Scudo Sports

Yol bisikleti kadro boyu

Benim iç bacak da 80 cm, tablolara göre 53 cm çıkıyor. 52 kadro kullanıyorum, oldukça rahatım. Size 56 kadro nasıl büyük gelmiyor diye düşündüm, kollarınız normalden uzun olabilir mi?
Sanirim arkadas Yol/Yaris bisikletinden bahsediyor, sizin baktiginiz tablolar sehir bisikleti olabilir..

Scudo
Sanirim arkadas Yol/Yaris bisikletinden bahsediyor, sizin baktiginiz tablolar sehir bisikleti olabilir..
Ben de yol bisikleti kullanıyorum ama yol bisikleti kadro boyu tablosu diye hatırlıyorum.

Benim iç bacak da 80 cm, tablolara göre 53 cm çıkıyor. 52 kadro kullanıyorum, oldukça rahatım. Size 56 kadro nasıl büyük gelmiyor diye düşündüm, kollarınız normalden uzun olabilir mi?

Avuçiçi koltuk arası kol uzunluğu 57 cm + aerobar kullanıyorum (uzanıyorum) ve çok rahatım (günlerdir bisiklet sürüyorum ve hiçbir yerim ağrımıyor) ama dediğim gibi 54 daha iyi olurdu sanki fakat zannımca 52 çok küçük bence...

Selamlar birşey sorcam ben cararo 062 modelini almayı düşünüyorum benim boy 183 bacak boyu86
Ama cararo 062 de 55 kadro var sizce bi sıkıntı yaşarmıyım nasıl olur
Yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ediyorum

SELAMLAR ŞUNA BAKarmısınız zahmet olmassa

trek markasından bisiklet alacağım 178-180 cm boy uzunluğuna 58 cm kadro boyu uygun mudur? Problem yaşar mıyım?

@talhatosun Trek hangi modelini alacaksınız onu da yazarsanız.

trek markasından bisiklet alacağım 178-180 cm boy uzunluğuna 58 cm kadro boyu uygun mudur? Problem yaşar mıyım?

Modelini belirtirseniz daha iyi olur gibi fakat aynı boya sahip olduğumuzdan "kabaca" 58 oldukça büyük olur diye düşünüyorum.

başlık dışından sorum olacaktı şimdiden forum üyelerinden özür dilerim.

bisiklete yeni başlıyorum bundan dolayı ikinci el bisiklet alırken danışmam gereken tecrübeli bir arkadaş benimle özelden iletişim sağlayabilir mi?

Geri