alperenakal
Üye
- Tepki
- 63
- İsim
- Alperen
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhabalar. Bisiklet ile gelen tubeless ready tekerler, tubeless olarak mı geliyor yoksa içinde iç lastik mi var. Sıvı alacağım ona göre. Şişirmesinin biraz problem olabileceğini okudum da onun için soruyorum.(jantlar bontrager tlr). konu dışına çıktıysak affola
@TrEddieMercury
Teşekkür ederim yanıtınız için. Yabancı kaynaklardan da araştırdım fakat tam emin olamamıştım. Açıkcası yol bisikletine yeni geçtim ve tubeless ın bazı zorluklarını duyunca epey tedirgin olmuştum. Peki iç lastik ile kullanacak olursam dış lastikleri takması yine zor mu olacaktır? (Lastikler de stock)
Hocam Cole Rollen Brontes 29" aldım Monza'ma ama ben arazi ve köy yollarında kullanıyorum. Çok akıcı, çok sağlam ve çok hafif jantlar. Tavsiye ederim. Kaliteli bir lastik ile bambaşka bir bisiklete dönüşüyor.Merhaba, Mosso Monza'm için jant tavsiyesi alabilir miyim? Cyclocross bir model olsa da ben bisikleti araziden çok asfaltta kullanıyorum. Bu nedenle bisikleti biraz daha akıcı hale getirme, biraz hafifletme ve birkaç sene kullanma planım var. Disk fren ve Sora ST-3500 9X2 vites uyumlu hangi jantlar var diye araştırdığımda çok fazla yol katedemedim. Birkaç tane öneri sunarsanız sevinirim. Disk uyumlu olmayan bir set uyumlu hale geliyor mu bilmiyorum.
Hocam Cole Rollen Brontes 29" aldım Monza'ma ama ben arazi ve köy yollarında kullanıyorum. Çok akıcı, çok sağlam ve çok hafif jantlar. Tavsiye ederim. Kaliteli bir lastik ile bambaşka bir bisiklete dönüşüyor.
Ama jant iç açıklığı 19 mm. İnce lastik sorun çıkarabilir ben 35-38 mm lastikle kullanıyorum. Sanırın 28 mm daha incesini desteklemiyor.
@TrEddieMercury Aslında Tubuless lastik sıvının kapatamayacağı kadar patlamazsa çok iyi.😀
Ben de Alexrims çemberli shimano göbekli sapim jant telli bi jant seti buldum 29"... Akıcılığını gördüm benimkine göre çok iyi, ama ağırlığını bilmiyorum. 28mm vittorio zaffiro lastiği ile kullanacağım. 28 altı hiç düşünmüyorum ben de. Yaz öncesi daha iyi bir lastik alabilirim, bakalım. Bir de Aliexpress'ten karbon maşa al diyor arkadaşım ama gerek var mı bilemedim.
Gidon, gidon boğazı, gidon bandı, sele alacağım bu bir ay içinde. Bir ay içinde pedalla birlikte hepsini taktırıp bir de bakım yaptıracağım. Bakalım neye benzeyecek.
1500-2000 arası bütçem Team 30 sanırım f/p olarak iyi bir jant. Bende cavalier bisikletime düşünüyorum. Çok yüksek profil olsun istemiyorum rüzgardan çok etkileniyor çünkü. Birde akicilik olarak nasıldır acaba vision team 30. Hafiflik olarak rakipleriyle aynı sanırım. Bu fiyatlara bundan iyisi yoksa alacam şişman bisikletten daha uygun veren yok 1750tl.@M. Sami
(link) . Fiyat fena değil ama belki daha ucuza vardır bir araştırın.
Bütçe daha darsa fiyat performans olarak Plus RC30 önerebilirim;
(link)
(link) trainspotting35 kendisi daha iyi bilgi verir sanırım aradığınız böyle birşey1500-2000 arası bütçem Team 30 sanırım f/p olarak iyi bir jant. Bende cavalier bisikletime düşünüyorum. Çok yüksek profil olsun istemiyorum rüzgardan çok etkileniyor çünkü. Birde akicilik olarak nasıldır acaba vision team 30. Hafiflik olarak rakipleriyle aynı sanırım. Bu fiyatlara bundan iyisi yoksa alacam şişman bisikletten daha uygun veren yok 1750tl.
Jantın, Cavalier için nasıl bir fiyatta veya özellikte olması gerekir? Veya iyi bir jant için optimum kadro ne olmalıdır?Cavaliere 1750 liralık jant![]()
Team 30 ve Trimax 35 kullandım Trimax larım hala duruyor. Ama Cavalier için Team 30 fazla bir jant gibi geldi bana. Biraz daha para biriktirip bisikleti satıp üst seviye kadro ya geçmenizi tavsiye ederim. Ha Cavalieri satarken üstünde gelen jantlar ile satıp Team 30 ları tutarım diyorsanız o ayrı. Zamanında Mosso TCA735 e Team30 ları almıştım. Satışını orjinal jantları ile yapmıştım. Ama bence o bisiklete o jant fazla.1500-2000 arası bütçem Team 30 sanırım f/p olarak iyi bir jant. Bende cavalier bisikletime düşünüyorum. Çok yüksek profil olsun istemiyorum rüzgardan çok etkileniyor çünkü. Birde akicilik olarak nasıldır acaba vision team 30. Hafiflik olarak rakipleriyle aynı sanırım. Bu fiyatlara bundan iyisi yoksa alacam şişman bisikletten daha uygun veren yok 1750tl.