Scudo Sports

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

@Berk Karaca
@Savaş Uzun
dünkü turdan sonra perte çıktığım için pek bir aksiyona giremedim ... kısmetse akşam çeker atarım. ancak hızlanması ve hafifliği ile parasını hakeden bir jant olduğunu söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Savaş Uzun
Scudo
@sinobjk

Valla bir kampanya denk gelince ve direk ilanı koyduğum gibi ikinci gün satılınca baya hızlı oldu [emoji28]
Bu arada sizinkiler gelmedi mi hala?

@Hamid Asım

Aynen kesinlikle öyle güle güle kullanın...

Fulcrum racing 3 ve Dura ace C24 wh9000
Arka jant karşılaştırılması ama arada farklar var. Şu şekilde fulcrum 50km'ye yakın kullanıldıktan sonra Çekildi Dura ace daha hiç kullanılmadan çekildi... Bir süre sonra bu artar veya azalır o kısmı bilmiyorum... Yaptığım karşılaştırma şu şekilde Metronom sayesinde bir tempo belirleyerek 100BPM de pedal çevirdim ve bu şekilde ne kadar süre döndüklerini videoya çektim... Ilginçtir ki ikiside aynı sürede durdu[emoji23] mili saniye ile Dura Ace önde ama [emoji23]...

@Savaş Uzun eurus geleli hemen hemen 15 gün oldu ama yogunluktan sadece bi kere cıkabildim. inşallah bu akşamda cıkıcam :) daha tadına varamadık anlayacagın ...

• Beğen
@sinobjk

Güle güle kullanın fotoğraf ve yorumlarınızı bekliyoruz:)))

merhabalar istanbulda mavic aksium one çember bulabileceğim bir bisikletçi biliyor musunuz?

@sinobjk

Süper olmuş zanımca. Güle güle kullanın...

***Bu arada Dura Ace de kılıf çıktı... Tabi ne kadar önemli orası ayrı ama bilgi olsun diye yazdım...

@Eren D.
valla öyle duruyor :)))

(link)

Fulcrum Race3 ve Zonda bileşen uyumluluğu açısından daha cazip. fiyat ve agırlık olarak da çok iyiler. ama fulcrum un tasarımını daha çok beğendim :)
Barış Çelik beyin tavsiyeleri bisikleti zevk için yapanlar için kafa karıştırabilir. çok iyi sesleri var zipp in.hayran kaldım.

• Beğen
bu sitey incelemeniz tavsiye ederim.

(link)

Bana önerebileceğiniz en uygun ama rulmanlı jant seti nedir ? Şimdiki bisikletim beni resmen giderken arkaya çekiyor.Dun arka göbek temizlendi yaglandi bir değişiklik yok.Çok canım sıkıldı satacağım böyle giderse bisikleti.Var mı öneriniz? Ya da istanbulda oturup bana bu hafta ici yardimci olacak? Yardım derken bisikletime bi bakacak.Arka tekerde bir yavaşlık hissediyorum.Papuc sürtmuyor akort da iyi.Son care rulmanlı jant düşünüyorum

@Uptown Cyclist

Öncelikle Rulmanlı veya rulmansız olması kötü olduğunu veya iyi olduğunu göstermez.... Sorunuza gelirsek jantınızın bisikletinizin marka model fotoğraf vs. Paylaşın sonra Eğer almak istiyorsanız bütçe belirtin ona göre illaki öneri vs olur...

@Savaş Uzun
Lapierre Audacio 400 bisikletim.Jantlar da Shimano R500.Dun göbek yaglandi arka.Biraz daha kullanıca degisiklik olursa fark edilirmis.Butcem max 400.Temiz ikinci el rulmanlı bir jant seti düşünüyorum

mavıc aksıu yada krysrum alırsanız daha ıyı olur hem performansı ıyı hem hafıf hemde kullanıslı :tskler:

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Uptown Cyclist

Bence de bir süre sürün çünkü bütçenizle alabileceğiniz büyük bir ihtimal gene aynı seviyede olacak bence onun yerine birikim yapıp iyi bir jant seti alırsınız bir süre sonra...

@Savaş Uzun
Aynı olacak ama en azından bu arkaya çekme durumu olmaz diye düşünmüştüm.O zaman ben sureyim böyle bakalım ne olacak.Teşekkürler :))

• Beğen
@Uptown Cyclist aynı bisiklet ve jant setini kullanıyorum arkaya çekiyor derken ne demek istediniz anlamadım bisikleti sıfır mı aldınız?

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@ertanmrtz Bisiklet geçen hafta böyle değildi.Şimdi ben giderken arka teker daha yavaş kalıyor.Daha az dönüyor yani.Hissedilir bir arkaya çekme durumu var.Sizde de aynı bisiklet var.Perşembe ya da cuma günü görüşmemiz mümkün mü acaba? Hem pedallarız :\

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
Geri