Scudo Sports

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Scudo
Ben de tubular tavsiye etmem, iç lastikli bir model bak derim.

Teşekürler o zaman zondaya yonelecegim

Günlük kullanım için tubular zorlayıcı olabilir, zonda kesinlikle daha kullanışlı seçenek gibi duruyor.

Merhaba trainerde kullanmak için 7'li kaset ruble uyumlu yol bisikleti arka jantı arıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Kullanacağım ruble: Shimano CS-HG41

Merhaba, teiban rc520 modeli icin jant degismek mantikli olur mu?

Merhaba, teiban rc520 modeli icin jant degismek mantikli olur mu?
Bisikleti yakın zamanda elinizden çıkartmayı düşünmüyor, alacağınız jant seti üzerinde mevcut olandan daha hafif , daha akıcı ve bütçenizde elverişli ise neden olmasın.

• Beğen
Tepkiler: srknsnyz
Bisikleti yakın zamanda elinizden çıkartmayı düşünmüyor, alacağınız jant seti üzerinde mevcut olandan daha hafif , daha akıcı ve bütçenizde elverişli ise neden olmasın.
Bisiklet icin degisime ihtiyacim kalmadi aslinda bu yetiyor bana, katlanir ve mtb de var, tavsiyeniz olursa jant konusunda, sevinirim. Hangisi uygun olur hangisi mantikli olur sizce, butce olarak pek bir sey dusunmedim aslinda ama bendeki bisiklet modeline uygun olarak ne tavsiye edersiniz

Bisiklet icin degisime ihtiyacim kalmadi aslinda bu yetiyor bana, katlanir ve mtb de var, tavsiyeniz olursa jant konusunda, sevinirim. Hangisi uygun olur hangisi mantikli olur sizce, butce olarak pek bir sey dusunmedim aslinda ama bendeki bisiklet modeline uygun olarak ne tavsiye edersiniz
Disk frenmiydi bahsettiğiniz model?

Vision team 30 kumpas fren jant bulamıyorum hep eski nesil olanı var. Neden piyasada hiç yok comp olan modeli ya

Evet disk fren 😊
Şu düşünülebilir. Bütçe belirtmediğiniz için üst düzey karbon jant seti yazmıyorum. Ama maddi durum iyi derseniz karbon sette önerebilirim. Şuan alüminyum olarak en hafif bu geldi aklıma. Vision falanda var ama onlarda 2000gr falan, mevcut olan jantınızdan ağırlık olarak pek bir farkları yok.

(link)

• Beğen
Tepkiler: srknsnyz
Şu düşünülebilir. Bütçe belirtmediğiniz için üst düzey karbon jant seti yazmıyorum. Ama maddi durum iyi derseniz karbon sette önerebilirim. Şuan alüminyum olarak en hafif bu geldi aklıma. Vision falanda var ama onlarda 2000gr falan, mevcut olan jantınızdan ağırlık olarak pek bir farkları yok.

(link)
@Semih Cavdar benim jantları verelim arkadaşa Semih.

(link)
Tesekkur ederim, linkten bakiyorum şimdi, niyetim aslinda bisikleti degistirmeyecegim ya da satmayacagim için, iyilestirme anlaminda birseyler yapmak, bu isteğe jant da dahil tabi :)

Geri