Scudo Sports

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Wiggle çok daha uygun görünüyor eğer güvenilir bir site ise ama Merlinden pahalı tabi.

Scudo
@eren konu 6 dolar fark var aralarınd ben 5 gun once aldım zonda 328 dolardı sımdı 321 dolar olmus zaradayım :D

@eren konu wiggle ve merlin arasinda :) ve merlinde yeni stok gelince o fiyattan olacagı mechul ben wıggle den aldım yolda jantlar.

(link)

(link)

Kargo sureci

19/1/201618:12İSTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME... +ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEMEHedef ülkede Alınan
19/1/201605:15Heathrow Havaalanıİngiltere'den ihraç
19/1/201605:08Heathrow HavaalanıHava yoluyla ihracat için hazırlanmıştır
19/1/201604:22Heathrow Havaalanıİhracat için hazırlanmıştır

@ElcaSeJawS
güle güle kullanın benim favorim de zonda ;)
çok özel olmazsa türk parası olarak tam olarak kaça geldi?
örnek 950TLjant+100TLkargo+150TLkdv gibi?

328 dolar iste kargo yok bakalim ne kadar vergi cikıcak paypalda 1040.00 tl cekti cok bındı ustune ama umursamıyorum artık 5 10 tl leri :) @eren konu

• Beğen
Tepkiler: eren konu
@ElcaSeJawS
zonda şekil ve herkes tarafından kabul görmüş bir jant değer
umarım gümrüğe rastlamaz.
kredi kartından direkt olarak çeksek ayrıca pay pal ödeme şart mı? yani direkt olarak 321 dolardan alabiliniyor mu?(gümrük vs hariç?)

@eren konu Bilgim yok kredi kartından da ceker ama bisi oldumu ben paypalı devreye sokarım kafam rahat kredi kartıyla canyon gıbı fırma harıc kovalamam yuksek mıktarlı :D

• Beğen
Tepkiler: eren konu
Selamlar. Yeni konu açıp sormak istemediğim için buradan devam etmeyi uygun gördüm. Mavic Ksyrium Equipe S (950 TL(sıfır)) ile Fulcrum Quattro 35 mm jant seti (850 TL (sıfır)) arasında aşırı derecede kararsız kalmış bulunmaktayım. Cannondale Caad10 bisikletim var hangisini almam benim için daha uygun ve mantıklı olur ? Fulcrum profilleri 35 mm olması nedeni ile yanal rüzgarlarda ne kadar başarılıdır ? Hangi jant daha akıcıdır ? Bir nebze olsun aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Saygılar

@mutlu07 Rüzgar tuttuğu için. Ne kadar hafif olursa olsun yüksek hıza çıktığında seni geri çekiyor.

Her yerde tavsiye ediyorum burayida es gecmeyeyim :) cole rollen elite kesinlikle dusunulmesi gereken bir set. Team raleigh continental takiminin jant seti ayni zamanda videoda görebilirsiniz.

Bende bisikletimde bir çift olmak üzere bir çift de yedekte var.
image.jpeg

@Yavuz S. hocam bunu kendiniz düşünüpmü uydurdunuz yok öyle bişey yani hiç öyle bişey duymadım,sende öyle bişey oldu sanrım :)

@mutlu07 amacınız nedir? dalga geçmek?

City bike da 20-24 idi jantlar. Yol bisikletim 32 tel ile geldi. Ve bariz olarak rüzgar yediğim zamanlar Yanal rüzgar özellikle eski bisikletim den yavaş kalıyordum.

Jant setini değiştirdim ve aradaki farkı çok net gördüm. Siz kullanmayabilirisiniz. Sorunuza düzgün bir cevap verdim. Böyle alaycı bir cevap hiç yakışmıyor.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR ve Turan
@Yavuz S. inan espiri olsun diye dedim aslında vede özelden belirtim,yanlış anlama lütfen maksatım alaycılık değil sadece espiri olsun diye öyle dedim peki o mesajı düzletim hemen,maksadım kırmak yada kırılmakda değil

Geri