Scudo Sports

Yol Bisikleti Önerisi

Scudo
Yurt içi Boyunuza uygun yol bisikleti nerede satılıyor? Ben bir ara aramış bulamamıştım. decatlonda bir model vardı o da 26 jant . Hala varsa tek seçeneğiniz o sanırım.
Disk frenli yol bisikleti tercih edilmediğinden yurt dışı piyasada bile o da ender.
Sizin düşündüğünüz bir model varsa paylaşırsanız daha fazla yazan olur belki

iyi akşamlar. önce şunu netleştirseniz daha iyi olur bence. konuyu yol bisikleti önerisi olarak açmışsınız ama link ini paylaştığınız carraro sportive 224 yol bisikleti değil şehir tur bisikletidir. öncelik olarak şunu belirleyin derim. kullanacağım yollar ne koşulda? kullanım amacım nedir? bisikletten beklentilerim nedir? bunlar sonucunda hangi tür bisiklet almak istediğinizi belirleyin. yol bisikletimi, şehir-tur bisikletimi, mtb mi? ondan sonra almak istediğiniz tür bisikletler arasından bütçenize göre bir seçim yapın. daha mantıklı ve nokta atışı olacaktır böylece kararlarınız.
bu arada disk frenli yol bisikletleri piyasaya daha yeni yeni çıkmakta ve fiyatları bütçenizin kat be kat üzerinde. bunuda belirtmek isterim. şuan için yol bisikletinde disk fren yoktur deseniz bile yeridir yani.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
174 boyum var 2000~4000 bin arası yol yarış bisikleti öneeilerinizi bekliyorum.: )

cevap yazan olmamış bence carraro 062 bakın :) bütceniz çok iyi, carraro'dan çok daha iyi bisiklet önerileri gelicektir.

Selamlar, 2-4 arasında %100 fark var :)) , bende ekipmandan çok kadro nun daha önemli olduğunu söylemek isterim,ekipmanı güncelleme şansın var fakat kadro öyle değil.Bu aralar son siparişlerini veriyor bisikletçiler ve nisan gibi mallar gelir , yetişirsen bir siparişe girersin.
Marka olarak focus,trek,cannondale in EKO segmenti olabilir , 54 kadro olur sana muhtemelen.

Selamlar

Dekatlona gitme şansınız var ise yeni bir karbon bisiklet getirmişler.
(link)

Selamlar
Decathlon linkindeki bisikletin sadece 57 kadroau türkiyede mevcut başka kadro yok
105 setli full karbon spd pedal dahil bir ürün eğwr boyunuza uyuyor ise değerlendirin derim
(Ben zamanında araştırmıştım fakat 181 boyundayım bana büyük geldiği için almadım)

Ayrıca focus vs markalarda bütçeniE uyan bisikletler genelde tiagra donanımlı olur bence salcanoyada bakabilirsiniz donanım olarak rakiplerine oranla daha üst donanımlarda kaliteli bir ürün alırsınız tabiki renk ve tasarımını beğenirseniz

merter deki mağazada gidip incelemiştim hatta arkadaş sağolsun indirmişti bisikleti bir tur attım içeride cidden güzel bisiklet spd pedal var prologo sele var 5800 set var ee bide full carbon 3.000 tl cidden uygun kendi bisikletimi toplamasam ilk alacağım bisikletti

ktm nin 5800 setli 3200tl lik bisikleti var, pazarlıkla 3bin tl ye alınabilir belki

@Furkan TK

teşekkürler düzeltme için :)

Merida reacto 400 kullanıyorum tavsiye ederim . 105 5800 set var mutlaka bakın :)

Aynakol ve frenler 105 değil, set demek yanlış olur. :)

Evet Berke söyleyince hatırladım aynakol FSA frenler ise Merida Road Pro. Herkes hata yapar :D

Geri