Scudo Sports

Yol bisikleti için farklı taşıma çözümleri var mı?

minimalist

Aktif Üye
Tepki
93
İsim
Fırat AKYOL
Bisiklet
Sedona
Herkese merhaba,
Şu anda kadro içi üçgen çanta kullanıyorum.
Yol bisikletinde bunu benden başka kullanan yok galiba :D
Çocukluğumdan beri çok sevdiğim bir bisiklet ayrıntısı olduğu için,
yol bisikletine geçtikten sonra da bunu devam ettirmek istemiştim.
Fakat gereksiz bir ağırlık ve içi de boş çoğunlukla.
Sele altı çantaları da sevmiyorum.
Bir tane yedek lastik, iki tane levye, cep telefonu, ince bir kartlık ve küçük bir anahtarlık...
Tişörtün arkasındaki ceplere de koymak istemiyorum, sığabilir aslında.
Bu sefer belimi rahatsız edecek. Çok şey istiyorum biliyorum :D
Kadronun gidonla birleştiği yere takılan,
cep telefonu ekranını görebildiğiniz çanta çözümleri de var.
Ona da içim ısınmadı...
Ne yapmalı?

Scudo
Akışına bırakın yanınıza hiç birşey almayın.

Forma arkasında 3 tane cep olduğunu var sayarsak soldakine lastik ve levye ortaya telefon ve sağdakine anahtarlığı rahatlıkla sığdırabilirsiniz.

Suluk kafeslerinizin birine suluk koymayıp bu iş için tasarlanmış çantalardan alabilirsiniz...

(link)

cagepack_mnt.jpg

Sele altı çantaları da büyüklüğünden dolayı sevmiyorsanız ben şunu kullanıyorum. Varlığı ile yokluğu bir. ( (link) )

http://www.rashmihospital.com/Albums/Misc/IMG_1174.JPG

(link)https://www.apidura.com/wp-content/uploads/2014/04/PIL-5-1180x640.png

Sırt ceplerine sola telefon sağa cüzdan, kartlık vs. ortaya küçük pompa, yedek ic lastik, levye ve anahtarım sığıyor. Giderken rahatsız da etmiyor bence. Ama bu şekilde kaza yaptım telefon fırlayıp gitti :) diğer ürünler sağlam kaldı. Telefon da silikon kılıf ve glass koruma olmasına rağmen ekranı gitti. Düşüşe göre değişir tabi benimki şans ta olabilir.
Bu ürünlerin yarısı için (Telefon ve Cüzdan için) selealtı çanta sığarsa tabi bende düşünüyorum. @Berke @minimalist

• Beğen
Tepkiler: Berke
yol bisikletinin dogasına aykırı. formanın arka ceplerine alısın derim. kac zamandır sele altı canta alsammı diye düşünüyorum. yol bisikletine yakışmaz diye almıyorum.

pro'nun suluk taşımasını kullanıyorum. @Edip Dinçer 'in topeak çözümünün ucuzu (topeak'de güzelmiş bu arada :) )

(link)

decathlon'da da bu tarz bir ürün vardı, şimdi bulamadım linkini. ben iki suluk kafesinden birinde pro'nun 500ml olanını kullanıyorum, içine yedek lastik, yama seti, 2 lastik levyesi ve katlanır anahtar seti giriyor. iki suluk taşımam gerektiğinde de bu kutuyu formanın arkasına sokuyorum

Suluk taşıma kabı şimdilik en iyi alternatif gibi gözüküyor.
Yarın tişört arkasını deneyeceğim.
İç lastik, levye ve pompa yerine taksi parası taşımak da bir alternatif :D

Hocam sem cantanin kadro ustu cantalari var tarif ettigin gibi bir bak.

Roswheel ve apidura dışında kadro altı taşıma çantası bilen var mı ?

7 kilo yükleyip tura da çıkmışlığım vardır. SEM Çanta
camping.jpg

Balıkesir - Demirkapı

Geri