Scudo Sports

Yol bisikleti Klasik kadrodan vitesten STI geçişe yardım..

Breeeh... Boyum kadar neredeyse :) Bu kadar büyük olduğunu tahmin etmemiştim ilk fotoğrafı gördüğümde, ama sahiden büyükmüş, birlikte olan fotoğraftan belli oluyor. Vernik altı olacak olan zımbırtıları da yaptıktan sonra çok daha dikkat çekici olacağına inanıyorum. Hayırlısıyla, kazasız belasız, iyi günlerden kullanırsın inşallah.

Scudo
Ercancım, konuyu yeni gördüm sen linki verince. demek bahsettiğin kadro buydu. benim işler bitince sen de toplamış olursun heralde bu canavarı, benimki de şevki ustanın elinden geçtikten sonra beraber pedallarız artık yav.. binmeye zaman yok vallahi. bu arada boyanın vernikli halini düşünemiyorum bile, çok hoş olmuş ;) görüşmek üzere.

ercan eğer kabartma yazıların içinide siyah yada kırmızı ile boyaya bilirsen orjinal gibi olur .colnago ve yonca amblemlerinden bahsediyorum

ince uçlu asitat kalemleri işini görür

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Teşekkürler arkadaşlar inşallah birşeye benzeyecek :)

@Bülent ÖZER

abi o kolay onu yaparız ya ince fırça ile boya yapabiliriz veya en kötü ihtimal asetat :)

teşekkür ederimmm

verniksiz bu kadar parlak oldu vernik olunca ne olacak acaba çok merak ediyorum :)

Acayip şık ve zarif bir kadro. Güzel bir fixed gear canlandı gözümde ama, önce normal bir yol toplayıp keyfini çıkarmanız en mantıklısı... Sonra belki cozutur, vitesleri frenleri atıp 7 kilo olur uçarsınız... Kim bilir? :D

Güle güle kullanın...

@hammurabi

valla abi ne bileyim sürekli çevir bir garip geliyor uzun süre olunca nasıl olur denemek lazım öyle hemen ben bu işi kıvırırım denecek birşey olsa fixed gear olabilir :)

ama bana gelmez şuan için...

daha bitmedi şuan işlenmemiş hali kadronun
şimdi vernik altı stickerlar yapılacak.. (kalıcı kesin olanlar)
sonra vernik üstüne normal stickerlar yapılacak vs.

tabi bu sırada bir boya işlemi daha görebilir felan biraz farklı düşüncelerim var ama imkan nakit ve doğru kişi birleşmesi ile gayet güzel olacağını düşünüyorum :)

aşama aşama koymayı planlıyorum resimleri :)

güzel bir oluşum evresi olacak

• Beğen
Tepkiler: kcuk_
Ercan'ım boya gerçekten sağlam olmuş.
Çok şık duruyor.Bir kaç sticker ile çok daha şık gözükebilir,ama bu halida çok zarif olmuş.Güle güle kullan,kazasız belasız.
Baya uğraştın keyfini çıkarmaya bak

selamla abicim uzun süredir foruma giremiyordum sana bi önerim olucak
dediğin işlemi biz kendimiz bizzat yaptırdık çok kullanışlı ve orjınal oluyor ama kadroyu boyamışsın sorun halloldumu hala devam ediosa sorun özelden kimin yaptığını söyleyebilirim

• Beğen
@cyclist_43

vites işi halloldu ama şimdi tek kalan sorun BB bottom bracket...
italyan tip TR de yok nasıl oluyor anlamadım ama yok valla..

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
Kadro çok çok çok güzel olmuş bence bütün emeğinin karsılığını almışsın. Toplanmış bisikleti görmek için sabırsızlanıyorum , kolay gelsin.

• Beğen
http://img99.imageshack.us/img99/6728/dsc00254vw3.jpg

http://img136.imageshack.us/img136/3562/dsc00255re6.jpg

Sonunda BB de geldi america dan :)
shimano 105 Italyan 70X115

napalım TR de yok bulamadık... :)

sabırsızlanıyorum toplamak için 1 hafta sürer herhalde :)

ercan abi öncelikle hayırlı olsn ancak benm sana bir sorum var bende de seninkine benzer colnago marka kadro var ve vites sistemi kadrodan işliyor.ben bu kadro vites çubuklarını nereden temin edebilirim teşekkürler.

Geri