Scudo Sports

Yol Bisikleti ile en uzun mesafeniz?

Semih Acar

Üye
Tepki
2
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar merhaba,

Yol bisikleti alma yolunda ilerliyorum ve buna çok az kaldı. merak ettiğim bu bisiklet çeşitlerini kullanan arkadaşlarım, en uzun mesafeniz nedir? bir günde nelerelere gider gelirsiniz?

Sevgiler...

Scudo
Beylikdüzü - Tekirdağ - Beylikdüzü var benim, yeni aldığım zamanlarda.
200km ediyor.

Fakat bu mesafeler MTB ile de tamamlanabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Semih Acar
En fazla 269 km yaptim ama 500 e kadar yolu var.Ancak bu yol bisikleti secim kriteri olmasa gerek cunku tamamen kisisel performansa bakar.

• Beğen
MTB ile 215 km yapmışlığım var. Ali'nin dediği gibi bir seçim kriteri olmamalı bence.

• Beğen
Yol bisikleti ile 24 saattee 550 km yapanlar var İstanbul-İzmir arası, mtb ile 260 km yapanda gördüm.

• Beğen
yol bisikletimi kışın aldım yağmurdan çıkamıyorum 200km yaptım mtb ile 300 km tabi bu ilkbahardaydı :)

@Emre Akcan

Emre yanlış anlamadıysam mtb ile bir günde 300 km mi yaptın? :) Ya da cümle devrik oldu sen yanlış anlattın. :)

Ne Kadar Gidebilirim Denemelerine Hiç Girmedim Şimdiye Kadar Ancak Hafızamda Olan Mtb İle 137 Km Yol İle 262 Km Mesafelerim Var Uzun Yol Niyetiyle Çıkıyorsam Genelde 130 , 150 Arası Yapıyorum

MTB ile 196km, Tur bisikletiyle bagaj yüklüyken (30-40kg) 165km yaptım.

• Beğen
ben yol bisikleti kullanıcısıyım..öyle 200 300 km lik non stop turum olmadı ama diğer yorumlara binayen şunu söyleyebilirimki tamam bu kişisel performansla alakalı bişey aynı bisikletle farklı kişiler aynı yolu gidemeyebilir ama..aynı mesafede MTB ye harcanan efor daha fazla..

• Beğen
Geri