Scudo Sports

Yol bisikleti kararsızlık

Scudo
@Yakup Kesenel

Daha ucuz model derken neyi kastediyorsunuz ?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısın bakmadan karar vermem. Fiyatı uygun ne bilim motoru çok kaliteli ve pahalı ama bisiklette neredeyse salcano fiyatına satılıyor :)

@Aytuğ Şenoğlu

Peloton Pro yu söylüyorum

@Yakup Kesenel

Gözümden bir şey kacmadiysa cube mavic aksium s i fulcrum racing 77 ye göre daha ust modellerde kullanmış

@Aytuğ Şenoğlu

Gözünden kaçmış kardeşim :) karbon modelde yani agree de de fulcrum kullanılmış bende ondan dolayı sordum:)

@Yakup Kesenel

Cube agree pro da fulcrum var cube agree race de mavic e gecmis o da karbonda ust modeli :)

@Aytuğ Şenoğlu

Peloton race ve agree pro mantıklı fazla derine inmemek lazım:) KTM 3500 hakkında ne düşünürsün acaba 7.9 ağırlığı var

Ktmnin motosiklette ünü malum. Bisikletle de bu imaji sürdürdüklerini düşünüyorum. Oldukça şık bir bisiklet bence. Agirlik avantaji var 400 gramin seni cok etkileyecegini zannetmiyorum.ama tabii ki bisikletim 8 kg bile degol demek hoş bir duygu :D Karbonlarda agree ya da revelator hangisini secersen sec fazlasiyla memnun kalirsin. Yabancı forumlarda hemen hemen ayni reviewler yaziliyor ikisinin de hakkinda. Alacağın yerin profesyonelligine bak. Iki kadroyu da gör. Hangisinin görüntüsü hoşuna gidiyorsa hangi satici sana daha guvenilir ve profesyonel çalışıyorsa ondan al derim. Çünkü ileride yardima ihtiyacın olursa derdini anlayan bir yerden alman daha mantikli olur doye düşünüyorum :)

(link)

Gümrükle beraber, kargo vs herşey dahil (fazla fazla yazdım) 5100 lirayı geçmiyor.

Bu tarz bisiklet alacaksanız başkasına bakmayın. Siyah kadro seçeneği de mevcut.

İsterseniz parçalar üzerinde oynama yapabiliyorsunuz satın alırken. Web sayfası üzerinde değiştiremediğiniz parçaları mail atıp değiştirtebiliyorsunuz.

@Aytuğ Şenoğlu

Cubenin tek dezavantajı konyada bayisinin olmaması, KTM ye haftasonu bakacam.ama göze hitap olarak açık ara cube bence:)

Buda güzel ama yurtdışı işi başımı ağrıtabilir :) biraz takıntılıyım en ufak sorun bisikletten soğutur beni:) yinede teşekkür.ederim

Pek bakacağınızı zannetmiyorum ama aklıma gelmişken fuji bisikletlerine de bakabilirsiniz konya da bir bayisi varmış . (link)

@Aytuğ Şenoğlu
Evet kendisi benim devamlı gittiğim ve SSE mi aldığım bisikletçi olur ama bi tane bile Fuji göremezsiniz:)

Hocam, ön aktarıcının tiagra olması sizi geri döndürmesin düşünüyorsanız. Ön aktarıcı çok fark etmiyor. önemli olan STI kollar,arka aktarıcı,Aynakol.

Ben olsam XRS030 ile değil. Scott CR1 ile başlardım. Karbon kadrodan alacağınız haz daha farklı olacaktır. Titreşimlerin azalması, yoldaki bozuklukları daha
az hissetmenizi sağlayacak.

Ayrıca ağırlık değilde, Karbon kalitesi bence önemli, sonuçta bisikleti hafif olması bir yana esnememesi için karbon kadro tercih ediliyor.
Scott bu konuda kendini zaten kanıtlamış bir marka.

Bu arada, Scott CR1 20'nin renkleri beni benden aldı :)
Tek beğenmediğim nokta Selesi oldu, daha agresif tasarımlı bir sele tercih edilebilir.

http://www.epic-cycles.co.uk/images/Scott-cr1-20-14s-1000.jpg

Scott ların Türkiye fiyatları biraz şişiriliyor gibi geliyor bana bu yüzden vazgeçtim ben. Ama tabii ki kalitesine laf yok :alkis:

@Hüseyin Gündoğdu

Haklısınız güzel bisiklet nakite 5200 tlye bıraktılar oda aklımda cubeyide artık listeme aldım biraz daha donanımı iyi Cubenin ve Liste Fiyatı aynı nakitte oda inebilir belki. Xrs yi yol bisikletine alışamassam az zararla kurtulurum diye düşündüm:)

@Yakup Kesenel

Cube'un internet sitesi fiyatı 5020 tl. yaklaşık 200 tl daha ucuz pazarlıksız

@Yakup Kesenel

erdoğanlarda 2.75 kurdan satış yapılıyor

Geri