Scudo Sports

Yol Bisikleti Öneriniz ?

arkadaşlar sedona 610'da karar kıldım derken bugün bir arkadaşım elimizde 2.el tertemiz 2 aylık speacialized allez c2 bisiklet var ve toplam 300km yol yapıldı dedi. Sizce sedona 610 mu ? yoksa specialized mi ? 1500tl ye taksit yapmaya çalışırız dedi. Çok kararsız kaldım öneriniz nedir ?

(link)

Scudo
Her türlü Specialized Sedona da neymiş? :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
Cumartesi gidip bakicam :) üzerindeki donanım biraz düşük ama ilerleyen zamanlarda arttırılabilir diye düşünüyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eğer daha sonra bütçe ayırabilirim diyorsanız bence iyi bir 2.el bisiklet alın parçalarını zamanla değiştirirsiniz.
ben 750 TL'ye Bianchi SLR 200 aldım şimdi parçalarını yavaş yavaş değiştiriyorum
Bazı kişiler bir hevesle alıp daha sonra vakit darlığından satıyor ve çok temiz bisikletler oluyor bence kötü olmaz 2. el diyip geçmeyin :)

Valla gidip bakicam eger temiz bir bisikletse almayi dusunuyorum :)

Arkadaslar specialized allez bisikleti aldim 2.el sifirdan farksiz kadrosu vs tam bana göre oldu şansıma :) en yakin zamanda resminide paylaşacağım :)

Hayırlı uğurlu olsun bisikletiniz. İyi günlerde kullanın inşallah. Fotoğraflarını da bekliyoruz.

Reflektorleri ben cikaricaktim fakat arkadasim internette bir yazi okumus tekerde dengeyi sagliyor fln demisti ne kadar dogru bilmiyorum

@mevlutyuceldinc

o tarz şeyler var mesela reflektörü çıkardınız jantın sibop olan kısmı daha ağır geleceğinden orası aşağı gelir onun tam karşısına dengelemek için ağırlık konulabilir bunun arabada olan ismi rot balansı sanırım tekerin ağırlık merkezi ortalanıyor

Amerikan arabalarında daha doğrusu Amerikada kullanılan araçlarda arka tamponda reflektör kedi gözler zorunludur, avrupada veya diğer ülkelerde zorunlu değil. Acaba amerikan markaları bu yüzden bisikletlere reflektör koyuyor olabilirler mi? Bugün mağazada birisi Giant TCR alıyordu, onda yoktu reflektörler.

Geri