Scudo Sports

yol bisikleti jant uyumu

Tepki
8
Bisiklet
b'Twin
spor yapmak amaçlı aldığım btwin triban 3 marka yol bisikletimin ön tekeri üzerinden taksi geçti (ufak bi kaza yaptım). :agla:
bi tamirci tornacı usulü ben tuttum o çekiçle vurdu imkansız gibi bişeyi başardı :eek:. dümdüz yaptı sayılır jantı. 5 cmlik bir alanda eğrilik kaldı sadece 1 derecelik eğim filan. 10km/h hızla yolda giderken oranın üstüne gelince tık tık yapıyor, vurduğunu direksiyondan çok rahat anlıyorum. neyse sorum şu şimdi .

tek ön jant almak istiyorum, bisiklette sonucda başlangıç seviyesi 900 liralık birşey. 300 lira vermek istemiyorum bir janta. ucuz yollu birşey nerden alabilirim çoğu sitede var ama çok pahalı, ucuz bisikleti aldığım ucuz siteye bakayım dedim yani dechatlona orda da;

dechatlon sitesinde 700x28 yol bisikleti için jant satmıyorlar. yetkililerle görüşmem sonucu.
linkteki: (link)
hybrid 700x28 çift katlı aluminyum jantın triban 3 e olacağını , suan elimdeki 700x23 teker ve iç lastiğinde ona uyum sağlayacağını söylediler.
yorumlarınızı almak istiyorum,

herkese kazasız yolculuklar. :mlk:

Scudo
Yeni jant almak yerine sadece çember alıp yeniden ördürebilirsiniz.

örme ile ilgili konuyu okudum ama beni biraz zorlayacak birşey, ankarada örme yapan varmı acaba ? bilen varsa paylaşırsa sevinirim

60 tl çember 40 tl örme olsa tabii tahmini 100 - 120 tl tutar.. red bisiklet.. ayrıca teller ne durumda kırık varmı ??

tabii bu fiyatları kafadan attım kimsenin adına fiyat veremem ama sanırım yaklasık bu rakamlarla olur gibi..

@deniz AYLIKCI
teşekkür ederim bilgi için,
yok kırık yok hepsi sağlam. redbisiklet i aradım şimdi dediğin gibiymiş örme ücreti 40 ₺ .elimdeki jant uyarmı uymazmı bakmam lazım dedi, ben internetten alıp geleyim dedim tamam olur dedi. 700x 28 herhangibir yol bisikleti jantı alsam uymama ihtimali yoktur herhalde değilmi ? :)

bide bahsettiğim şu dechatlon çift kat aluminyum hybrid. olurmu olmaz mı bilgisi olan varsa. cvp bekliorum, sonucta aynı fiyata gelecek bana , hatta o jantı alırsam şu an elimdekide yedek olarak kalabilir zor günler için

@ali yildirim06

bence almadan bir ziyaretde bununun fikir sahibi olma acısından daha sağlıklı olur...

gidelim bakalım bi yarın anıttepeye. tekrar teşekkür ederim.

@ali yildirim06

ricaederim iyi akşamlar..

Decatlon mafazalarinda on teker 85tl arka teker 105tl olarak ayri ayri triban jantlari satilmakda. Bende triban 5 kullaniyorum. Ve jantlari kendim reyonda inceledim. Bence magazalari telden arayin sorun.

@ali yildirim06

Bu soruyu cevaplayabilmek için o jantın genişliğini bilmek gerek, internet sayfasında yazmıyor. Muhtemelen 17mm civarı bir genişliği vardır, o da 700x23c lastik için fazla geniştir. Ancak jantın genişliği 15mm veya daha az ise sorunsuz olarak kullanabilirsiniz, sadece fren ayarının yapılması gerekir.

@meseduzu

internette gözükmeyen ürünün mağazalarda olma ihtimali nedir ?
siz hangi mağazasından incelediniz orayı arayalım bi. çünkü görevlinin söylediğine göre hiç yok. mağazalarda dahil gibi gldi bana. hani öyle bi ürün satsalarda stokta yok deseler gelir sonra diyeceğim ama onuda diyemiyorlar

@meseduzu

mesela siz hangi mağazasında görmüştünüz o ürünü, zaten internetteki ürünler mağaza stoklarınıda gösteriyor bildiğim kadarı ile. hani ürünü sitesinde gösterse yanında stokta kalmadı yazsa neyse ama hiç gözükmüyor

@Murat B.
evet dediğinizdende büyük 622 19 yazıyor dedi görevli kişi. bnde maşallah dedim :)

birz araştırdımda bahsettiğiniz olay bu herhalde anladığım kadarı ile
http://i118.photobucket.com/albums/o110/dylanji/untitled-2.jpg
bnm jantta 622 13 yazıyor . 13 jantın iç genişliği olarak anladım.
ozman bu cetvele göre bn en fazla 25mm genişliği olan tekermi takabilirim. 28 olmazmı bnm janta.

başka bi sitede böyle demiş http://www.slowtwitch.com/images/glinks/articles/WhatWeNoticed/ETRTOSchwalbe.jpg

merter decatlonda görmüştüm telden arayıp sorabilirsin.

Geri