Scudo Sports

Yol bisikleti seçimi yardım.

Tepki
47
Merhaba arkadaşlar Bisiklet seçimimi yol bisikleti olarak yaptım şimdide hangi yol bisikleti ? Almalıyım konusuna gelelim günlük kullanım ortaköy bebek sahil turları için bazen uzun yolda gidebilirim 80 90 100 km gibi. Aklımda 1 2 model var yeniliklere açığım

2015 Scott Speedster 60 Yol

2015 Giant Defy 5 Compact Road Bike 1500 1600 civarı belki bulursam
2015 Giant SCR 2 Road Bike Aynı durum geçerlidir

forumdan bir arkadaşımızın tavsiyesi ile
salcano xrs 030 tiagra listemize eklendi :)

Scudo
@kubilay katmerci kubilay kardeşim (yaşını bilmiyorum kardeşim dedim umarım akranımsındır ayıp etmiş olmiyim :D ) bu fiyata alıcağın cube giant vs nin üzerindeki ekipman kullanılan parça kalitesi seni tatmin edemicektir ... Ama ilerde gene yatırım yaparım çekerim 105 set falan dersen düşünülür giant gibi markalarda bu fiyatlarda genelde ileriye dönük yatırım düşünülür ama ben hala xrs30 tarafındayım kullandığın her anında keyif alman için umarım hayırlısı olur ;)

• Beğen
Tepkiler: kubilay katmerci
ilk yazdığın 3 model birbirine çok benziyor zaten. full aluminyum, claris grupset, (scott A070 kullanmış) 10 kilo ağırlık

fakat son eklediğin salcano xrs 030 bu 3 bisikletin bi tık üzerinde. karbon maşa, r500 jant, tiagra 20 vites. diğer bisiklet 14 ve 16 vitesti
bunların arasından kesinlikle xrs030

@Ulaş Çavuşoğlu Estafurullah yaş 23 :) diğer konumda sen önermiştin o yüzden ekledim biraz da inceledim forumda kötü bir yorum görmedim ama pek parça değişimi mecbur kalmadıkca yapmayı düşünmüyorum açıkcası :)
@Serkan Mıstınoğlu Teşekkür ederim dikkate alıcam yorumunuzu
@Helen Bu bisikleti duymamıştım ama bakıcam xrs 030 bi tık daha üste şuan ama :)

• Beğen
Tepkiler: Helen
Geri