Scudo Sports

Yol bisikleti km saati önerileri

Hiç bir yerde kalmamış :( Başka önerebileceğiniz bir model var mı ?
Yine sigmanın diğer ürünlerine bakabilirsiniz ?Sigmanın diğer modelleri hakkında pek bilgim yok ama sigma kaliteli diye biliyorum ayrıca aradığınız tüm özellikleri içeriyordur büyük ihtimalle

Scudo
Nabız kontrolü veya güç ölçer gibi profesyonel olmasını istemiyorum. Çünkü henüz o kadar profesyonel değilim. Benim için şu anda anlık hız, ortalama hız vb. gibi veriler yeterli ama bunu düşünerek decathlon'dan aldığım üründen hiç memnun değilim malesef. Biraz daha maliyetli alıp ama gps vb. gibi verilerinde olduğu birşey mi tercih etsem bilemiyorum. Peki Garmin'de nabız ölçümü için garmin saatimiz olması gerekli mi ?

GPS modülüne sahip bir yol bilgisayarı ile sürüş datasını Strava gibi bir platforma aktarabilir, kendi kişisel gelişiminizi daha rahat takip edebilirsiniz. Eğer bütçeniz yeterli ise, bisikleti de uzun vadeli kullanma hedefi varsa tavsiye edilir.

Garmin, wahoo, polar, suunto gibi markaların ürünleri çok popüler olsa da, oldukça maliyetlidir. Daha uygun fiyatlı IGSport, Bryton gibi markalara da bakılabilir.

Nabız ölçümü için mutlaka saate ihtiyaç yok, uyumlu bir nabız kemeri daha doğru sonuç verecektir.

GPS modülüne sahip bir yol bilgisayarı ile sürüş datasını Strava gibi bir platforma aktarabilir, kendi kişisel gelişiminizi daha rahat takip edebilirsiniz. Eğer bütçeniz yeterli ise, bisikleti de uzun vadeli kullanma hedefi varsa tavsiye edilir.

Garmin, wahoo, polar, suunto gibi markaların ürünleri çok popüler olsa da, oldukça maliyetlidir. Daha uygun fiyatlı IGSport, Bryton gibi markalara da bakılabilir.

Nabız ölçümü için mutlaka saate ihtiyaç yok, uyumlu bir nabız kemeri daha doğru sonuç verecektir.
Bisikleti uzun vadede kullanma hedefim var fakat bütçe olarak evet dediğiniz markaların fiyatları bayağı yüksek.
Diğer marka önerileriniz ve nabız kemeri tavsiyesi için teşekkür ederim :harika:

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Geri