Üst düzeyden kasktan kastınız nedir bilemiyorum ama ben Bell Crossfire kullanıyorum ve memnunum, tavsiye edebilirim. Marka çok güvenilir, ürün rahat, fiyat makul. (80TL)
Bas bas paraları leylaa bi daha mı gelecen dünya ya
Bence kask a verilen para yüzde yüz değer ama o kadar olmaz dersen giro, specialized, uvex, limar iyi gider bide malzeme kalitesi ile birlikte dış görünüşünede bak sonuçta o kadar para sayıcan kaska kaliteli dursun kafada
(link)
(link)
(link)
Şunlarada bir bak isterim specialized ın kaskları her zaman hem kalitelidir hemde güzel tasarımları vardır
bell alchera 2014 model . Bitmekte olduğu için fiyatı epey uygun. Ben merlinden gönderi dahil 125 mi 145 TL mi ne öyle bir şeye aldım . Ben memnunum vallahi.
Bence kask gibi önemli bir parça giyilerek alınmalı. Rahatsız bir kask yeterince güvenli ve temizde olsa dert olur. Her kask herkafaya uyacak diye bir kural yok. Küçük kibar gçrünüölü birçok kaskın L bedeni bana hiç olmuyor halbuki bedenim L.
Bell kask konusunda kendini kanıtlamış bir firma. Gönderdiğiniz ürünün isminde 2013 yazıyor. Kaskın modeli ise sorun değil ama üretim yılıysa tavsiye etmem (bu konuda bir açıklama yer almıyor ilanda).
Kaskta kullanılan materyaller uzun ömürlü değildir, durduğu yerde bile eskir kask. Gidip bir de iki yıl önce üretilmiş kask almam ben şahsen.
Bell kaliteli bir marka, seçtiğiniz kask model olarak da gayet güzel. 2013 yılında üretilmeye başlanmış bir model olabilir ama sizin alacağınız yeni üretim olur diye düşünüyorum. Kask ların raf ömrünü de bir araştırmak lazım tabi.