Scudo Sports

Yol bisikleti pompa seçimi

Bazı pompalar direkt pompanın ağzıyla bağlantı kurarken bazıları uzatıcı gibi esnek bir kabloyla bağlantı kuruyor. Bu durum çok bir fark yaratır mı? Toprak micro rocket alacağım da.

Scudo
@alcest dediğin gibi bir uzatılabilir bir hortumun olması güzel bir özelliik. diğer türlü hava basarken sibop oynuyor eğiliyor fln zor oluyor. ben de bisiklet üzerindeyken topeak race rocket el pompası , evde ise xlc beta pu-s01 ayaklı pompa kullanıyorum.

Ama sanırım 16 cm gibi küçük pompalar da hortum olmuyor?

Klasik yol yarış bisikletime klasik SKS pompadan vazgeçmem. Kaç ps hava bastığımı bilmeme gerek olmadığını düşünüyorum, spor yaparken basit bir teknik öğrenmiştik.PUM42_45cm_SKS_Super_Sport_Grey_Black_Vintage_Pump_grande.jpg

@alcest (link) bu parçadan alırsanız hem pompayı etkin şekilde kullanabilirsiniz hem de uçtaki sarı kısmı çıkarıp benzinlikte yol bisikletinizin lastiğini şişirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ozicu ve alcest
Arabanın arkasında BİM'den aldığım metal kompresör var.
10 bara(145 psi) kadar banamısın demiyor. Yolda acil durumlarda dekatlondan aldığım siyah pompa hep yanımda..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

sedona el pompası tek geçerim.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
@celilcetiner
Çok büyük o kötü görünüyor bisiklet üzerinde 10 cm lik pompa aldım sele Altı çantaya bile sığıyor.

@hakkında: boşluk
Marka model öğrenebilir miyiz?

@alcest şu ürün sedona nın 1 kerede bastığı havayı 3 kerede ancak basıyor ama çok küçük her zaman lazım olmuyor zaten lazım olunca da iş görüyor bir kez 130 km lik turda lastik patladı yaklaşık 80 psi üstü hava vurdum 2 km ilerde ki akaryakıt istasyonuna gittim orda tamamladım havayı.

(link)

Ben bu işlerden pek anlamıyorum. Grand sport race lastik var ve 87 psi basmam gerekiyor. Alet için 100 psi denmiş. Yani işimi görür mu? 87 psi basabilirim demek mi?
@hakkında: boşluk

@alcest basılır sedona kadar kolay olmaz 3,5 dakikanızı alır yinede basılır.

Klasik yol yarış bisikletime klasik SKS pompadan vazgeçmem. Kaç ps hava bastığımı bilmeme gerek olmadığını düşünüyorum, spor yaparken basit bir teknik öğrenmiştik.139687 dosyayı görüntüle

Merhaba bu pompa ile giyo gp-85 ve gp-21 arasinda kaldim. Sks alsam bisiklete sabitleme mümkün olur mu sizce hangisini sevmeliyim.
Konu hortladı pardon bu arada.
Corelli fit bike 1.0 a sabitleyebilir miyim bir şekilde sizce? Suluk kullanmiyorum o bölgeye falan.

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
@DenizCe
bende (link)Var , attigin linkdekine benziyor hatta aynisi gibi ama niye 80 tl anlamadim wtf 😂 kazik yedim heralde Neyse, pompa sulugun yanina takiliyor icinden cikan aparatla, yol bisikletine gayet rahat basiliyor ama tek sikintisi kac bastigini gostermiyor elle tahmini ayarliyorum.
guzel pompa oneririm ama tek pompa kullanacaksaniz gostergeli alin .

Suluk kullanmiyorum sart mi bağlantı için?
120 psi basan 70 80 TL ye kadar göstergeli bulamadim.
Sizinki de guzelmis 120 basması lazim sanirim yol bisikleti olunca.
Kafam iyice karisti

giyo gp-41s kullanıyorum 3 aydır. psi göstergesiz pompa kullanamam heralde bir daha. çok memnunum. en son 50 lira falandı internette.

• Beğen
Tepkiler: DenizCe
giyo gp-41s kullanıyorum 3 aydır. psi göstergesiz pompa kullanamam heralde bir daha. çok memnunum. en son 50 lira falandı internette.

Suluğa baglaniyormus suluk yoksa bağlanabilir mu yine de

Suluk kullanmiyorum sart mi bağlantı için?
120 psi basan 70 80 TL ye kadar göstergeli bulamadim.
Sizinki de guzelmis 120 basması lazim sanirim yol bisikleti olunca.
Kafam iyice karisti
benim bisikletde tek delik olduğu için öyle yaptım , yoksa delik varsa takabilrisin.Suluk olmasına gerek yok . Eğer 120psi basan gostergeli el pompası istiyosan 150tl civarı fiyatları. Eğer bütçene uygunsa onlardan al, baska pompa almana gerek kalmaz.
(link) alabilrisin ,125 tl hemde göstergeli .İşini görür.

Bu fiyata da çıkabilirim ama forumda biri yazmış 120 psi el ile basamazsiniz demiş. Giyo ile 120 başlatılıyor mu yoksa 160 psi olan topeak gibi bisey sart mi

El pompasıyla 120 psi basabilmek (pahalılar harici) çok çok zordur . Zaten mini pompalar bu seviyeye basar mı bilemedim. Ayaklı pompa şart. Mini pompalar yolda kalmayın diye sizi idareten götürür. 40-60 psi arası MTB lastiklerini tam şişirebilir ama yol lastiği biraz nazlı malesef. Evde ayaklı pompam mevcut , bisiklet üzerinde de Giyo GP-61A göstergeli var. Kanalda da tanıttım , teleskobik yapıda ve epey küçülüyor.

Geri