Scudo Sports

Yol bisikleti parçaları, dış lastik, iç lastik, jant seti, tiagra parçalar trelock

tiagra satıldı. Sora kollar,arka aktarıcı , zincir ruble için fiyat 300

Scudo
Merhabalar, trelock 750 aydınlatma seti duruyor mu?

evet druyuor ön aydınlatmayı 2-3 kere kullandım arkayı hiç kullanmadım . fiyat önerin nedir

jantlar , sora set günceldir. jantlar 300 sora kollar arka aktarıcı zincir ruble 300 hepsini alan için 500

Slm kaçırmışnolabilirim Sora ayna kol var mı ?

bendeki aynakol sora değil, bisikletin üzerinde gelen shimano nun seri dışı 50*34 ü

zincir 9 uyumlumu ve tek olarak fiyatı nedir

zincir 9 lu evet. Tek fiyat sıfırı 40 tlymiş 20 ye vereyim dostum ya da elden gelp alırsan 15 e verebilriim

sora arka aktarıcı ruble zincir,sora orta aktarıcı, orta göbek + aynakol, sora 9 lu vites kolları

komple 350 acil

pazarlık vardır.

komple herşeyi alana trelock cst dış lastikler, bir adet antrenman dış lastiği 2 adet iç lastik ve patlak önleyici sıvı hediye hediye

Jantlar 10 lu sisteme uyumlu mudur

Hiç denemedim bilmiyorum nasıl anlaşılır onu da bilmiyorum

Bende bilmiyorum bilen nasıl biliyor onu da tam bilmiyorum, ama sanırım, mesela 9 lu ruble kullanıyorduysanız, rubleyi sökünce arkasında bir iki pul/yüzük falan vardıysa muhtemelen 10 lu ruble uyar

sanırım göbekle ilgiliymiş benim göbek 9 lu bisikletin üzerinde gelen göbekler, 10 lu sistemin göbeği varsa onu takarsanız olur ama uğraş ister bence

Aynen öyle, göbek değiştirmekle uğraşmak pek istediğim bir durum değil, beyaz yada gri bir jant arıyorum ve forumda epey bir dolaştım sizin ilandan başka yerde de göremedim, ben biraz daha beyaz jant araştırayım, bulamazsam en kötü ihtimal sizdekini alıp göbeği değiştiririm artık

Geri