Bu konu birçok kez açılmıştır ama forumda yeniyim. Yol bisikleti almak istiyorum bütçem max. 1500 TL üstüne çıkamıyorum. bu fiyat aralığında önerebileceğiniz bisikletler nelerdir ? İlginiz için şimdiden teşekkürler.
adam gerçekten sağlam gezmiş Normalda corratec mtb bisikletim var yol bisikletini ilk defa kullanmıyacağım arkadaşlarımdan alıp belli bir süre kullanmışlığım var. btwin düşünmüyorum içime pek sinmiyor açıkcası
Triban 5 güzel modele benziyor fakat stoğa girdiği an tükeniyor kollamak lazım. Ben de ileri vadede yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum ama hobi olarak baktığımda Sedona 610 hiç de fena değil gibi geliyor.
Belirttiğim fiyat aralığında bakınca model ve üzerindeki ekipman olarak en iyi sedona 610 görünüyor. Sedonayı kullananlar çok memnun fakat bazılarıda sedonaya hiç bulaşma diyor buda beni kararsız kılıyor.
Eğer 1500 tl civarı bir fiyata alabiliyorsanız Carraro cr race 032 alabilirsiniz. Bunun yanı sıra Salcano xrs 040 sora da olabilir. Bence sedona 610 bu iki bisikletten sonra ki tercih olsun sizin için.
o sedonaya hiç bulaşma diyenler acaba sedona kullanmışlar mı merak ettim heralde sedona türk markası diye bi önyargı oluşmuş kafalarında neyse bu arada bende sedona 610 aldım ve çok memnunum gerçekten tasarım olarak mükemmel vites sitemi 2014 claris,yeni claris 2013 3400 soradan daha iyiymiş(tabi 3500 soradan değil) eğer nakit alırsan %10 indrmle 1270 tl civarı gibi çok uygun bi fiyatada alabilirsin fakat elini çabuk tutmanı öneririm mayıs başından sonra ancak bayide varsa bulabilirsin şimdiden yeni bisikletin hayırlı olsun kardeşim.
Şu Raleigh Capri modeli ni hiç kullanan yok mu ya. Hoş bisiklete benziyor. Çok merak ediyorum nasıl olduğunu. Ralegh in farklı bir modelini kullanmıştım. Çok güzel bisikletti. Ama artık piyasada bulunabilecek bir bisiklet değil. Bu capri modeli Türkiye de bulunabiliyor. Alan kullanan yok mu hiç acaba.
sanırım yol bisikletinde başlangıçtasın o yüzden bütçe olarak kendini fazla zorlamamanı öneririm 610 al,paran artarsada aksesuar forma eldiven vs. alabilirsin, 610 da zaten başlangıç olarak iyi bir model.
sanırım yol bisikletinde başlangıçtasın o yüzden bütçe olarak kendini fazla zorlamamanı öneririm 610 al,paran artarsada aksesuar forma eldiven vs. alabilirsin, 610 da zaten başlangıç olarak iyi bir model.
sanırım yol bisikletinde başlangıçtasın o yüzden bütçe olarak kendini fazla zorlamamanı öneririm 610 al,paran artarsada aksesuar forma eldiven vs. alabilirsin.:in: