Scudo Sports

Bulundu Yol bisikleti kask

Scudo
Specialized kasklar gayet vaadini yerine getiriyor. Ben alırken gözüne damlamaz terin dediler ve gerçekten damlamıyor.

@Kahveci

Arkadas yol bisikleti kaski sormus, sizin dediginiz kask ise yol degil. :)

@Kahveci
Bilmem.... Yolmu? :islik:

@x-rayted

Bende Bell alchera almayı düşünüyorum ama denemeden de almak istemiyorum. Siz alırken önceden Türkiye'de herhangi mağazada denediniz mi? Aldığınız kaskın boyu, kafanızın çevresi ne kadar ve uydu mu öğrenebilir miyim?

İstanbul Avrupa yakasında Bell kask satan bir yer bilen var mı?

@Kahveci Bildiğim kadarıyla Bell Crosfire MTB kaskı olması lazım.

@Berkay*

Hayır burada görmedim. Şimdi nereden buldum hatırlamıyorum ama 2014 için size chartını buldum.
kendi baş çevreme en yakın olanı aldım.

Tam M olsaydı daha iyidi belki wigglda o zaman M yoktu M/L vardı onu aldım..

@Berkay*

Böyle bir ayrımın söz konusu olduğunu düşünmüyorum, gayet iyi havalandırması olan nispeten hafif bir kask. Uzun sürüşlerde kullanıyorum. Tecrübeye (kendi kullandığım ürün olduğu için) dayalı bir öneri yapmıştım, yine de merak eden için Decathlon İngiltere'de "MTB ve yol kaskı" olarak satılıyor, Bell'in kendi sitesinde böyle bir ayrım söz konusu bile değil. 'Yarış kaskı değil'i anlarım da (o kadar üst düzey kullanıcı gelip forumda kask önerisi istemez), 'yol kaskı değil'i anlamadım, ilk defa burada duyuyorum böyle bir şey açıkçası.

@x-rayted Teşekkür ederim.

@Kahveci Yol ve Mtb kasklarının tek farkı aerodinamiklik diye biliyorum. (Yanlışta biliyor olabilirim) Konuyu açan arkadaş/abi üst düzey ve sağlam yol bisikleti kaskı aradığını söylediği için belki de daha iyi kasklar önerilebilir. Ama kimse yol bisikletinde crossfire kask takılmaz diyemez, benimde bakacağım kasklardan birisidir kendileri. :)

Merhaba,
isterseniz şu modellere de bir bakın; (link)

@murat serbet

Mesajı tesadüfen gördüm az önce.
Catlike Whisper

Aramam güncel bi de cratoni terron kask var Özceylan bisiklette görüşlerimizi bekliyorum

@ümit KOCABAŞ Özceylan bisiklet Konya'da sıkça uğradığım bisikletçilerdendir.Kaslarını canlı görme imkanım oldu daha pahalı kasklar olmasına rağmen en güzel görüneni Selev Avatar'dı bence

Prowell R66 yol kaskı kullanıyorum. bütçesi 100 TL nin altında olan arkadaşlara tavsiye ederim. hem şık hem de havalandırması gayet başarılı. üsteli kırmızı led ışık da takılabiliyor. naçizane :)

kask alındı konu kapatılabilir

Geri