Scudo Sports

Yol bisikleti pompa

Decathlone'da satılan bu iki ürünün açıklaması yol bisikletleri için uygun olduğunu belirtmektedir.
İki ürün arasında da hatırı sayılır bir fiyat farkı var.

Sizce siyah 500 'lük pompa işimizi görür mü? (110 psi için)

(link)

(link)
Ben kullanıyorum memnunum. Tek sıkıntısı full plastik olması

Scudo
Ben kullanıyorum memnunum. Tek sıkıntısı full plastik olması
Diğeri de alüminyum gövdeymiş. Fiyat farkı muhtemelen bundan kaynaklı. Siz sanırım plastik olsa da bir sorunla karşılaşmadınız?

Diğeri de alüminyum gövdeymiş. Fiyat farkı muhtemelen bundan kaynaklı. Siz sanırım plastik olsa da bir sorunla karşılaşmadınız?
Diğeri full aliminyum hocam, tutuş yeri vs. daha kaliteli. Ben plastikle herhangi bir sıkıntı yaşamadım, memnunum ama imkanınız varsa aliminyum daha iyi bir tercih olacaktır

Decathlone'da satılan bu iki ürünün açıklaması yol bisikletleri için uygun olduğunu belirtmektedir.

(link)

(link)
Bendeki pompa 500'ün eski modeli sanıyorum, renkleri dışında görüntüsü birebir aynı, hem presta hem schrader hava vuruyor, alalı 9 yıl olacak yakında (3 yılında çok az kullandım). Henüz bir sıkıntısı yok. İşin komik tarafı o dönem alırken de 90 TL falandı, fiyatı 150 lira baya uygun gibi. Sadece benim alette 140 psi hava vurur yazıyordu, bunun teknik bilgilerde 116 yazmışlar, iç mekanizması ve malzeme kalitesi değişmiş olabilir.

• Beğen
Tepkiler: gunerokn

(link)

(link)
Lastikler var max 120 psi-130 psi yazıyor üzerinde. Bence diğerini almanızda fayda var.

(link) pompanın kralı bu ama zamanında 80 tl ye almıştım.325 TL olmuş. Vay arkadaş yaw.

• Beğen
Topeak Joeblow Race kullanıyorum.
Hassas ayar sevenler için tahliye düğmesi de var kafasında.

2020 yılında Decathlon 900 pompasının o günkü fiyatından %15-20 kadar pahalıya almıştım.
Şimdi baktım da aradaki fark 2 katından fazla olmuş maalesef.

Bir küçük uyarı, her pompa göstergesinde yazanı basamıyor.
Bundan önce kullandığım Tchibo ayaklı pompanın göstergesi 12 bar iken 6 bardan fazla basılamıyordu.

• Beğen

(link)

(link)
Ben 500 modelini kullanıyorum. 120 psi havayı rahatlıkla basabiliyor. Plastik malzemeden yapılmış fakat güvensizlik duygusu yok. Ben memnunum.

(link)

(link)
İşi görür ama 900 olan çok daha iyi. İkisi de var bende.

Merhaba
Bende uygun fiyatli ama psi gostergeli ufak bir pompa ariyorum varmi tavsiyeniz?

@çağatay_çankaya forumda yeniyim dediğiniz araç kompresörü ile lastiğime 55 psi basmak istedim fakat isteğim verimi alamadım 35 psi basabildim çünkü 12 v ile çalışıyor ve basınç artınca motor duruyor. 15 TL ye basit bir el pompası ile 50 psi zor da olsa bastım işimi görüyor.

Merhaba
Bende uygun fiyatli ama psi gostergeli ufak bir pompa ariyorum varmi tavsiyeniz?
(link) basınç göstergesi kriterinizi karşılar, uygun fiyatlı kriterinizi karşılar ama çok ufak bir pompa değil. Max basacağınız değerler 80 psi dır ama sizi en azından gününüzü kurtarır. Bir arkadaşımız Crank Brothers demiş ama o da en önemli kriter olan uygun fiyatlıyı karşılamıyor.

Geri