Scudo Sports

Yol bisikleti pompa

sapienza

Aktif Üye
Tepki
35
İsim
Burak ESEN
Bisiklet
Carraro
yol bısıkletı ıcın pompa arıyorum sızce hangısı pompayı almalıyım el pompası yeterlı olurmu 6-7 bar basınç lazım sonucta ayrıca dechatlondan
(link)
lınktekı malzemeyı alırsam yol bısıkletıne benzınlıkten hava basabılırmıyım

Scudo
Buna bile gerek yok küçük metal bir aparat var foto yada link bulursam atarım 1/2 tl ye tedarik edebikşrsin

Boyu biraz büyük ama sigma lambda jet kullanıyorum çok kolay bi şekilde 120 psi a kadar basabiliyorum.

@Rock bassettiğim parçayı geçen hafta sirkeciden 0.50₺ ye aldım adetini ama daha denemek nasip olmadı

@Rock o dedıgınız aparat bende var benzınlıkte 85 psı ayarlarsam o aparat sayesınde hava basabılırmırmıyım(gecen beceremedım de)

@uğur pajo guzel pompaymıs bunu almayı dusunebılırım

@çağatay_çankaya artık deneyınce fıyatın arasındakı ucurum anlasılır tabıı ıns cıkıntı cıkarmaz

Valla o apartla ilk benzimciye kadar yetecek havayı bassam gerisi istasyonda halledilir

@sapienza
Ben 100 bile bastım iç bir sıkıntı olmaz

@Rock yarın denıcem bakalım umarım bende basabılırm olmadı elıme alır gelırım:)

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
Benzinlikte 80 psi bulun Öpüp başınıza koyun çünkü yok hata yapıp fazla hava basmasınlar diye en çok 60 psi da sınırlıyorlar bazı yerler tesadüfi basar ama oraları keşfetmeniz lazım. Mesela YENİKÖY shell basar ama her zaman Yeniköy'e gidemezsiniz o yüzden evde AYAKLI pompa bisikletede tüp hava olsun. Küçük pompalarla 100 psi bulamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: ArdaE
@Zekeriya Çab ya bende ondan korkuyorum sımdı elımde bombos goturup getırmek ıstemeyom bısıkletıcede hıc guvenmıyom gecen bastıgında 2 dakıkada tekrardan patladı lastık kasıse hızlı gıermısım sen az hava bas sonra kasıse hızlı gırmısım:)

Zefal double action mini pompa kullanıyorum. Yurt dışından aldığım ucuz bir pompa ile presta valfi kırıp yeni bir iç lastik almam gerektiği kadar terleyip yorulup 60 psi kadar ancak hava basabildikten sonra Zefal ile 90 psi basınca rahatça çıkabiliyorum. 130 ya da 160 psi basınç kapasitesi olduğu yazıyordu.Presta ve schrader valflere uyumlu. Boyut olarak daha küçükleri mevcut ancak fiyatlar daha yüksek.Yerel bisikletçiden temin ettim.Memnunum

Dosyalar

• 31KQUHHTpgL.jpg
    31KQUHHTpgL.jpg
    15 KB · Okunma: 85
Küçük pompalarla 90 100 görülür ama Yanınızda iç lastik taşıyıp yama yapmaya uğraşmadan iç lastik değiştirip yola devam etmek gibi kısa işi 20 Dakika'nın üzerine çıkarır. Tüp hava 1 kerede 110 psi gayet güzel ve yaklaşık 15 saniye. Iyi bir el pompası 50 60 tl 1 tüp bir başlığı 40 tl yedek tüpler 2-5 tl

@Zekeriya Çab arabaya hava basılan pompayla denıcem bıde en kotu 60 70 lıraya bı pompa alıcam gıbı gozukuyo gercı araba pompası ıse yararsa ısıme gelır

ben zefeal in decathlonda ki pompasını aldım 55 tl civarı. 9 bar basıyor yol bisikletimde kullanıyorum. 10 dakkaya şişirebiliyorum ve başka pompa ihtiyacım olmuyor

@sapienza yol bisikleti tekeri 10 günde iner en az 10 psi yani her zaman benzinlik olmaz tabi evin karşı kaldırımı değilse. Az hava lastiğinizi patlatır ama jantınızıda yamultabilirsiniz. En kötü jant 50 100 tl.

• Beğen
Tepkiler: sapienza
Aramızda 2014 sedona 610 kullanan var mı? 50 km de iki defa lastik patladı. Sanırım 610 cularda lastik problemi var birkaç kişide de aynı problem var mış

dikkatli bir şekilde lastik tamiratı işini yaparsanız ve jant koruması kullanırsanız patlama sıkıntısını yaşamazsınız.

Geri