Scudo Sports

Yol bisikleti Jant seti önerirmisiniz.

Scudo
Scirocco, Fulcrum Quattro, Mavic Cosmic Elite. Bütçe de önemli tabii ama bunlar f/p olarak tutulan jantlardan bazıları.

• Beğen
Tepkiler: Berke
f/p dediğiniz nedir ?

30-50 mm arası profil olmak şartıyla. Tam model önerisi ve karşılaştırma olursa sevinirim. Fulcrum-Vision-corima önceliğim

Mesela bu jant seti olabilir, Fiyat yaklasik 1000€

DSC_0190.JPG

Cosmic kullandım. şimdi alacağım kadroyla kombin olması gerek. kırmızı detaylara ihtiyacım var o sebepten cosmic i eledim.

Fiyat ve performans arasındaki ilişki. Fulcrum Quattroları kullandım şahsen 35mm profil yüksekliği var, son derece sağlam ve güzel jantlar. Ağırlığı da 1750gr civarı. Şekli dışında Sciroccoyla aynı özelliklere sahip sayılır.

O olmaz, şöyle olsun diye özellikleri taksit taksit belirteceğinize keşke en başta bütün kriterlerinizi belirtseydiniz.

@Kerem Çil
Fulcrum Racing Quattro olabilir 35mm tel başlarını kırmızı yapmışlar çok ince ama güzel bir detay.

Butcenizi soylerseniz herkes ona gore saglikli yorum yapar. 500 tl ye de 30-50 mm arasi jant var 3500 tl ye de var.

2. el'de Fatih Aydın satıyor şu an DT Swiss set. Düşünülebilir bence o.
Mavic'lerin göbekleri sorunlu. Ayrıca çok ince profil kullanıyorlar.
Campagnolo Bullet vs. düşünülebilir, o bütçeye bulabilirseniz. Fakat Bullet da ince profil.
Bora'lar, yenileri geniş profile geçti. Ama onlar da full karbon.
Shimano RS81 C50 ve Dura-Ace 9000 C50 setler de yeni kalın profil jantlardan. Bütçeye göre ikisinden biri tercih edilebilir.

• Beğen
Tepkiler: OnurA
@Kerem Çil

Cosmic Carbone 40 Tubular mı?

@Kerem Çil

Her ne kadar alüminyum fren yüzeyli olmasa da, istediğin gibi, güzel bir set. Pişman olacağını zannetmiyorum.
Güle güle kullan.

Tesekkur ederim. 70 kg im. Jantlari.cok.zorlayacagimi sanmiyorum.

Geri