Scudo Sports

Yol Bisikleti ile 100 km/h Nasıl Çıkılır

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1

Araç trafiğinin neredeyse hiç olmadığı doğa ile başbaşa, adrenalin dolu 8 dakikalık iniş. Max 104 km/h

Yol bisikleti lobisi devrede :)

Scudo
Eleman hiz denemesi icin köyü bosalttirmis galiba; bir tane mi yaya olmaz arkadas.
Yorum: Kesinlikle iyi cesaret.

• Beğen
Tepkiler: Er.ysuf
Müzik ile hiç olmamış şu daha bi orjinal ve keyifli sanki :mzkdnlmk:

Bizde olsa geçtiği mazgallar dik konulur, rögar kapakları da asfalttan 3-5 santim ya yukarıda ya da aşağıda olurdu. Ondan sonra bisikletçi şu kadar hızla bisikletten düştü diye okurduk artık...

• Beğen
Tepkiler: Emre O.
Mazgallar ne kadar bilinçli şekilde yerleştirilmiş. O hızlarda iki defa mazgallı bölümlerden çok rahat bir şekilde geçti. Aksi bir durumu düşünmek bile korku verici. Diğer taraftan yol her ne kadar boş olsa da böylesine hızlarda bir iniş yapmak gerçekten cesaret işi. Tabii bisikletli arkadaş bu yolu defalarca aşındırıp her noktasını ezberlemiş olmalı.

Arkadaş frenlerine güveniyor olmalı, ben ön frenim için o kadar boşluk payı bırakmazdım :) Bir de sitemimi dile getirmek istiyorum, biz iri taşlı soğuk asfaltta inerken 90 görebilmek için hunharca devir çevirelim, adamlar kaymak gibi yolda kapanınca 104e çıksın. Hak mı bu ya :D Keşke böyle yollarımız olsa. Çok şanslılar...

Müzik biryerden sonra hipnotize ediyor insanı :confused:

Ayrıca yol çokta düzgün değil çatlaklar var yer yer yol bisikleti kullanmıyorum o yüzden ne kadar etkiler bilmiyorum ama gidonun titremesinden baya etkiliyor gibi geldi bana;)

Iyi cesaret valla.ben bi kere 82 ye ciktim hafif yukselti vardi yolda atiyodu bisikletin uzerinden :krktm:

@kızıl_sakal

Videodaki adam 82 ile mazgal üzerinden geçiyor herhangi bir sıkıntı olmuyor.

O mazgalları ne güzel döşemişler işi biliyorlar ağabey!

Uçuşa geçecek diye bekledim de olmadı. Fondaki müzik iyiymiş, cidden hipnotize ediyor @Snorlax

hadi insan arac yok yollarda da geyik cikabilir tabelasi vardi baslangicta yolda aniden bi hayvan ciksa ne yapacak o zaman .

@Murat B.
Olduğum yerde titredim. O geyikler gerçekten çıkıyormuş. [emoji3]

• Beğen
Tepkiler: birkimse123
bana pek inandırıcı gelmedi. video biraz hızlandırılmış gibi duruyor. o kadar çatlakdan çukurdan geçiyor titreme çok fazla. ayrıca yandaki yol reflektörlerine dikkat edin 100 km hız ile saniyede 28 metre yol yaparsın. bu arkadaşın o reflektörleri geçiş hızına bakın. bence km saati ayarsız.

Geri