albatros4149
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Gokhan
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Tubular jant setine hiç girme bence.Tubular
Tubularsa benim tavsiyem alma, tubeless yada iç lastikli bir model bakTubular
Bisikleti yakın zamanda elinizden çıkartmayı düşünmüyor, alacağınız jant seti üzerinde mevcut olandan daha hafif , daha akıcı ve bütçenizde elverişli ise neden olmasın.Merhaba, teiban rc520 modeli icin jant degismek mantikli olur mu?
Bisiklet icin degisime ihtiyacim kalmadi aslinda bu yetiyor bana, katlanir ve mtb de var, tavsiyeniz olursa jant konusunda, sevinirim. Hangisi uygun olur hangisi mantikli olur sizce, butce olarak pek bir sey dusunmedim aslinda ama bendeki bisiklet modeline uygun olarak ne tavsiye edersinizBisikleti yakın zamanda elinizden çıkartmayı düşünmüyor, alacağınız jant seti üzerinde mevcut olandan daha hafif , daha akıcı ve bütçenizde elverişli ise neden olmasın.
Disk frenmiydi bahsettiğiniz model?Bisiklet icin degisime ihtiyacim kalmadi aslinda bu yetiyor bana, katlanir ve mtb de var, tavsiyeniz olursa jant konusunda, sevinirim. Hangisi uygun olur hangisi mantikli olur sizce, butce olarak pek bir sey dusunmedim aslinda ama bendeki bisiklet modeline uygun olarak ne tavsiye edersiniz
Evet disk fren 😊Disk frenmiydi bahsettiğiniz model?
Şu düşünülebilir. Bütçe belirtmediğiniz için üst düzey karbon jant seti yazmıyorum. Ama maddi durum iyi derseniz karbon sette önerebilirim. Şuan alüminyum olarak en hafif bu geldi aklıma. Vision falanda var ama onlarda 2000gr falan, mevcut olan jantınızdan ağırlık olarak pek bir farkları yok.Evet disk fren 😊
@Semih Cavdar benim jantları verelim arkadaşa Semih.Şu düşünülebilir. Bütçe belirtmediğiniz için üst düzey karbon jant seti yazmıyorum. Ama maddi durum iyi derseniz karbon sette önerebilirim. Şuan alüminyum olarak en hafif bu geldi aklıma. Vision falanda var ama onlarda 2000gr falan, mevcut olan jantınızdan ağırlık olarak pek bir farkları yok.
(link)
Satıyorsan arkadaşta almak isterse neden olmasın sendeki jantlarda gayet iyi.@Semih Cavdar benim jantları verelim arkadaşa Semih.
Tesekkur ederim, linkten bakiyorum şimdi, niyetim aslinda bisikleti degistirmeyecegim ya da satmayacagim için, iyilestirme anlaminda birseyler yapmak, bu isteğe jant da dahil tabiŞu düşünülebilir. Bütçe belirtmediğiniz için üst düzey karbon jant seti yazmıyorum. Ama maddi durum iyi derseniz karbon sette önerebilirim. Şuan alüminyum olarak en hafif bu geldi aklıma. Vision falanda var ama onlarda 2000gr falan, mevcut olan jantınızdan ağırlık olarak pek bir farkları yok.
(link)