Scudo Sports

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

daha önce ele alındı mı bilmiyorum ama Prime RR38 v3 kullanan tecrübelerini paylaşacak arkadaş çıkar mı? genel olarak prime jantların f/p olduğu ve hem akıcılık anlamında hem de hafiflik ve görüntü olarak tatmin edici olduğunu duydum. karbon fren yüzeyinde ve birlikte gelen karbon fren pedleriyle frenleme performansı nasıldır? rulmanlı göbek kullanılıyor diye biliyorum. akılıcılık ve sağlamlık konusunda da bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
(link)

Bir arkadaşımız alıp birkaç ay kullandıktan sonra arka çember deforme oldu. Sanki Çinden alınmış çakma bir ürün gibi. Hemen wiggle ile iletişime geçti. Özür dileyip iade, değişim, indirim kuponu önerdiler.

Scudo
Dostlar selam, karbon jantın fren yüzeyinde fotoğrafını eklediğim küçük noktalar var, ele belli belirsiz geliyor sivilce gibi bir his, frenleme yaparken herhangi bir hissiyatı etkileyen bir durum yok ama bu fren papucu ile alakalı oluşan bir şey olabilir mi? Fabrikanın yanında gönderdiği papuclar sertti, orjinal campagnolo karbon fren papucu alınca hissiyatı daha rahat oldu. Ama bu küçük noktalar bir sıkıntı yaratır mi tecrübeli arkadaşların fikrini almak isterim, sevgiler.
F80C1591-D1BD-4A05-BC7D-536BAB5D8CBA.jpeg2FEAAC0A-4A10-4201-91B1-97F7047194F5.jpeg

Dostlar selam, karbon jantın fren yüzeyinde fotoğrafını eklediğim küçük noktalar var, ele belli belirsiz geliyor sivilce gibi bir his, frenleme yaparken herhangi bir hissiyatı etkileyen bir durum yok ama bu fren papucu ile alakalı oluşan bir şey olabilir mi? Fabrikanın yanında gönderdiği papuclar sertti, orjinal campagnolo karbon fren papucu alınca hissiyatı daha rahat oldu. Ama bu küçük noktalar bir sıkıntı yaratır mi tecrübeli arkadaşların fikrini almak isterim, sevgiler.
273953 dosyayı görüntüle273952 dosyayı görüntüle
Sanki fren yüzeyinde bir aşınma veya deformasyon var gibi görünüyor,İnşallah öyle değildir tabi.Yada önceki fren pabuçlarının bıraktığı bir iz olabilirmi,siz tırnakla kazır gibi bir kontrol yaptınızmı? pabuçların kauçuk kısımları jant üzerinde ısınmadan ötürü tabaka oluşturacak şekilde iz bırakabiliyor.Başına daha önce gelen arkadaşlar daha net bilgi verirler mutlaka.

Korkutmuş gibi olmayayım ama delaminasyon olabilir. Fren yüzeyi yüksek sıcaklıklara çıktığında karbonu bağlayan epoksi eriyebiliyor.
Fren pedinin kalıntıları da olabilir ama onların temizlenince çıkması lazım. Alkolle silmeyi denediniz mi?
Ya da fren pedine yapışmış küçük taş parçası gibi birşey de zarar vermiş olabilir, fren pedini kontrol ettiniz mi?

Korkutmuş gibi olmayayım ama delaminasyon olabilir. Fren yüzeyi yüksek sıcaklıklara çıktığında karbonu bağlayan epoksi eriyebiliyor.
Fren pedinin kalıntıları da olabilir ama onların temizlenince çıkması lazım. Alkolle silmeyi denediniz mi?
Ya da fren pedine yapışmış küçük taş parçası gibi birşey de zarar vermiş olabilir, fren pedini kontrol ettiniz mi?
Fren pedleri temiz, her hafta bisikleti düzenli temizlerim, alkol ile denemedim ama karbonun yapısına zarar verebilir mi yoksa standart bir kolonya ile temizlemeye çalışsam faydası olur mu acaba ?
Sanki fren yüzeyinde bir aşınma veya deformasyon var gibi görünüyor,İnşallah öyle değildir tabi.Yada önceki fren pabuçlarının bıraktığı bir iz olabilirmi,siz tırnakla kazır gibi bir kontrol yaptınızmı? pabuçların kauçuk kısımları jant üzerinde ısınmadan ötürü tabaka oluşturacak şekilde iz bırakabiliyor.Başına daha önce gelen arkadaşlar daha net bilgi verirler mutlaka.
Abi tırnak ile kazımayı denedim sert tırnağa takılan tarzda bir şey değil, temizliğe özen gösteren biriyim hatta yağmurlu havalarda bile sürüş yapmıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Fren pedleri temiz, her hafta bisikleti düzenli temizlerim, alkol ile denemedim ama karbonun yapısına zarar verebilir mi yoksa standart bir kolonya ile temizlemeye çalışsam faydası olur mu acaba ?

Abi tırnak ile kazımayı denedim sert tırnağa takılan tarzda bir şey değil, temizliğe özen gösteren biriyim hatta yağmurlu havalarda bile sürüş yapmıyorum :)

Kolonya zarar vermez, aseton da kullanabilirsiniz. Fren pedi kalıntısıysa çıkar, sorun olmaz ama delaminasyonsa sıkıntı, onun kurtuluşu yok.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Kolonya zarar vermez, aseton da kullanabilirsiniz. Fren pedi kalıntısıysa çıkar, sorun olmaz ama delaminasyonsa sıkıntı, onun kurtuluşu yok.
Tamamdır ben bir deniyeyim kolonya alıp :harika:

Giant TCR Advanced 2 disc bisikleti hem hafifletmek hemde surus performansini arttirmak icin carbon jant bakiyorum.
1. Aliexpress te csc marka var.
2. yoeleo diye bir marka var gene cinden gonderiyor.
3. Birde bir tik pahali olan prime marka var. kullanan arkadaslarin yorumlarini alabilirmiyim rica etsem.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Giant TCR Advanced 2 disc bisikleti hem hafifletmek hemde surus performansini arttirmak icin carbon jant bakiyorum.
3. Birde bir tik pahali olan prime marka var. kullanan arkadaslarin yorumlarini alabilirmiyim rica etsem.
Ön yargı olduğunu düşünseniz de 1 tık pahalı prime en azından malının tam olarak arkasında duran bir firma var. Oyum 3 numaraya.

hiç bir parçada aliexpress ürünü kullanmamanızı öneririm. sonuçta canımızı taşıyoruz üstünde, yeri geliyor 70-80 hızlara çıkıyoruz. bi tık pahalı olsun prime olsun.

Silgi ile sildiğiniz zaman çıkıyor mu acaba,birde öyle deneyin,çıkmıyorsa muhtemelen deformasyon oluşmuş olabilir

@Nyfinest Prime'nin bariz fiyat farkı varsa Yeoleo'ya da bir şans verebilirsiniz. Çin üretimi ancak marka değeri olan kurumsal bir firma kendileri. Ürünleri test aşamasından geçip belirli standartlar çerçevesinde satılıyor diye araştırmıştim.

Youtube'de "Oz Cycle" kanal sahibi Yeoleo marka bisikletlere ve jant setlerine sahip. İncelemeleri de mevcut, bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Serrchi ve makaram
IMG_20210922_151009.jpgHerkese merhaba çok kararsız kaldığım konuyu sizlerede danışmak istiyorum.

Karbon kadroya geçtim bisiklet üzerinde fabrika çıkış shimano Rs300 ile geldi, hali hazırda vision team 30 da var elimde. Kullanmadan önce team 30lari takma taraftariydim ama Rs300 çok konforlu ve akıcı geldi karbon kadro etkisimidir bilmiyorum ne dersiniz Rs300 dursun mu Vision team 30 mu takayım?
(Hemen hemen aynı ağırlıktalar
(Biri rulman biri bilya kafalar allak bullak🤦‍♂️)

Jantların yeni ve bakımlı olması etkisi olabilir. Team 30 ayarında bir jant sanki rs300. Team 30 u takıp deneyin en iyi o şekilde anlarsınız. Karbon kadro etkisi olma olasılığıda yüksek bir ihtimal.

Jantların yeni ve bakımlı olması etkisi olabilir. Team 30 ayarında bir jant sanki rs300. Team 30 u takıp deneyin en iyi o şekilde anlarsınız. Karbon kadro etkisi olma olasılığıda yüksek bir ihtimal.
Team 30larda yeni aslında max 700km kullandım. Bide onu takip deneyeyim bari ruble değiştir vs uğraşacaz anlaşılan

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
274378 dosyayı görüntüleHerkese merhaba çok kararsız kaldığım konuyu sizlerede danışmak istiyorum.

Karbon kadroya geçtim bisiklet üzerinde fabrika çıkış shimano Rs300 ile geldi, hali hazırda vision team 30 da var elimde. Kullanmadan önce team 30lari takma taraftariydim ama Rs300 çok konforlu ve akıcı geldi karbon kadro etkisimidir bilmiyorum ne dersiniz Rs300 dursun mu Vision team 30 mu takayım?
(Hemen hemen aynı ağırlıktalar
(Biri rulman biri bilya kafalar allak bullak🤦‍♂️)
İkiside birbirine yakın jantlar ama ben olsam sebebini bilmiyorum team 30 ları kullanırdım

team 30 görüntü olarak çok daha şık bana göre. ağırlık anlamında pek fark yok 700km kullanılmamış sayılır bende eski team 30 kullanıcısıyım. shimano ları hiç kullanılmadan elden çıkarmak daha mantıklı bir seçenek gibi ama yine de her ikisini de deneyip karar vermekte size kalmış

Team 30larda yeni aslında max 700km kullandım. Bide onu takip deneyeyim bari ruble değiştir vs uğraşacaz anlaşılan
Ben olsam ikisini de satar Cole Rollen alırdım. Hem güzel bir hafifletme, hem de daha iyi ve görselliği güzel bir jant setiyle yolunuza devam edersiniz. Beylikdüzünde ikamet ediyorsunuz galiba ruble-jant değişim işlemlerinde yardımcı olabilirim. Elimde gerekli aletler mevcut bilginiz olsun. Ben Büyükçekmece deyim.

Ben olsam ikisini de satar Cole Rollen alırdım. Hem güzel bir hafifletme, hem de daha iyi ve görselliği güzel bir jant setiyle yolunuza devam edersiniz. Beylikdüzünde ikamet ediyorsunuz galiba ruble-jant değişim işlemlerinde yardımcı olabilirim. Elimde gerekli aletler mevcut bilginiz olsun. Ben Büyükçekmece deyim.
Kafamdan geçmiyor değil açıkçası cole rollen methini duydum. İyide bir fikir yalnız biraz sıkıştım şu sıfır bisiklet olayında hanım eve almayacak🙄😊 bu arada çok teşekkürler tuzlada oturuyorum ben halledecem bir şekilde.
Ozaman buradan da duyurayim bari shimano wh-rs300 jantlar continantel ultra sport 2 ile beraber satılık ilginenlere duyurulur.

Son düzenleme:
Geri