Scudo Sports

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Shimano uyumlu Zonda yeniden stoklarda ilgilenen arkadaşlara duyrulur ayrıca fiyatı da baya düşük

(link)

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
Scudo
Sıfırını forumda 700'e satıyorlar almak isteyen oradan alsın bence yoksa dayanamayıp olmayan paramla Ben alacağım işkence oldu artık...

Arkadaşlar merhaba,

Geçen haftalarda Salcano XRS30 bisikletimle dikkatsizlik sonucu mazgala girip Shimano 501 ön jantı maalesef yamulttum. Görüştüğüm bisikletici bunun düzelmeyeceği bilgisini aldıktan sonra jant setlerine bakınmaya başladım.

Madem takım alacağım ben de biraz daha iyi bir şey alayım dedim. Aklımda şu anda Mavic AKSIUM ELITE modeli biraz yattı gibi. Acaba 501 setle arasında ne kadar bir fark yaratır. Yoksa 501 den devam mı edeyim.

@EnderYapıcı

öncelikle geçmiş olsun

eğer biraz daha bütçeyi yukarı çekebilirseniz konunun resmi jantı zonda almanızı öneririm ileride bisikleti satsanız bile jant sizin yeni bisikletinize takarsınız aksium da güzel akıcı çok tercih edilen bir jant ama madem başınıza böyle bir şey gelmiş daha iyi bir jant seti için fırsat olmuş olur arada bir 350 tl gibi fark var ama emin olun karşılığını fazlası ile alırsınız

• Beğen
Tepkiler: EnderYapıcı
@Yağız Gökmen
Cevabınız için teşekkürler....

+350 tl gibi bir bütçe benim için zor olur(kartım biraz dolu da :) )

Mavic den önce şu model aklıma takıldı(özellikleri değil ama Vision un marka logosu falan çok etkiliyor beni :))

(link)

Ama Mavic de + olarak bir de lastik de geliyor hiç yoktan daha iyi gibi.

camp. scirocco ile zonda arasında çok fark varmı?

@H.ozan
Bence almışken Campagnolo Bora Ultra alın.Çok güzel duruyor...:harika::harika:

Merhaba arkadaşlar.

7 aydır yurtdışındaydım. Yaklaşık 2 aylığına yurda geri döndüm. Bisiklet sürmek istiyorum ama gitmeden DT Swiss R1900 jantlarımın ön ve arkadan birer telleri koptu. Bende jantlarımı yükseltmek için fırsat bu fırsattır dedim =)

Yurtdışından da alışveriş yapabilirim eğer cidden damping bir fiyat yakalarsam ama Türkiyedeki sınırlı süremi haftalarca kargo bekleyerek geçirmek de istemem doğrusu. O yüzden sıfır satan mağaza yada kullanıcılardan da alabilirim.

Zonda ve Scirocco jantların tavsiye edildiğini gördüm, bütçeme uygun modeller bunlar ama şu an en ucuz nerededir acaba? Yurtiçinde sahibinden yada mağazadan satışta olan fiyat/performans jantlar varsa onlara da yönlendirebilirsiniz beni, sahibinden.com ve forumda birkaç model gördüm ama hangi nasıldır bilemediğimden çelişkide kaldım.

Her tavsiye kabulümdür ;)

@Gökhan Ö. eğer kredi kartını yada paypal hesabınız varsa yurtdışından alın ben öyle yapacaktım ancak kart bulamadım tavsiyem merlinde hazır indirime gelmiş (link) olacaktır.

Scirocco zondaya gore bir tık daha asagida ve turkuyede bulabilirsin . Zonda ise turkiyede su anda yok maalesef. Olsa alacagim zaten :)

Hızlı cevaplar için teşekkürler öncelikle :)

@Ertan M. kargo süresi takribi ne olacaktır? bu fiyatlara gümrük vergileri dahil değil, yanılıyor muyum?

@Ozan k. Türkiye'de şu an bulabileceğim bir yer varsa link verebilir misiniz?

Kadikoyde bagdat caddesi uzerinde bir yerde vardi, pedal aktif.mi oyle hir sey internetten aratirsan cikar...

@Gökhan Ö.

Aktif pedal stoklarında zonda şu an mevcut değil. En son 1400 TL civarına satıyorlardı.

bike24.com web sayfasında kargo ve burada ödeyeceğiniz %18 kdv dahil, 1180 TL'sına alabiliyorsunuz.
(link)

wiggle biraz daha pahalı;
(link)

merlincycles'da stokta yok.

bikediscount'da var. kargo dahil 332$.
(link)

@Gökhan Ö.
Kargo takip li bilmiyorum royal mail ile gelmiyor.%18vergi ve kargo ile 800 liraya geliyor.Aktif pedalda 1000 küsür dü en son aynı jant 650 üzerine kargo bedava merlinde.

Campagnolo ailesine scirocco ile bende katılmış bulunuyorum buradaki yorumlar sayesinde doğru tercihi yaptığımı düşünüyorum.Jant seti elime geçince fotolarını paylaşırım birde kargo firması hakkında bilgim yok takipli mi fikri olanlardan yardım bekliyorum.
merlinxxxx.jpg

(link)
32 euro da kargo var. Aktif pedala geldiğindeki satış fiyatı 550 dolar olacak. Kargo DHL sanırım. Benim gördüğüm en makulü buydu. Eğer merlinde olsa kargo bedava 298di sanırım. Kdv ile 1200e falan gelir. Ben rs 81 aldım kdv dahil 420 euroya geldi daha elime geçmese de.

@Ertan M. royalmail küçük paketleri getirir. Sizinki bir hollanda firması olan spring parcel ile geliyor. Eğer 25-30 haneli bir rakam göndermişlerse iletişime geçip 13 haneli ilk ve son iki hanesi harf olan takip kodunu isteyin ki PTT'den takip edebilesiniz. Bana önce spring parcel takip nosunu gönderdiler ki uluslararası standart 13 haneli takip kodundan farklı. O kodu gönderirlerse takip edersiniz. Gönderirler, maile hızlı cevap vermezlerse twitter'dan mention atın. Çabuk dönüyorlar.

merhabalar buradan sorumu sorayım. mosso 730tca yol bisikletimin jantları ağır olduğu için değiştirmek istiyorum. shimano rs 10 veya shimano r501 düşünüyorum. bisiklette hafifleme olurmu olursa ne kadar olur?

Geri