Cüneyt Y.
Daimi Üye
- Tepki
- 56
Merhabalar ben 2 aydır yol bisikletleri araştırıyorum ve mtb nin şehir içinde fazla ağırlık olarak düşündüğümden dolayı yol bisikleti almaya karar verdim ama içimdeki mtb'cinin ölmeyeceğini düşünerek
cyclo-x bisikletlerine gözüm gitti.Gözüme direk Salcanolar takıldı hem fiyatı uygundu hemde donanımı istediğim performansı karşılayacak gibiydi önceden istediğim bisiklet XRS030 Tiagraydı ama içimdeki mtbci'nin
sesine kulak vererek CYC02 APEX almaya karar verdim.Şimdi size sorularım:
1-Bisiklet hız yapmaya elverişlimidir?
2-Bisiklet 15-25 cm lik yerlerden atlayarak geçmeye elverişlimidir?(üstünde toplam 75-85kg yük varken)
3-Lastikleri dişsiz lastiklerle değiştirirsek xrs030 daki performansını alabilirmiyiz?
4-Üstündeki fren takımı : AVID BB5, AVID HSX 160MM ROTOR bu frenlerden güzel performans alabilirmiyiz?
5-Disk fren bakımları ayarları kolaymıdır? ve sürekli sorunlar yaratırmı ? (disk yamulması vs. vs.)
Öncelikle okuyarak vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum
1-Bisiklet hız yapmaya elverişlimidir?
2-Bisiklet 15-25 cm lik yerlerden atlayarak geçmeye elverişlimidir?(üstünde toplam 75-85kg yük varken)
3-Lastikleri dişsiz lastiklerle değiştirirsek xrs030 daki performansını alabilirmiyiz?
4-Üstündeki fren takımı : AVID BB5, AVID HSX 160MM ROTOR bu frenlerden güzel performans alabilirmiyiz?
5-Disk fren bakımları ayarları kolaymıdır? ve sürekli sorunlar yaratırmı ? (disk yamulması vs. vs.)
Öncelikle okuyarak vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum