Scudo Sports

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Scudo
@cagrig

İki ürünüde kullanmadım, ancak ikiside sınıfında kaliteli ve güzel jantlar. Görsel ve teknik bilgileri göz önünde bulundurup seçim yapabilirsiniz.

@Erdal Yılmaz
ultegrada sıkça yaşanan ruble yalpalama durumu campagnolo'da çok daha nadir yaşandığından ve daha dirençli bir örüm yapısı bulunduğundan tercihimi scirocco'dan yana kullandım. bakalım belki ilerleyen zamanlarda bi üst geliştirme yapabilirim, belki de beni uzun yıllar taşır.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
kullanan arkadaşlar varsa vision team 35 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz nasıldır f/p ürünümüdür 35mm olan jantlarda

@cagrig

Yeni model aldıysanız ağırlık olarak bir 100gr kadar daha avantajınız var.

• Beğen
Tepkiler: cagrig
Ben aero jant almak istiyorum ama çok kararsız kaldım alsamı almasamı aero jantlar boş ağırlıkmı acaba yoksa performansını artıran bir şeymi acaba yakın zamanda cevaplarsanız sevinirim

@emrah sökmenberk

Kafa karıştırmak için yazmıyorum, vision team 35 görsel açıdan çok iyi görünse de, aşağıdaki jant setini düşünün derim.

(link)

35 mm. de ısrarcıysanız eğer;
(link)

@Bisiklet sever 93

Bütçeniz nedir?

900 950 TL arası maksimum bir bütçem var

işin ustası olmayan birine jant ördürdüm maalesef.
teker aşağı yukarı bombe yapıyor.
muhtemelen örmeden kaynaklı bir hata oldu.
peki bunun geri dönüşü mümkün mü ? yoksa çöp mü oldu ?
yani sökülüp tekrardan örülebilir mi ?

Wigle biraz daha uygun. Gümrük vergisi dahil 1000 TL - 1040 TL arası bir rakama geliyor. İki ay önce ben de buradan aldım.
(link)

@hydrocon
evet 35 mm'lik olan yeni seriden aldım. tüm bileşenler toparlandığında güzel bir bisiklet ortaya çıkacak gibi duruyor.

• Beğen
@cagrig

Hayırlı olsun hocam. Yeni Scirocco özellikle ağırlığını dikkate aldığınızda 35mm profilde gayet iddialı.

• Beğen
Tepkiler: cagrig
@hydrocon
teşekkür ederim, çok daha iyileri sizin olur umarım. deneyip göreceğiz :)

• Beğen
@MuratHan

Bu jant set ile triban 500 üstünde gelen microshift ruble aktarıcı vs. uyumlumudur arkadaşlar?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

@Erdal Yılmaz bey çok teşekkür ederim değerlendiricem fikrinizi .35 mm ve üstünü istiyorum ama bütçe olarakta çok fazla açılmakta istemiyorum o yüzden kararsız kaldım

Bisikletinizin üzerinde sadece bisikletin gitmesi için bir jant kullanılmışsa başlangıç seviyesi jantlarından bir tık daha iyi olan Giant propel advanced 2 bisikletin üzerinde gelen Giant Pa-2 jantları tavsiye ederim. Ağırlığı yaklaşık 1780 gr civarında. 30 mm profile sahip akıcılığı gayet iyi. Özellikle yokuşlarda ve ani hızlanmalardaki farkı göreceksiniz. Sıfır bulmak zor ama temiz ikinci el bulabilirsiniz veya bu bisikleti alanlar genellikle karbon jant tercih ediyorlar ve hiç kullanmadan değiştirebiliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: emrah sökmenberk
Zonda mi fulcrum mu? Sizce hangisini almalı?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Burak A.

Beni bu paradoks

(link)

yönlendirdi. Zira zonda tr garantili distribütörlerde yok. Fulcrum Türkiyede yok. Bende garantili olarak Ksyrium Elite tercih ettim her ne kadar biraz bütçemin üzerine çıkmış olsamda memnunum. Üstte yazdığınız ikiliden zondanın karşısında racing 3 ü düşünürsek. İkinci el değerini düşünmem ben alır yıllarca kullanırım derseniz racing 3 yok yeri gelir satar başka birşeyde alırım derseniz zonda derim. İki jant birbirinin neredeyse aynısı bunu da ayrıca belirteyim.

@hydroconZondayi izmirde aktif pedalda görmüştüm. Garanti konusunu bilmiyorum ama en azından sıkıntılı bir durumda tamir edilebilir olacağını düşünüyorum.

Bu 3 jant arasında dünden bu yana kafam zondaya tamamiyle kaydı diyebilirim.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri