Scudo Sports

Yol bisikleti mi? Şehir bisikleti mi?

@Ozan k.

Bence o cümle bir gizem havası katmış aslında mesaja :harika::harika:; "haftada 1 veya 2 kez, 30 km'ye tekabül ediyor", nerede, nasıl, niçin, hangi şartlarda bunları bilmemiz gerekmiyor, bizim iyiliğimiz için yani, çok detay bilmek sakıncalıdır bu tür durumlarda, bilirsiniz iki kişinin bildiği sır değildir. :tskler:

Not: @hipa Gerçekten benim de merak ettiğim şey , ilk bisikletinize neden bu kadar bütçe ayırdığınız, belki hoşlanmayacaksınız, sevmeyeceksiniz bisikletinizi. Daha önce deneyiminiz var mı bilmiyorum ama bu detayı gözden geçirin bence. Mesajın önceki kısmını da kişisel algılamayın lütfen, geyik sadece :) sizi mutlu edecek bisiklete bir an önce kavuşmanız ümidiyle :tskler:

Scudo
@Ozan k.

Merhaba,

Herhangi bir rahatsızlığım yok, boy 175 kilo 80 , yani kullanım amacım biraz spor yapmak biraz da keyfi sürüşler diyelim.Güzergahta sahil boyu Çengel - Beykoz ve Beşiktaş - Beykoz arası olabilir.gizemli bir durum yok arkadaşlar :) Mesafe olarak hesapladığımda sadece 30 km civarına denk geliyor.

@ÖmerMurat Bunun 2 sebebi var almışken iyi birşey alayım uzun yıllar kullanırım fikri.2. olarak bisiklet kullanıcısı arkadaşlarımın " 500 -600 Tl'ye alınan bisikletten hayır gelmez düşüncesi " Deneyime gelince Lise yıllarında kullanmıştım en son.Listede ki bisikletler benim bulduklarım denk gelirse ucuzunu da alırım ama yukarıda ki nedenlerden dolayı çok da ucuz birşey almayı düşünmüyorum.
Son olarak kişisel olarak algılamadım cevaplarınız için teşekkürler..

Bir yol bisikleti surmek daha zevklidir. Surus pozisyonu , ince teker ile muthis akicilik.

Dolayisiyla yol daha iyi olabilir. Ama ince teker, daha teknik bir kullaniminin olmasi ve eğilerek surmekten dolayi bazilarina uymaz.

Surerken biraz dikkat ederim bu islere merakliyim ofrenmek istiyorum diyorsaniz yol alin. Ben cok ilgilenmek istemiyorum sahilde takilirim diyorsaniz city bike alin...

Arkadaşlar Kron Dynamic almayı düşünüyorum bu bisiklet hakkında düşüncelerinizi bekliyorum

Şehir içinde de bineceksen şehir bisikleti (Carraro,Sedona) tercih edilebilir.

Geri