Scudo Sports

Yol bisikleti lastik seçimi

Sukru Cam

Üye
Tepki
43
İsim
Şükrü Çam
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkadaşlar yol bisikletimde şuan hutchinson equinox 2 var ben lastiklerimi değiştirmek istiyorum memnunum aslında ama renkli bir lastik olduğu için (link) bunu almayı düşünüyorum bisikletim btwin triban 3 şuanki lastiklerimmi daha iyidir yoksa almayı düşündüğüm mü ? şimdiden teşekkürler

Scudo
yardımcı olucak yokmu

Continental lere bak bence salcano xrs 030 daki

• Beğen
Tepkiler: Sukru Cam
Yeni konu açmadan bende bu başlık altında sorayım. Continental grand prix 4000s mi almalıyım yoksa schwalbe ultremo zx mi?

@Bartu Bilgi
bunların fiyatı biraz pahalıymış siz yine benim sorduğum model nasıldır onun hakkında bilginiz varmı

@Sukru Cam
Ben begendim

@Emre Akkanat

Ultremo'ların kullanım ömrü oldukça kısa diye biliyorum.

@Kahveci107
peki buna ne dersiniz (link)

@Sukru Cam

Şu anda kullandığım lastik bunun sport olan modeli, aynı sitede mevcut olması lazım (seçerek almadım yeni aldığım bisikletin üstünde geldi). 1 aydır kullanıyorum çok bir yorum yapamam. Henüz hiç patlamadı, yol tutuşu güzel, yumuşak hamurlu bir lastik dynamic sport.

Dynamic ile farkı nedir bilmiyorum ama fiyatları aynı sanırım.

Bu arada lastiği 100-105 PSI civarında kullanıyorum, belki bu bilgiyi arayan arkadaşlar vardır, minimum 87, maximum 116 basınçla kullanılan bir lastik.

michelin dynamic sport - BisikletForum

Yukarıdaki başlığa bir göz atın isterseniz, dynamic sport hakkında tecrübelerimi paylaştım. şuan kullanmakta olduğunuz lastik ile almak istediğiniz lastik aşağı yukarı aynı sınıf lastikler, görsel açı (kırmızı yanak) dışında fark eden pek bir şey olmayacaktır.

Performans arıyorum diyorsanız Pro 3 - Pro 4
Dayanıklılık arıyorum diyorsanız Pro4 endurance
(Yurt içinden alabileceğiniz en uygun lastikler, f/p)

Merhabalar bende bu lastikten arıyorum, nerde bulabilirim bilen varmı?
(link)

ben bu lastiği almayı düşünüyordum. Kullanan var mı tavsiye eder misiniz ? Umarım o konuyu açan arkadaş burada sorduğum için kızmaz. Esenkalın.

hocam ben conti grand prix 4 season ve schwalbe marathon plus arasında kalmıştım tercihimi contiden yana kullandım ama yedek olarak schwalbe yi alacağım önümüzdeki ay...

triban 500 kullanıcısıyım, dayanıklılık olarak bir dış lastik önerisinde bulunabilir misiniz lütfen

Bende schwalbe maraton var plus yani ekstra patlak koruması olmayan hali, ve yağmurda gayet rahatım. Tutuş gayet iyi...
Ancak conti vs hiç kullanmadım eminim allseason versiyonu gayet iyidir...

Merabalar herkese iyi forumlar dilerim. @Emre Akkanat schwalbe ultremo zx ömür ve dayanıklık olarak continental grand prix 4000s daha iyi an itibari ile merlin cycles ten aldığım continentaller geldi. Lastik araştırmasını çok yaptım ve benim için en mantıklısı oldu düşünmenizi tavsiye ederim. Lakin tercih sizin aldığım 4000s yorumlarını kullanımdan sonra sizlerle paylaşırım.
@Sukru Cam bey lastikler arasında farklılıklar çok az lakin rengi için alıcaksanız tavsiye etmem. kullandığınız lastiktede göreceksinizki zamanla çok fazla patlamaya başlayacak tabi bu dediğim hemen hemen 1 yıllık kullanım sonrası veya çok fazla kullanıyorsanız ömrü daha kısa. patlaklar artıkça lastike bela okuya bilirisniz. :D bunların yerine 20 tl de kargo parası vererek pro 3 alabilirisniz. (link)

Bu arada yurdışı alışveriş siteleri içn geziniyonun bir çalışması var

yedek parça için kesinlikle çin sitelerini tavsiye etmem.

Schwalbe one evo kullanan var mı aranızda? Hibrit bisikletime almayı düşünüyorum.

Ben Pirelli P7 32 mm kullanıyorum 85 psi'da. Geçen gün Üsküdar Burhan Felek'in yokuşundan çıkarken %12'lik bir eğimde yoldan aşağı doğru su akıyordu. Dedim denemek için fırsat. Ayağa kalkıp pedallara yüklenmeye başladım. Arka teker hiç patinaja kalkmadı. Sorunsuz çıktım. Islakta benden iyi not aldı gibi.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Geri