir de bacak gücü ve kondüsyon da önemli ben dağ bisikleti ile yol bisikletçilerine kafa tutanlar da gördüm.

@katran
Dişli kalın lastik ve disk frenin ağırlık dezavantajından dolayı aynı kişi cylocross'da yol performansını yakalayamaz.
Ayrıca hobi kullanıcısı olmanız cylocross almanızı gerektirmiyor ben de hobi kullanıcısıyım fakat yol bisikleti kullanıyorum oldukça da memnunum.

Karbon bisiklet sadece hafiflik anlamina gelmiyor. Güç aktarımı.,saglamlik vb. Yoksa niye tiagra setli karbon bisiklet satsinlar

• Beğen
Tepkiler: Özgünn
@ahmet özgün evet ancak bu anlattıklarınız ben veya @katran kardeşim gibi hobi kullanıcıları için çok büyük farklar oluşturacak şeyler değil. tabiki karbona kötü demiyorum. ama gerçekten abartılacak düzeyde pahalılar. en yakın arkadaşım dünyanın ilk karbon elyaf üretim fabrikasında metalurji mühendisi ve dedikleri aynen şöyle; standart bir karbon bisiklet kadrosunun ve çatalının maliyeti maksimum 110 euro. ötesi tamamen yeni teknoloji olduğu için abartılan fiyat etiketi. ben onun yalancısıyım. bende ucuza getirmesem alamazdım :)

@ahmet özgün

İlk mesajınızdan anladığım kadarıyla, 6000 TL bütçeniz var. Doğru mu?

Sizden cevap gelene kadar ben tavsiyemi yazayım.
(link)

(link)

(link)

Nakitte bu firmalar güzel indirimler yapıyor.

Ktm ve Merida'nın pro bisiklet takımları mevcut. Bu markalardan herhangi birisi benim malım değil, ancak çok garip ve mantıksız yorumlar yapılmış.

Ktm denilen marka İstanbul gibi bir yer de, tabiri caiz ise peynir ekmek gibi bisiklet satıyor. Pendik Efor Bisiklet mağazasında gidip, bu dediğimi gözleriniz ile görebilirsiniz.

Ktm'nin yol bisikletlerini, kullandıkları donanımları ve kadrolarını yakından görün derim.

Bu da fikir vermesi açısından eski ktm konuları;
Doğru "yol"u buldum... KTM Strada 3500

2015 Ktm Strada 2000

KTM Strada 1000 Speed Görüşlerim, Görüşleriniz
Kolay gelsin...

@Erdal YILMAZ evet bütçe doğru sayılır izmir de ikamet ediyorum önerdiğiniz Giant TCR Advanced compact bisiklet izmir de tek bir yer satıyor eğer ellerinde kaldıysa gidip inceleyeceğim KTM konusun da aslında 50 yıldır bisiklet üreten bir marka ama türkiye de yeni olduğu için insanlar biraz çekinerek bakıyor.

Biraz geç oldu ama seçimim merida oldu yorum yapan herkeze teşekkürler.
20160303_220434_HDR.jpg
http://(link)

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
Geri